• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapandımm

Allah ım inşallah sana da nasip etsin hakkını vererek örtünmeyi.
amin mi diyeyim bazem çok düşünüyorum kapanır mıyım bir gün diye... öncesinde tertemiz bir amel defteri 0 a yakın kul hakkı, torpilsiz boolllll rızık bu dünyada öbür dünyada.... çok iyilerin arasına girmek adn cennetini bir kere görsem ara sıra girsem aahhh kolay mı AHHHH... noolur bana bunun için de dua et haaaarika bir hayat haaaaarika bir amel defteri haaarika booolllrızıkalr cümlemize inşaallah bu dünyada öbür dünyada ve bir de .....:KK37:

amin mi diyeyim bazem çok düşünüyorum kapanır mıyım bir gün diye... öncesinde tertemiz bir amel defteri 0 a yakın kul hakkı, torpilsiz boolllll rızık bu dünyada öbür dünyada.... çok iyilerin arasına girmek adn cennetini bir kere görsem ara sıra girsem aahhh kolay mı AHHHH... noolur bana bunun için de dua et haaaarika bir hayat haaaaarika bir amel defteri haaarika booolllrızıkalr cümlemize inşaallah bu dünyada öbür dünyada ve bir de .....:KK37:
cennet kolay ve bedava,cehennem zor ve parayla

erkek arkadaşımın ısrarı yüzünden ve birazda isteyerek bende kapanmıştım. 5 ay sonra artık yapamadım ve açıldım. sonrası cok zor oldu. tanınmış biriydim ve iş yerinde ilgi gören biriydim.açılırken küçümsendm ama açıldım. inşallah aynı hataya düşmezsin. nefsine sahip cık ve açılma asla.

Back
X