kapandım

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
kızlar içime çok kapandım hayat kimler den ibaret eşten mi anadan babadan mı kardeşten mi arkadaştan mı çocuktan mı evlendikten sonra kendimi çok yalnız ve boşlukta hissediyorum hayat kiminle güzel ve anlamlı

kızlar içime çok kapandım hayat kimler den ibaret eşten mi anadan babadan mı kardeşten mi arkadaştan mı çocuktan mı evlendikten sonra kendimi çok yalnız ve boşlukta hissediyorum hayat kiminle güzel ve anlamlı

Bende kapandım deyince tesettüre girdin sanmıştım

içime kapandım yazsaydın daha açıklayıcı olurmuş.

Sen içine kapanıklığından çıkmadığın sürece hiç bir şey güzel gelmez ki. İçe kapanıklıktan çıkıp, etrafa güzel ve mutlu bakarsan anlarsın zaten HAYATIN kimle güzel olduğunu.

hayat önce kendini sevince güzel..sonra seni kimler mutlu ediyorsa onlarla güzel..

Hayat kiminle mutluysanız onunla güzel ve anlamlıdır. Esimi çok seviyor ama arkadaslarimi da komsularimi da çok seviyorum. Ama bazen eşinden bazen arkadaşlarından bazen komsularimdanda sıkılıyorum yalnız kalmak istiyorum. Kuralı yokki bunun :KK45:

nebiliyim ailemdeki mutluluğu bütünlüğü sıcaklığı özlüyorum ama hiçbişey eskisi gibi değil

dönem dönem hepimiz böyle karamsarlığa düşüyoruz. yanımızda kimler olursa olsun hep yalnızız aslında. hayatına renk kat, kendine meşgale bul. kendini daha iyi hissedersin...

ailemdeki sıcaklığı arıyorum ama hiçbişey eskisi gibi değil iki senede hayatım olumsuz yönde çok değişti

benim için çocuğum, annem ve kardeşim demek hayat/dostluk.
ama bu üçlüye bile zaman zaman güvenemiyor insan.

çocuğum; bi yeri acıyıp ağlasa oturur onunla beraber ağlarım, kabız olsa onunla ıkınırım, anne deyip boynuma atlayınca içim eriyor ama okuyoruz burada, yarın bigün evlenince yine değer verir mi hiçe mi sayar belli değil..

Annem; minibüste ayakta kalsa içim ezilir, ayakkabı ayağına vursa ayakkabıyı vurasım gelir.. ama işte kadının bana kadar bir sürü sorumluluğu öncelikleri var,

kardeşim; her başarısızlığı, her mutsuzluğu benim sanki, yüzü düştüğünde sırtıma dünya oturur taşıyamam ama çok bilirim kendi zevkleri, arkadaşları, hayatı için beni ikinci plana attığını, atacağını..

En iyisimi kendine yetebilmeli insan, zor günlerinde sığınacak birileri mutlaka vardır yanında ama ya olmazlarsa deyip kendi kendini tedavi etmeyi de öğrenebilmeli.

kendim evleninceye eşimle tanışıncaya kadar çok mutlu güçlü cesur sağlam karakterli taviz vermeyen bi inssandım ama şimdi çok kırılgan hassas mutsuz ve özgüveni olmayan bi insan olmuşum

kendinle :p
sen kendinle ilgilenmezsen kimse ilgilenmez önce kendine değer vereceksin:KK36:

X