Kapalılık...

Kesinlikle çok önemli bi nokta yakaladın. Konu sahibi bencede açıklığı kapalılığı değilde bunu düşünmen senin için daha yararlı olacak

Ayrilamiyosan,dayatiyorlarsa kapan diye kapan yani.Napalim biz ? 7 yildir ikna edenedigin adama biz mi yalvaralim birak kizi,bu onun karari diye.

Kendisi 16 17 yasinda falan soz vermis belkide bi anlik hevesle.
Ama simdi tesetture girmek istemiyor.birseylerin olmaxi icin birseyler vesile olur xaten .konu sahibi kapanmaya karsi degil zaten icimden gelince istiyorum diyor. tam zit degiller birbirlerine, aralarindaki tek sorun bu olduguna gore halledebilirler bence...

Kesinlikle çok önemli bi nokta yakaladın. Konu sahibi bencede açıklığı kapalılığı değilde bunu düşünmen senin için daha yararlı olacak
Evet tek sorunumuz kapalı olmam diyor ama şuan daha sevgililer zaten. Arada ciddi adımlar yok.
O yüzden ileriyi göremiyor, evlenecek yaşa gelen insan kendi doğruları neyse onun arkasında durabilmeli.
Sadece deseydi ki erkek arkadaşım kapalı istiyor onu ikna edemiyorum, tamam ona eyvallah derim adamın kendi düşüncesidir.
Ama burda ne diyor, aslında ikna ettim, ama babasından izin alamadı.
Adamın kendi duruşu yok.
Yarın düğün, ev, iş, çocuk konularında ne yapacak, bunlarda da sağlam duracak mı, ailecek mi karar alacaklar bunları düşünmeli.

7 yıllık ilişkin bu yüzden bitmiyor sevgilin kendi başına ikna olmuş aile problem yani bu ilişki sevgilin ailesine ben onu seviyorum kabul ediyorum demediği için bitiyor bunu gör üstünü kapatma sakın resmen ailesinin ağzına bakıyor ve senden vazgeçebiliyor ne demek babam kabul etmez ya onunki baba da seninki ne seninde baban kabul etmiyor o zaman el oğlu ailesine yapışmış seni yönetiyor resmen sana vesile olduğu falan da yok vesile böyle olmaz içinden gelmeyen bir şeyi yapma onun anası babası seni kabul etmeyecek diye kapanma senin annen baban kabul etmiyor diye o ailesini ikna etsin sen ağaç kovğundan çıkmadın sonuçta

Sen kapanana kadar bu adam başının etini yiyecek, hatta seni bıktıracak, seni pes edecek duruma getirecek emin ol.
Gerçekten kapanmak istemiyorsan o aileden uzaklaş derim, ama ben yapabilirim diyorsan senin kararın.

Annem tarafi kapali kucugunden buyugune kadar. Babamin tarafindan bi kac acik kuzenim var. Bir gun halam kuzenim( yigenine' iyisin hossunda, kizim birde kapansan iyi olurdu' demis. Kuzenim cevap olarak ' eger sen acilirsan bende o zmn kapanirim". Halam tabi " aaa su teklife bak, su yastan snra acilmakmi?".
Kuzenim "yaa, iste boyle zor geliyor bu yastan snra acilmak yda kapanmak,sana o zorsa banada bu zor"

Soyle bir durum var. Tumu acik olan bir ailede, kapanmaniz icin bir kivilcima ihtiyaciniz var. Kimse gordugu, buyudugu tarzi durup dururken degistiremez. Sevgiliniz buna vesile oluyor. Ama olay cok sapmis. Sevgilinin ailesi icin degil, Allah rizasi icin kapanir insan. Otursun anlatsin neden kapanman gerektigini. Babam istemez neymis

Siz kapanirsiniz bu adamladq evlenirsiniz. Aileniz sizden elini etegini ceker. Kv kp sizin agziniza eder. Koca pislige baglar içeceğiniz suyu bile kp ye sorar. Siz yandim Allah 7 sene harikaydi bu adam ne oldu dersiniz o arada cocuk yaparsiniz. Isler iyice sarpa sarar. Konu kapali acik olmak degil..Tersini talep etseydi erkek arkadasin yine ayni yorumu yazardjm. Konu erkek ark bir karakteri olmamasi ailesinin agzina bakmasi sana her turlu kabulumsun diyerek hayat kadinini kabul etmis gibi davranmasi senin beden ruh butunlugunu umursamamasi. Olay bu bu adamla istersen 17 yil gecir bu adam evlenilecek adam degil.

şu an bu konuda, en mahrem konuda bile size müdehale eden ailesi olduktan sonra siz evlenseniz bile şu kadar mutlu olamazsınız. o kadar emin söylüyorum ki bunu.

bu iş zorla olmaz. şu an yaşadığınız bir istismar. siz istismar ediliyorsunuz.
kendi rızanız olmayan bir şeyi yapmaya zorlanıyorsunuz.
size tavsiyem asla ama asla kendinizden ödün vermemeniz.

vereceğiniz bu büyük ödün ilerde vereceklerinizden en küçüğü olabilir.
kendi ailenizi seçin. aşk geçidir.

Sevgiliniz babasinin korkusundan sizin kapanmanizi istiyor

Sevgilinizle ne kadar mutlu olursaniz olun kendinizi ezdurecek misiniz ? Baba korkusuyla yasayan adamdan size koca olur mu?

Cok yanlis istenmediginiz birseye zorlanmak cok cok yanlis
Gecin karsisina beni boyle kabul ediyorsan devam edelim yoksa bitirelim deyin cikarin hayatinizdan

Dileğimiz halletmeleri tabiki, ayrılsmam diyor o zaman başka seçenek yok söz verdiği gibi kapanacak. Birde ikna edebilir tabi ama oda zor görinüyor aile faktörüde var çümkü .

Madem kapalı ailesine uygun birini bulsaydı..
Evlensende mutlu olamazsın,mantığınla hareket et.

babasının zoruyla kapanırsanız kpeder kvalide yarın öbürgün döver sizi.ipi sevgilinize değilde ailesine teslim etmek ne demek insan yerine konulacağınızı düşünmüyorsunuz değil mi?illa bir şartsa ona göre kız bulsun. şekil şemale düşkün.aştan sevgiden değil tek paradan anlayan yapmacık biri mesela çok uygun ailesine.herkes kafasındaki kılı örtmekle insan olsaydı.

kapanma meselesi de önemli ancak diğer önemli konu, sevgilinin ailesinin ağzıyla konuşması.
tamam kapanmana vesile olayım diyor da dinen bekar erkek ve kadın flört edemez, hele ki 7 sene.
madem o kadar dindar takılıyor, bu hususa niye dikkat etmemiş?

işlerine gelince din, gelmeyince medeniyet. iki yüzlü bence bu insanlar.

hadi sen kapandın diyelim, onlar ne yapacak karşılığında? taviz tek taraflı olursa taviz veren her zaman ezilir.

Sana örtünmeyi ancak esin tavsiye edebilir. Suan senn sadece sevgilin o. Ki diyorum tavsiye edeblir zorlayamaz seni buna hakki yok.
Herkesin beyni var evet kapanmak hakkiyla ortunmek guzel bunu herkes biliyor. Birilerinn birilerini zorlamasini anlamiyorum.

ne derse desin aslında içinden geldiği zaman zaten yapar guzelce söylüyorsa düşünebilir sonucta guzel bsye vesile olur ama dinde zorlama yoktur tabi kendi rızası gönlü varsa olur yok eğer zorluyorsa zaten daha çok soğuyacaktır konu sahibi

babasi ilerde her isinize karisabilir.bagimsiz bir aile olmaniz zor.bence asil mesele bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…