- 9 Temmuz 2020
- 67
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi Bahtsizpiyade
Ben normalde kapaliydim sonra lisede yaşadığım bazı seylerden dolayı açıldım ve üç ay sürdü. sonra tekrar kapandım .kendi isteğimle oldu bu yazdığım her şey .şu an konuştuğum cocuga da bunu anlattım ve bunun hata olduğunu uzulmemem gerektiğini önemli olan su an ne düşündüğüm herkesin hata yapabilecegini vs tarzinda hiçbir şey demedi üzüldüğünü söyledi doğal olarak .biraz konuştuk bu konuyu .ama moralinin bozulduğunu çok iyi anladım ki haklı da ama bu sebepten dolayı soğuk yapmak nedir ? Benim yanımda olması gerekmiyor muydu ? Anlatmasa mıydım dedim ama mecbur bi gün illa ki söyleyecektim. şu an napmalıyım bana soğuk yapıyor gibi geliyor. her şey çok güzel de gidiyordu oysa .arkadaşlarım biraz zaman ver elif dediler şok oldu cocuk çünkü. ama yine de cok karamsar şeyler yazmasına gerek var mıydı
neden böyle karamsarsin tekrar böyle şeyler yaşayacagimi mi dusundun diyorum cevap da vermiyor tatmin edici şekilde. sorun ne yani böyle bı şeyden dolayı ters yapılır mı.. ben tövbemi etmişim pişmanlığımi yaşamışım.keske destek olsaydı.benle konuşmayı bırakmak istiyorsan soyle anlarım dedim hayır sadece üzüldüm dedi öyle işte arkadaşlar