kapana kısılmış hissediyorum

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Kızlar 36yaşındayım..Annemle babam eğitimli insanlar güya.Üniversiteye kadar onların kavgalarının arasında büyüdüm.Babam sürekli tenkit müdahale.Üniversite bitti işe girdim farklı bi şehirde.Hiç bi kötü anımda ihtiyacım olduğu anda yanımda yoklardı zaten.Evlendim cok zayıf bi anımda.Eşimle de birtakım sıkıntılar yaşadım.Hala zaman zaman yaşıorum.Ve olası bi boşanma durumunda arkamda durucak bi ailem olmadığını görüorum.O kadar özeniyorum ki sürekli cocuklarının arkasında duran güçlü ailelere.Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Okumus etmıs kadınsınız, kendinizi yetıstırmıssınız. Calıstıgınızi da varsayıyorum.
Olası bosanmada arkanizda olmasalar da olur.
Kendi basına halledebilirsiniz.
Olasılık uzere anne babanıza bılenmeyın. Bosanmiyorsunuz suan sonucta.
Bosanma kararı verdıgınizde, sızı sasırtabılır her an yanınızda olabilirler

Keşke arkanızda destek bir aile olsaydı ama yokmuş. Üniversite okumuşsunuz demek ki meslek sahibisiniz boşanmak için bundan başka şeye ihtiyacınız yok. Bir sürü kadın hem arkalarında aile desteği olmadan hem de maddi olarak güvencesiz mesleksiz eğitimsiz bir şekilde boşanıyor. Kendinize acıyacağınıza özgüvenli olun

Kızlar 36yaşındayım..Annemle babam eğitimli insanlar güya.Üniversiteye kadar onların kavgalarının arasında büyüdüm.Babam sürekli tenkit müdahale.Üniversite bitti işe girdim farklı bi şehirde.Hiç bi kötü anımda ihtiyacım olduğu anda yanımda yoklardı zaten.Evlendim cok zayıf bi anımda.Eşimle de birtakım sıkıntılar yaşadım.Hala zaman zaman yaşıorum.Ve olası bi boşanma durumunda arkamda durucak bi ailem olmadığını görüorum.O kadar özeniyorum ki sürekli cocuklarının arkasında duran güçlü ailelere.Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum.

Baba ve anne eğitimliler güya diyerek burda şikayet etmek hiç bir evlada yakışmaz, tenkit müdahale her anne baba yapar. Evladı en iyi şekilde yetişsin diye doğruyu göstermek ister. Yanlış düşünüyorsunuz. Tüm bunlar yetmez gibi şehir dışına iş bakıp gitmiş bi nevi terketmişsiniz. Zaten bekarlıkta kopmuş ilişki, soğutmuşsunuz anne babanızı kendinizden. Bence şimdi eşinizle güzelce anlaşma, kendi içine dönüp hangi noktalarda zaaflarım hatalarım mevcut , fedakarlıklarınızı sevgi saygı ilgi derecelerinizi gözden geçirin, dua edin herşey iyi gider inşallah. Yine de sözlerinizden kendinizi ifade etme biçiminizden kusuru karşıda arayamadım...

Güçlü olmaya çalış cnm aile önemli tabi ki ama elden de bişey gelmez insan kendi seçemiyor ailesini :KK43:

Güçlü olmaya çalış cnm aile önemli tabi ki ama elden de bişey gelmez insan kendi seçemiyor ailesini :KK43:

sağol cnm.Şimdiye kadar yeterince kendi başımın çaresine bakmış bi insanım. Yukarıdaki yorumlara yazdım yazdım sildim bişeyler..Zira klavye kahramanlığı yapan tiplerin benden daha güçlü olduğunu sanmıyorum gerçek hayatlarında..Zayıf ve üzgün bi anımda yazıyorum. Hiç bir insanın da her daim çok güçlü olup desteğe ihtiyaç duymadığını düşünmüyorum..

sağol cnm.Şimdiye kadar yeterince kendi başımın çaresine bakmış bi insanım. Yukarıdaki yorumlara yazdım yazdım sildim bişeyler..Zira klavye kahramanlığı yapan tiplerin benden daha güçlü olduğunu sanmıyorum gerçek hayatlarında..Zayıf ve üzgün bi anımda yazıyorum. Hiç bir insanın da her daim çok güçlü olup desteğe ihtiyaç duymadığını düşünmüyorum..
Yıllar önce ailem ile zayıf olan bağlarım koptu elden birşey gelmiyor tek başına olduğumu düşündüğüm her an önce Rabbime sonra çocuklarıma sarıldım hayata tutunmak için nedenim var dedim sizinde elbette nedenleriniz vardır pes etmeyin maalesef ailemizi biz secemiyoruz ve zorla kendimizi sevdiremiyoruz o yüzden önce kendini sev gerisi boş sen güçlü ve ayakları üzerinde duran bir kadınsın de kendine sevgilerimle not hayatım boyunca annemin beni hiç sevdiğini hissetmedim desem yalan olmaz o yüzden ben kendimi seviyorum diyorum ☺️

Yıllar önce ailem ile zayıf olan bağlarım koptu elden birşey gelmiyor tek başına olduğumu düşündüğüm her an önce Rabbime sonra çocuklarıma sarıldım hayata tutunmak için nedenim var dedim sizinde elbette nedenleriniz vardır pes etmeyin maalesef ailemizi biz secemiyoruz ve zorla kendimizi sevdiremiyoruz o yüzden önce kendini sev gerisi boş sen güçlü ve ayakları üzerinde duran bir kadınsın de kendine sevgilerimle not hayatım boyunca annemin beni hiç sevdiğini hissetmedim desem yalan olmaz o yüzden ben kendimi seviyorum diyorum ☺️

Dediklerinin hepsine fazlasıyla katılıyorum özellikle kendini zorla sevdirememe kısmına.

Bu saatten sonrada kendin için savaşa bilirsin o zaman :KK200:

Back
X