- 3 Ocak 2022
- 9
- -6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Aysennnurcan1298
-
Kimse öyle birşey demedi ki,zaten kimse de demez böyle bir lafı.Bende sordum baktım da göremedim nerden çıktı bu bez parçası
Üye yeni üye konuyu acanda yeni üye
Aklımda deli sorular
Hayır sakın öyle birsey yapayım deme acık gezmek iyi birsey degil basını kesinlikle az açma. Ha ben tasıyamıyorum türbanı diyorsan da açıl ayete laf getirtme adı belli acık olursun ama Allahın farzına uymamanın bedelini ödersin ahirette.Herkes kendinden sorumlu.
Mazallah o saç görünürse bitti bittiAbla açık gezmek iyi bir şey değil.
Öyleymiş baksana torun sahibi olmak bile kurtwrmaz beni artıkAbla açık gezmek iyi bir şey değil.
Aynen yaVe cevap yok onca mesaja
Sen kızım bi sus anane olabilirsin ama kızımsın isteÖyleymiş baksana torun sahibi olmak bile kurtwrmaz beni artık
Hayır ahkam da kesemiyor. Açık gezmek iyi bir şey değil. Peki, oldu.Mazallah o saç görünürse bitti bitti
Kim dedi kumaş parçası diye sallamayın hemen ...
Bir kadın kapalı oldukBir insanın değeri açılıncamı azalıyor insanlar kötümü düşünüyor yoksa.
Bu kadar saçma salak bir düşünce tarzı olamaz.
Kadınlarımızı linç etmek ne kadar kolay olmuş artık.
Kapalı değilim onuda belirteyim hemen....
Bilkmiyordum şimdi öğrendim bunu yazık bana nasıl bilmem bunu..
O korkuyu bilmeden neysee daha fazla yazmak istemiyorum..
Sizin gibi aklı bir karıs havada cahillerle tartısmıyacam isteyen kapalı olur istemeyen olmaz o tercih meselesi birdaha bana saçmasapan seyler yazmayın kendi kendi düzeyinşzde kişilere yazıniçi el vermediği halde kapalı kalmak yani kandırmak iyi demek ki. bugün de bir şey öğrendim.
Ne gibi iyi değil acaba onuda diyeydiHayır ahkam da kesemiyor. Açık gezmek iyi bir şey değil. Peki, oldu.
Sen “kızım”sın, ne anneannesi?!Öyleymiş baksana torun sahibi olmak bile kurtwrmaz beni artık
Aşırı öfke duyuyorum böyle dayatmalar yapana.Çünki birtek o bilgili(!) Biz cahiliz.
Senelerce o dayatmalara maruz kaldım bende ki burada bile gelip yetişiyorlar baksanıza.. değmez cevap bile vermeye.
Şimdi fark ettim bende evet ona yazmış.Bu mesaja taktıHanimKelesimiGetir
Artık öylerolacak ananeden kızıma terfi edecemSen kızım bi sus anane olabilirsin ama kızımsın iste
YaaaaaaaaaaSen “kızım”sın, ne anneannesi?!
Hahhaha sen kimsin ya geldin konuya yeni uyesin hayırdır iki uyelik aldın biriyle açtın biriyle ortaklığımi karıştırıyorsunBir kadın kapalı olduk
Sizin gibi aklı bir karıs havada cahillerle tartısmıyacam isteyen kapalı olur istemeyen olmaz o tercih meselesi birdaha bana saçmasapan seyler yazmayın kendi kendi düzeyinşzde kişilere yazın
Bu mesaja taktıHanimKelesimiGetir
Aklıkız bir karış havada o yetmedi cahiliz peki tamam.Bir kadın kapalı olduk
Sizin gibi aklı bir karıs havada cahillerle tartısmıyacam isteyen kapalı olur istemeyen olmaz o tercih meselesi birdaha bana saçmasapan seyler yazmayın kendi kendi düzeyinşzde kişilere yazın
Gelde anlat işte ..E taksın? Kafasını kumaşla örtmüş diye örtmemenin kötü olduğunu düşünen biri, bir kumaşa çok anlam yüklüyordur diye öyle dedim. Örtünen daha mı namuslu oluyor, daha mı ahlâklı? Bildiğin dayatma yapıyor, hayat tarzına ve seçimlere müdahale etmeye çalışıyor. Öyle bir ifade ediş tarzı var ki, sanki örtüsünü çıkarınca vesikalı olacak kızcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?