- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılamıyorum o benim sanki dünyam olmuş 7 yıl beraber büyüdük biz kavga ettiğimiz de bir saat Bile doğru küs kalamayan bir çiftiz ama sadece bu sorunu aşamıyoruz sürekli konu açılıyor her açıldığında tartışma sonra tamam zamanı gelince konuşuruz deyip aramızı düzeltmeye çalışıyoruz maşesef ki..
merhaba arkadaşlar bir konuda arkadaş abla tavsiyesine gerçekten ihtiyacım var.. Tam 7 yıllık bir ilişkim var daha tanıştığımızda çok küçüktük lise 3.sınıftaydık güzel bir ilişkiye adım atmıştık gerçekten sevdiğim kişi taa o zaman ilk gün bana demişti ki ben ciddi bir ilişki istiyorm ve öyle olacak ama ileride kapanmanı isterim diyerekten taa ilk gün bana bunj söylerek başlamıştı aslında ilişkimiz tabi bende o zaman küçüğüm tamam demiştim kapalılık konusuna..7 yıl öyle güzeldi ki Allah'a şükür hala güzel ama aramızdaki kapalılık konusunu aşamıyoruz onun ailesi çok kapalı ama benim ailemde açık annem de dahil olmak üzere biz üniversiteyi bile ayni şehirde beraber okuduk sorunsuz bir ilişkimiz bar tek kavgamız bu yönde oluyor o kapanmamı istiyor ona ilk gün söz verdiğim gibi ama ben kendimi hazır hissedemiyorum o da 7 yıldır hazır hissetmemem konusunda bana söyleniyor evet başlarken kabul ettim ama ben birinin zoruyla kapanmak istemiyorum rabbim ne zaman içime bu duyguyu verirse kapanmam istiyorm ama bjnu ona defalarca desem de anlatamıyorm zorla değil ben vesile oluyorm sadece diyor bu arada açık halimle de annesi ablası abisi ile de tanıştım aslında daha geçen gün Bile onu ikna etmiştim kapalılık konusunda tamam senşn istediğin olsun her türlü kabulumsn benim senden vazgeçemem dedi şu an istemediğimi o da ailesini açtı konuyu ama annesi babasının böyle birşeye izin vermeyeceğini söyledi o da o günden sonra bana daha da diretmeye başladı kapanacaksın diye babam kabul etmez diye onun ailesinin kapanmamı istediği kdar Benim de ailem de kapanmama karşı alışık olmadığım içimin yapamayacağımı düşünüyorlar ve babam benm evimde nasılsa kızım gittiği yerde de öyle olacak diyor öyle bir arada kaldım ki iki taraf da beni anlamıyor iki taraf da kendilerimin bakış açısında kapalılık tabi ki çok güzel birşey ama bu kişinin içinden gelmesiyle yapılmışsa güZeldir makbuldür sevaptır zorla değil bunu sevdiğim adama anlatamıyorum 7 yıllık ilişkimi de bu yüzden bitirmek İstemiyorm elim kolum sanki bağlı sanki bir çıkar yol yok gibi ne yapacağımı bilmiyorm
Allah zaten kadına ortunme fıtratının vermiştir. Ancak bu fitrati bozan zedeleyen çok insan var.
Özel olarak içinize bir duygu doğmasını beklemeyin.
+1Simdi babasinin zoruyla bas kapatan, evlenip ailelerle iyice bir arada olunca ortaya baska istekleri icin neler yapmaz.
Bunu sadece kapanma sorunu olarak gormemenizde fayda var. Evlenince annesi bizimle oturacaksiniz derse ne olacak? Babasi gelip bize bakacaksin derse ne olacak?
Ayrica kapanma eylemini gerçeklestirecek olan siz; soz sahibi olanlar sevgili, kayınpeder, baba.
Biraz hayatiniza sahip cikin.
Eşi için sevgilisi için kapananlar çok geçmeden açılıyor, lütfen onun bunun hatrı için tesettüre girmeyin içinizden öyle bişey gelmiş olsa kimsenin haberi olmadan kapanırdınız zaten .merhaba arkadaşlar bir konuda arkadaş abla tavsiyesine gerçekten ihtiyacım var.. Tam 7 yıllık bir ilişkim var daha tanıştığımızda çok küçüktük lise 3.sınıftaydık güzel bir ilişkiye adım atmıştık gerçekten sevdiğim kişi taa o zaman ilk gün bana demişti ki ben ciddi bir ilişki istiyorm ve öyle olacak ama ileride kapanmanı isterim diyerekten taa ilk gün bana bunj söylerek başlamıştı aslında ilişkimiz tabi bende o zaman küçüğüm tamam demiştim kapalılık konusuna..7 yıl öyle güzeldi ki Allah'a şükür hala güzel ama aramızdaki kapalılık konusunu aşamıyoruz onun ailesi çok kapalı ama benim ailemde açık annem de dahil olmak üzere biz üniversiteyi bile ayni şehirde beraber okuduk sorunsuz bir ilişkimiz bar tek kavgamız bu yönde oluyor o kapanmamı istiyor ona ilk gün söz verdiğim gibi ama ben kendimi hazır hissedemiyorum o da 7 yıldır hazır hissetmemem konusunda bana söyleniyor evet başlarken kabul ettim ama ben birinin zoruyla kapanmak istemiyorum rabbim ne zaman içime bu duyguyu verirse kapanmam istiyorm ama bjnu ona defalarca desem de anlatamıyorm zorla değil ben vesile oluyorm sadece diyor bu arada açık halimle de annesi ablası abisi ile de tanıştım aslında daha geçen gün Bile onu ikna etmiştim kapalılık konusunda tamam senşn istediğin olsun her türlü kabulumsn benim senden vazgeçemem dedi şu an istemediğimi o da ailesini açtı konuyu ama annesi babasının böyle birşeye izin vermeyeceğini söyledi o da o günden sonra bana daha da diretmeye başladı kapanacaksın diye babam kabul etmez diye onun ailesinin kapanmamı istediği kdar Benim de ailem de kapanmama karşı alışık olmadığım içimin yapamayacağımı düşünüyorlar ve babam benm evimde nasılsa kızım gittiği yerde de öyle olacak diyor öyle bir arada kaldım ki iki taraf da beni anlamıyor iki taraf da kendilerimin bakış açısında kapalılık tabi ki çok güzel birşey ama bu kişinin içinden gelmesiyle yapılmışsa güZeldir makbuldür sevaptır zorla değil bunu sevdiğim adama anlatamıyorum 7 yıllık ilişkimi de bu yüzden bitirmek İstemiyorm elim kolum sanki bağlı sanki bir çıkar yol yok gibi ne yapacağımı bilmiyorm
Eminim gerekli yerleriniz kapalıdır. Anlamıyorum ben bu işi. İnsan nasıl istiyorsa öyle olur. Bu kadar dayatması, ailesinin bu yöndeki baskısını size yansıtması hiç doğru bir davranış değil. Yine kimliği oturmamış bir erkek diye düşünüyorum. Size dayatmada bulunduklarının farkındasınız değil mi? Sizinle şimdiki halinizle beraberliğini devam ettirebiliyorda, evlenince neden olmazmış, neden bunu şart koşuyorlar. Ne kadar iyi görünürlerse görünsünler bu baskıcı ve dayatmacı oldukları gerçeğini değiştirmiyor.merhaba arkadaşlar bir konuda arkadaş abla tavsiyesine gerçekten ihtiyacım var.. Tam 7 yıllık bir ilişkim var daha tanıştığımızda çok küçüktük lise 3.sınıftaydık güzel bir ilişkiye adım atmıştık gerçekten sevdiğim kişi taa o zaman ilk gün bana demişti ki ben ciddi bir ilişki istiyorm ve öyle olacak ama ileride kapanmanı isterim diyerekten taa ilk gün bana bunj söylerek başlamıştı aslında ilişkimiz tabi bende o zaman küçüğüm tamam demiştim kapalılık konusuna..7 yıl öyle güzeldi ki Allah'a şükür hala güzel ama aramızdaki kapalılık konusunu aşamıyoruz onun ailesi çok kapalı ama benim ailemde açık annem de dahil olmak üzere biz üniversiteyi bile ayni şehirde beraber okuduk sorunsuz bir ilişkimiz bar tek kavgamız bu yönde oluyor o kapanmamı istiyor ona ilk gün söz verdiğim gibi ama ben kendimi hazır hissedemiyorum o da 7 yıldır hazır hissetmemem konusunda bana söyleniyor evet başlarken kabul ettim ama ben birinin zoruyla kapanmak istemiyorum rabbim ne zaman içime bu duyguyu verirse kapanmam istiyorm ama bjnu ona defalarca desem de anlatamıyorm zorla değil ben vesile oluyorm sadece diyor bu arada açık halimle de annesi ablası abisi ile de tanıştım aslında daha geçen gün Bile onu ikna etmiştim kapalılık konusunda tamam senşn istediğin olsun her türlü kabulumsn benim senden vazgeçemem dedi şu an istemediğimi o da ailesini açtı konuyu ama annesi babasının böyle birşeye izin vermeyeceğini söyledi o da o günden sonra bana daha da diretmeye başladı kapanacaksın diye babam kabul etmez diye onun ailesinin kapanmamı istediği kdar Benim de ailem de kapanmama karşı alışık olmadığım içimin yapamayacağımı düşünüyorlar ve babam benm evimde nasılsa kızım gittiği yerde de öyle olacak diyor öyle bir arada kaldım ki iki taraf da beni anlamıyor iki taraf da kendilerimin bakış açısında kapalılık tabi ki çok güzel birşey ama bu kişinin içinden gelmesiyle yapılmışsa güZeldir makbuldür sevaptır zorla değil bunu sevdiğim adama anlatamıyorum 7 yıllık ilişkimi de bu yüzden bitirmek İstemiyorm elim kolum sanki bağlı sanki bir çıkar yol yok gibi ne yapacağımı bilmiyorm
başkası kapan dediği için kapanmak diye birşey söz konusu olamaz ... ki sevgilim dediğin kişi babası kabul etmeyeceği senin kapanmanı istiyor ilerde daha farklı sorunlar yaşayacağınızı düşünüyorum annem böyle istedi böyle olsun babam kabul etmez şöyle yap ya da yapalım .. aileler arasında da kültür çatışması olacaktır ..bu yüzden ilişkimi bitirmek istemiyorum diyorsun ya çok yanlış diyorsun işte sana saygı duyulmalımerhaba arkadaşlar bir konuda arkadaş abla tavsiyesine gerçekten ihtiyacım var.. Tam 7 yıllık bir ilişkim var daha tanıştığımızda çok küçüktük lise 3.sınıftaydık güzel bir ilişkiye adım atmıştık gerçekten sevdiğim kişi taa o zaman ilk gün bana demişti ki ben ciddi bir ilişki istiyorm ve öyle olacak ama ileride kapanmanı isterim diyerekten taa ilk gün bana bunj söylerek başlamıştı aslında ilişkimiz tabi bende o zaman küçüğüm tamam demiştim kapalılık konusuna..7 yıl öyle güzeldi ki Allah'a şükür hala güzel ama aramızdaki kapalılık konusunu aşamıyoruz onun ailesi çok kapalı ama benim ailemde açık annem de dahil olmak üzere biz üniversiteyi bile ayni şehirde beraber okuduk sorunsuz bir ilişkimiz bar tek kavgamız bu yönde oluyor o kapanmamı istiyor ona ilk gün söz verdiğim gibi ama ben kendimi hazır hissedemiyorum o da 7 yıldır hazır hissetmemem konusunda bana söyleniyor evet başlarken kabul ettim ama ben birinin zoruyla kapanmak istemiyorum rabbim ne zaman içime bu duyguyu verirse kapanmam istiyorm ama bjnu ona defalarca desem de anlatamıyorm zorla değil ben vesile oluyorm sadece diyor bu arada açık halimle de annesi ablası abisi ile de tanıştım aslında daha geçen gün Bile onu ikna etmiştim kapalılık konusunda tamam senşn istediğin olsun her türlü kabulumsn benim senden vazgeçemem dedi şu an istemediğimi o da ailesini açtı konuyu ama annesi babasının böyle birşeye izin vermeyeceğini söyledi o da o günden sonra bana daha da diretmeye başladı kapanacaksın diye babam kabul etmez diye onun ailesinin kapanmamı istediği kdar Benim de ailem de kapanmama karşı alışık olmadığım içimin yapamayacağımı düşünüyorlar ve babam benm evimde nasılsa kızım gittiği yerde de öyle olacak diyor öyle bir arada kaldım ki iki taraf da beni anlamıyor iki taraf da kendilerimin bakış açısında kapalılık tabi ki çok güzel birşey ama bu kişinin içinden gelmesiyle yapılmışsa güZeldir makbuldür sevaptır zorla değil bunu sevdiğim adama anlatamıyorum 7 yıllık ilişkimi de bu yüzden bitirmek İstemiyorm elim kolum sanki bağlı sanki bir çıkar yol yok gibi ne yapacağımı bilmiyorm