- 13 Mart 2012
- 1.124
- 89
- 113
- Konu Sahibi dukanyapanvegan
- #21
Sal olmus bnde cok takmak ıstıyorum ama yapamıyorum kıı
esarp kullanıyorum gunluk olarakda yemenı ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşarp çok rahat cidden :)Sal olmus bnde cok takmak ıstıyorum ama yapamıyorum kııesarp kullanıyorum gunluk olarakda yemenı ..
http://i.hizliresim.com/2Qdlzq.jpg (şal olan)
http://i.hizliresim.com/1nboAj.jpg (eşarp olan)
kızlar şimdi tesettür süs değildir diyenler olacak ama insanın yakışanı giymesi lazım ikisini de gayet uygun şekilde takıyorum yani saç-boyun vs. gözükmüyor sizce hangisi?
biliyorum yapmaya çalışayım bakalımbence şalı kafanın üstünden geçirip uçlarını ön tarafa bırakıyolarya o o model size yakışır tarif edemedim ama Suriyeliler yapıyomuş sanırım :)
şalın yapması zor olmasa takarım amaikiside yakısmışş ama şal genç olarak daha güzel bence
ikiside cok yakışmış canim sana:)http://i.hizliresim.com/2Qdlzq.jpg (şal olan)
http://i.hizliresim.com/1nboAj.jpg (eşarp olan)
kızlar şimdi tesettür süs değildir diyenler olacak ama insanın yakışanı giymesi lazım ikisini de gayet uygun şekilde takıyorum yani saç-boyun vs. gözükmüyor sizce hangisi?
teşekkür ederim :)ikiside cok yakışmış canim sana:)
ben de öyle yapıyorum ama şal yapması zor değil de kafamda rahat dursakıyafete göre değişir. bazı kıyafetler özellikle karmaşık, desenli vs olanlar şalla güzel olur, düz renk olanlar eşarplarla konbin yapılabilir. ben öyle yapıyorum en azından :)
şal rahat olur aslında iğne kullanmıyor musun?ben de öyle yapıyorum ama şal yapması zor değil de kafamda rahat dursa![]()
iğne kesinlikle kullanıyorum ama arkasında uçları var ya namaz kılınca öne eğilince önüme geliyor sinir oluyorum şalı köşeli yapmak istiyorum ama olmuyorşal rahat olur aslında iğne kullanmıyor musun?
evet köşeli olmuyor o şallar ama eşarp şallar var artık bi araştır. benim onlardan yok ama güzel gibiler.iğne kesinlikle kullanıyorum ama arkasında uçları var ya namaz kılınca öne eğilince önüme geliyor sinir oluyorum şalı köşeli yapmak istiyorum ama olmuyor![]()
teşekkürlerevet köşeli olmuyor o şallar ama eşarp şallar var artık bi araştır. benim onlardan yok ama güzel gibiler.
o zaman şal gibi düz ama büyük eşarplar var artık. onlardan kullan. dur sana linkini mesajla atayım .![]()
ben de eşarpı çok severim şala hiç ısınamadım ben deCanım aslında ikisi de guzel olmuş sanaama bana sorarsan şal derim hem kullanımı daha kolay rahat hem de daha modern. Bir arkadaş da yazmış eşarp sallar var onları araştır bende takmak istiyorum onlardan. Bu arada bende sal kullanıyorum eşarp defterini iki sene önce kapattim
![]()
yok gıdım yok ama şal ne biliim sanki yanlardan saçım çıkıyo boynum görünüyo hissediyorumben de eşarpı çok severim şala hiç ısınamadım ben de
Yok ben eşarbı sevememistim zatengidigim var da benim boyle boguluyo gibi oluyodum eşarp kullananmaya devam et bir sure o zaman canım bikana kadar
![]()