Kapandim açıldım ve tekrar kapandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi olmak ayrı dar görüşlü anlayışsız olmak ayrı çocuk arkadaş olarak iyi diyorsun da böyle bi durumda sana bu kadar saçma tepki vermesi ilerde ilişkin falan olursa bunun gibisiyle zor ayrıca sende hayatını bu kadar karşındaki kişiye baglama herşeyini bilip buna karışmaya hakkı yok sen neysen osun kabul etmiyorsa keyfi bilir ne böyle bilmesi gerekir benimle ay I yoldaysa ilgilendirir diye bir insanı sadece onunla olduktan sonraki sen ilgilendirir o zaman yanlış yaparsan tepki hakkı olur ama o hayatında yokken yaptığın yaşadığın şeylere böyle tepki vermesi saçma olmayan birini düşünerek yaşayamazsın o hayatında degilken nasıl onu hesaba katarak hareket edebilirsin ki
Sen bilirsin o zaman diye cevap vereyim ona

Ahahaha ya ama karşıma çıkan her kişi bu konuda tepkisi böyle olursa ne yapacağım

Olmazsa hatrım kalır.
Yapma kuzum etme yavrum
Kapanmak seni bağlayan bişey senden ötesine b.... yemek düşer.
Ne olur akıllıca seçimler yapın,
Sen bir bireysin şu erkek denen mahlukatlara bu kadara çok vasıf yüklemeyin.
Benliğiniz konusunda bu kadar söz hakkı vermeyin.
Lütfen :KK200: :KK200::KK200:

Olmazsa hatrım kalır.
Yapma kuzum etme yavrum
Kapanmak seni bağlayan bişey senden ötesine b.... yemek düşer.
Ne olur akıllıca seçimler yapın,
Sen bir bireysin şu erkek denen mahlukatlara bu kadara çok vasıf yüklemeyin.
Benliğiniz konusunda bu kadar söz hakkı vermeyin.
Lütfen :KK200: :KK200::KK200:
seni dinleyeceğim çok teşekkürler kafaya taka taka hiç uyuyamadım bugün ...💜💜

İnanç allah ile kul arasındadır erkek arkadaşın seni inancınla yargılıyorsa pis bir zihniyeti var demekki bırak soğusun
Ve yani bı de şu anki inancım da değil geçmiş gitmiş bir şey bu kadar takılmaması gerek mükemmel biri olarak kodladi heralde beni o yzuden afalladi kimse dört dörtlük değil ki

ben burdaki sorularin cogundaki sorunu anlamiyorum. saskinligima verin :))

senin kararin acilip kapanmak, yasadiklarini bilmiyorum yorum yapamam. genel olarak güzel bir sey degil tabi bir öyle bir böyle.

arkadasinin soguk yapmasina gelince: seninle ilgili bazi düsüncelerini degistirmissindir bu anlattiginla, sunun gibi: zora gelince, bazi seyler yapabilir... bu bir misal. öyle olacak diye bir sey yok.

bir de aklima bir espri geldi yapmadan edemeyicegim affiniza siginarak:

kapatip acinca düzeliyor ya bazi elektronik esyalar. o sadece elektronik esyalara hasmis :silah:

Sen bilirsin o zaman diye cevap vereyim ona
Yani keyfi bilir kapanıp açıldın diye sana soguk yapması aşırı saçma gerçekten hiç peşinde koşma daha iyisini illaki bulursun ama biraz özgüvenli ol erkeklere bu kadar yüz verme kapanıp açılmana tepki verecek ve bunu dogal göreceğin kadar degil. bu dogal hakkı falan degil yarın sevgili olsan bu sana çok baskı yapar belliki kapalı aşırı dinine düşkün biri istiyor. buna kesinlikle karşıyım kimse kimsenin ibadetine laf edemez, karışamaz günahta sevapta yalnız kişi ve rabbi arasındadır herkesin hesabı ayrı sorulacak Allah bile kimseyi kimsenin ibadetine karıştırmıyorken sen neden Bi erkege bu hakkı veriyorsun

Ve yani bı de şu anki inancım da değil geçmiş gitmiş bir şey bu kadar takılmaması gerek mükemmel biri olarak kodladi heralde beni o yzuden afalladi kimse dört dörtlük değil ki
İnançlı olunca mükemmel biri olmuyorsun canım. Tesettürden çıkmış olmanda bi kusur değil. Biraz at gözlüğüyle bakıyorsun olaylara

Yani keyfi bilir kapanıp açıldın diye sana soguk yapması aşırı saçma gerçekten hiç peşinde koşma daha iyisini illaki bulursun ama biraz özgüvenli ol erkeklere bu kadar yüz verme kapanıp açılmana tepki verecek ve bunu dogal göreceğin kadar degil. bu dogal hakkı falan degil yarın sevgili olsan bu sana çok baskı yapar belliki kapalı aşırı dinine düşkün biri istiyor. buna kesinlikle karşıyım kimse kimsenin ibadetine laf edemez, karışamaz günahta sevapta yalnız kişi ve rabbi arasındadır herkesin hesabı ayrı sorulacak Allah bile kimseyi kimsenin ibadetine karıştırmıyorken sen neden Bi erkege bu hakkı veriyorsun
Doğru diyorsun...ama karşıma çıkanlar hep bu düşüncede olursa ne yapacağım üzülüyorum zaten böyle bir şey yaşadığım için bı de onların tepkisine ayretten üzülüyorum

Akışına bırak. Manipüle etmesine izin verme. Surat asıyor soğudu vs diye bildiğini yapmaktan şaşma. Seni seven olduğun gibi sever
:) Ben de böyle düşünüyorum hata veya kusur ya da değil tecrübe fark etmez adı neyse işte hepsini kabullenerek benimle yola çıkmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X