- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
Kesinlikle çok önemli bi nokta yakaladın. Konu sahibi bencede açıklığı kapalılığı değilde bunu düşünmen senin için daha yararlı olacakÖzellikle şu kısım çok endişe verici ya.
Burda aslında mesele açıklık kapalılık değil.
Benim evleneceğim insan hayatımızla ilgili (ki bu aslında sadece sizi ilgilendiren mesele) önce karar alıp, sonra koşa koşa ailesine bunu onaylatmaya gitse ben aynı hızla ters yöne koşarım.
Bu sadece örtü konusuyla bitecek mi yani, yarın nişan düğün olayları başlayacak, yaşayacağınız ev, hayat vs. konularda da koşa koşa babadan onay almaya mı gidecek?
Ayrılamıyorum o benim sanki dünyam olmuş 7 yıl beraber büyüdük biz kavga ettiğimiz de bir saat Bile doğru küs kalamayan bir çiftiz ama sadece bu sorunu aşamıyoruz sürekli konu açılıyor her açıldığında tartışma sonra tamam zamanı gelince konuşuruz deyip aramızı düzeltmeye çalışıyoruz maşesef ki..
Kendisi 16 17 yasinda falan soz vermis belkide bi anlik hevesle.7 yıldır böyle kabul etmemiş ilişkileri başladığında kapanmasını söylemiş konu sahibide bunu kabul etmiş adam şimdi haklı olarak bana söz verdin diyor. Belki geekten erkek arkadaşınızın dediği gibi vesile olacak kendisi belkide siZ haklı çıkacaksınız bunu denemeden bilemeyiz.
Evet tek sorunumuz kapalı olmam diyor ama şuan daha sevgililer zaten. Arada ciddi adımlar yok.Kesinlikle çok önemli bi nokta yakaladın. Konu sahibi bencede açıklığı kapalılığı değilde bunu düşünmen senin için daha yararlı olacak
7 yıllık ilişkin bu yüzden bitmiyor sevgilin kendi başına ikna olmuş aile problem yani bu ilişki sevgilin ailesine ben onu seviyorum kabul ediyorum demediği için bitiyor bunu gör üstünü kapatma sakın resmen ailesinin ağzına bakıyor ve senden vazgeçebiliyor ne demek babam kabul etmez ya onunki baba da seninki ne seninde baban kabul etmiyor o zaman el oğlu ailesine yapışmış seni yönetiyor resmen sana vesile olduğu falan da yok vesile böyle olmaz içinden gelmeyen bir şeyi yapma onun anası babası seni kabul etmeyecek diye kapanma senin annen baban kabul etmiyor diye o ailesini ikna etsin sen ağaç kovğundan çıkmadın sonuçtamerhaba arkadaşlar bir konuda arkadaş abla tavsiyesine gerçekten ihtiyacım var.. Tam 7 yıllık bir ilişkim var daha tanıştığımızda çok küçüktük lise 3.sınıftaydık güzel bir ilişkiye adım atmıştık gerçekten sevdiğim kişi taa o zaman ilk gün bana demişti ki ben ciddi bir ilişki istiyorm ve öyle olacak ama ileride kapanmanı isterim diyerekten taa ilk gün bana bunj söylerek başlamıştı aslında ilişkimiz tabi bende o zaman küçüğüm tamam demiştim kapalılık konusuna..7 yıl öyle güzeldi ki Allah'a şükür hala güzel ama aramızdaki kapalılık konusunu aşamıyoruz onun ailesi çok kapalı ama benim ailemde açık annem de dahil olmak üzere biz üniversiteyi bile ayni şehirde beraber okuduk sorunsuz bir ilişkimiz bar tek kavgamız bu yönde oluyor o kapanmamı istiyor ona ilk gün söz verdiğim gibi ama ben kendimi hazır hissedemiyorum o da 7 yıldır hazır hissetmemem konusunda bana söyleniyor evet başlarken kabul ettim ama ben birinin zoruyla kapanmak istemiyorum rabbim ne zaman içime bu duyguyu verirse kapanmam istiyorm ama bjnu ona defalarca desem de anlatamıyorm zorla değil ben vesile oluyorm sadece diyor bu arada açık halimle de annesi ablası abisi ile de tanıştım aslında daha geçen gün Bile onu ikna etmiştim kapalılık konusunda tamam senşn istediğin olsun her türlü kabulumsn benim senden vazgeçemem dedi şu an istemediğimi o da ailesini açtı konuyu ama annesi babasının böyle birşeye izin vermeyeceğini söyledi o da o günden sonra bana daha da diretmeye başladı kapanacaksın diye babam kabul etmez diye onun ailesinin kapanmamı istediği kdar Benim de ailem de kapanmama karşı alışık olmadığım içimin yapamayacağımı düşünüyorlar ve babam benm evimde nasılsa kızım gittiği yerde de öyle olacak diyor öyle bir arada kaldım ki iki taraf da beni anlamıyor iki taraf da kendilerimin bakış açısında kapalılık tabi ki çok güzel birşey ama bu kişinin içinden gelmesiyle yapılmışsa güZeldir makbuldür sevaptır zorla değil bunu sevdiğim adama anlatamıyorum 7 yıllık ilişkimi de bu yüzden bitirmek İstemiyorm elim kolum sanki bağlı sanki bir çıkar yol yok gibi ne yapacağımı bilmiyorm
Dileğimiz halletmeleri tabiki, ayrılsmam diyor o zaman başka seçenek yok söz verdiği gibi kapanacak. Birde ikna edebilir tabi ama oda zor görinüyor aile faktörüde var çümkü .Kendisi 16 17 yasinda falan soz vermis belkide bi anlik hevesle.
Ama simdi tesetture girmek istemiyor.birseylerin olmaxi icin birseyler vesile olur xaten .konu sahibi kapanmaya karsi degil zaten icimden gelince istiyorum diyor. tam zit degiller birbirlerine, aralarindaki tek sorun bu olduguna gore halledebilirler bence...
ne derse desin aslında içinden geldiği zaman zaten yapar guzelce söylüyorsa düşünebilir sonucta guzel bsye vesile olur ama dinde zorlama yoktur tabi kendi rızası gönlü varsa olur yok eğer zorluyorsa zaten daha çok soğuyacaktır konu sahibiadam onu teşvik ediyor ama sanki inata bindiriyorlar gibi bu teşvik te o şekil etki etmezki ona güzel sohbetler güzel ayetlerden nabza göre şerbet verip etkilemeye çalışirsa kızında içinde varsa içindeki isteği dışarı çıkartabilir bir nebze belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?