- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Bahtsizpiyade
Neyse artıkbenim tecrübem yok pek.ne zaman kapanır konu biliyor musunuz peki
Admin gelince artık,şu anda müsait değil herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse artıkbenim tecrübem yok pek.ne zaman kapanır konu biliyor musunuz peki
Doğru diyorsunuz bilemeyizBöyle konuşup aslında bambaşka olan insanlar var . Herşeyi biliyormuş gibi konuşup aslında çok hatası olan . Bazen zamana ihtiyaç vardır ,kendinize biraz zaman ayırın konusmak istemiyorsa kendi bilir .
Tabii eksik bilgi verilmişse bu konuda onu bilemiyecem.
Kapaninca mesajlar gider miAdmin gelince artık,şu anda müsait değil herhalde.
Kapaninca mesajlar gider mi
Of ya niye silinmiyor kiKonun kapanır sadece mesajların kalır.
Ne sakıncası var?Of ya niye silinmiyor ki(
Durmasını istemedim rahatsız oluyorumNe sakıncası var?
Bak tatlım rahatsız oluyorsun çünkü hepimiz sana bu çocukla ciddi düşünme tarzında yazdık. Sen hala zaman gösterir fikirler değişir modunda olduğundan bunları görmek istemiyorsun.Durmasını istemedim rahatsız oluyorum
Hayır o anlamda rahatsızlık değil tabi ki sizinle konuşmak iyi geldi sadece dertleşmem bittiği için kaldırılmasını silinmesini istemiştimBak tatlım rahatsız oluyorsun çünkü hepimiz sana bu çocukla ciddi düşünme tarzında yazdık. Sen hala zaman gösterir fikirler değişir modunda olduğundan bunları görmek istemiyorsun.HanimKelesimiGetir ablanın yanında bana laf düşmez ama yazık edeceksin kendine.
![]()
Niye doğal olarak hoşuna gitmedi? Sizde onu savunuyorsunuz sanırım sizin yaptığınız ve o daha ortada yokken yaptığınız sizi bağlar onu değil.. Allah affetsin siz tövbenizi etmişsiniz daha ne.. bırakın soğuk yapsın.. hatta bi kova soğuk suda siz yollayın bu sıcakta iyi gelirHaklısın yargılamiyor da hoşuna gitmedi doğal olarak ama anlamadım yani tepkisini
:)) Teşekkürler...Niye doğal olarak hoşuna gitmedi? Sizde onu savunuyorsunuz sanırım sizin yaptığınız ve o daha ortada yokken yaptığınız sizi bağlar onu değil.. Allah affetsin siz tövbenizi etmişsiniz daha ne.. bırakın soğuk yapsın.. hatta bi kova soğuk suda siz yollayın bu sıcakta iyi gelir