Kapandim açıldım ve tekrar kapandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi kendinize karar verip kapanmış olmanızdan daha hoşnut olması lazım değil mi?
Yani ailenizin zoruyla, çevre baskısıyla filan değil. Tamamen kendi kararınızla başınızı açmış, sonra düşünüp taşınıp yine kendi kararınızla başınızı kapatmışsınız.

Kendi kendinize karar verip kapanmış olmanızdan daha hoşnut olması lazım değil mi?
Yani ailenizin zoruyla, çevre baskısıyla filan değil. Tamamen kendi kararınızla başınızı açmış, sonra düşünüp taşınıp yine kendi kararınızla başınızı kapatmışsınız.
Keşke o da böyle düşünseydi ama kendisine kalmış artık bı dey diyemem güzel düşünceniz için teşekkür ederim ❤️

Belli ki tam olarak olgunluğa erişememişsiniz o dönem gerçi buna takıldığınıza göre hala eriştiğiniz söylenemez ya. Herkes kendi inancından sorumludur. Ben dahil açık olarak dinini çok güzel yaşayan insanlar var etrafımda. Ben tesettürlü olup namaz kılmayan birine inkar ediyorsun demediğim gibi tesettürlü biri de bana açıksın inkar ediyorsun diyemez. Kaldı ki şuan tam olarak onun istediği gibisiniz. Öncesinin ne önemi var diye düşünemeyen bir adam. Dini yorum yapmak istemem ama olay burada dinden öte. Bu adam sizin hiçbir şeyinize saygı duymayacak, hata yaptığınızda vuracak ve asla destek olmayacak bunu bilin.

Ben etiketledim görür mesajı,şöyle oluyor etiketleme önce @ oluyor sonra yanına nicki yazıyorsun.
Yöneticilerin nickine nerden ulaşacağım peki kusura bakmayın saçma sorular soruyor olabilirim bilmiyorum çünkü ..şey bı de siz etiketlemissiniz görürler o zaman değil mi

Belli ki tam olarak olgunluğa erişememişsiniz o dönem gerçi buna takıldığınıza göre hala eriştiğiniz söylenemez ya. Herkes kendi inancından sorumludur. Ben dahil açık olarak dinini çok güzel yaşayan insanlar var etrafımda. Ben tesettürlü olup namaz kılmayan birine inkar ediyorsun demediğim gibi tesettürlü biri de bana açıksın inkar ediyorsun diyemez. Dini yorum yapmak istemem ama olay burada dinden öte. Bu adam sizin hiçbir şeyinize saygı duymayacak, hata yaptığınızda vuracak ve asla destek olmayacak bunu bilin.
Aklıma takılan şeyleri paylasamaz miyim ki hemen olgunluktan vuruyorsunuz..çok keskin konuşuyorsunuz ayrıca ben şoka uğradıgi için diye düşünüyorum ama haklı da olabilirsiniz teşekkürler

Bunlar senin geçmişteki kararların,onu ne ilgilendirir?
kaldı ki soğuk yaparak tepki geliştirecek kendince...ciddiye bile alma
Kendi kendine üzülsün dursun

Böyle konuşup aslında bambaşka olan insanlar var . Herşeyi biliyormuş gibi konuşup aslında çok hatası olan . Bazen zamana ihtiyaç vardır ,kendinize biraz zaman ayırın konusmak istemiyorsa kendi bilir .

Tabii eksik bilgi verilmişse bu konuda onu bilemiyecem.

Bu Allahla sizin aranızda olan bişey onu hiç mi hiç ilgilendirmez. Soğuk yapıyo diye kendinizi kötü hissetmeyin ya da suçluluk duymayın, o size sıcak davransın diye hele taviz hiç vermeyin. Bu sizin özelinizde olan bir şey söylemek zorunda da değildiniz, anlatmışsınız soğuk davranıp boş yapmanın hiç alemi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X