kapanma isteği..

Herkesin inanış şekli kendine.
Ister islama inanmam. İster islamda tesettür var diye inanirim. İstersem de ıslami kabul edip tesettüre inanmam.
Kimse oturup burada ahkam kesmesin.
İnanışınıza uymuyor diye saldırmaya gerek yok. Konu sahibi tesettürün olduğu bir şekilde inanıyor bize de saygı duymak kalır.
aynen öyle ama şunu unutmayalım İslam da her koyun kendi bacağından asılır herkes kendinden sorumludur diye bir inanışa yer yok her müslüman birbirinden sorumludur ama bunun yeri burası değil tabii ;) olur aslında ama yasak çünkü bunlar çok ince konular burda düzgün anlatamayıp vebal e girebiliriz yanlış anlaşılmalar farklı fikirler çok karışır ortalık en iyisi konuşmamak ama sen kapan kardeşim inşallah ;)

bu tarz konuların sorusu yok ki yahu. bu içten gelen bişi
kapan ya da kapanma ne yapalım?

hayir daha da soyleyecem.. gider tabii hosunuza.. kalip gibi makyaj topuklu ayakkabilar bikekler acik.. daha cok dikkat cekiyorlar zaten yoksa ne hosunuza gidecek mazbut bir kpanma en az dikkat ceken sekliyle kapanin kapaniyorsaniz

Herkesin inanış şekli kendine.
Ister islama inanmam. İster islamda tesettür var diye inanirim. İstersem de ıslami kabul edip tesettüre inanmam.
Kimse oturup burada ahkam kesmesin.
İnanışınıza uymuyor diye saldırmaya gerek yok. Konu sahibi tesettürün olduğu bir şekilde inanıyor bize de saygı duymak kalır.
aynen öyle ama şunu unutmayalım İslam da her koyun kendi bacağından asılır herkes kendinden sorumludur diye bir inanışa yer yok her müslüman birbirinden sorumludur ama bunun yeri burası değil tabii :KK66: olur aslında ama yasak çünkü bunlar çok ince konular burda düzgün anlatamayıp vebal e girebiliriz yanlış anlaşılmalar farklı fikirler çok karışır ortalık en iyisi konuşmamak ama sen kapan kardeşim inşallah :KK66:

Yalnız ben kapanmak istiyorum demedim. Ya da şu şekilde inanmak zorunlu gibi bir düşüncem de yok. İsteyen istediği gibi inanır. Herkesin aklı var fikri var. İnternette her türlü kaynak var. Kimsenin fetva vermesine gerek yok. Nasıl inanmak istersem öyle inanırım. Benim inanışım kesin dogru sizin ki olmaz kafasından çıkmalıyız. Siz benim yorumunu tamamen yanlış anlamışsınız.

Ben bu mantığı anlamıyorum arkadaş.
Yorum yapıyorum, altına ayy uyarıyorum herkesin dini kendine anlayışı müslümanlıkta geçerli değil, o başka dinler için geçerli diyorlar.

Yapmayın arkadaşlar bunu, taciz etmeyin insanları.
Yıl olmuş 2016 herkes biliyor ki oruç tutmamak günah

Gelip de başıma dikilme aa canım bak çok günah deme.
Uyarma
Valla bir gün birinizin ağzına tuvalet terliğiyle vuracağım he.

Konu sahibi arkadaşım, ister kapan ister kapanma.
Kalbin temiz olsun, kul hakkı yeme.
Gerisi allahla senin aranda.

Ben bu mantığı anlamıyorum arkadaş.
Yorum yapıyorum, altına ayy uyarıyorum herkesin dini kendine anlayışı müslümanlıkta geçerli değil, o başka dinler için geçerli diyorlar.

Yapmayın arkadaşlar bunu, taciz etmeyin insanları.
Yıl olmuş 2016 herkes biliyor ki oruç tutmamak günah

Gelip de başıma dikilme aa canım bak çok günah deme.
Uyarma
Valla bir gün birinizin ağzına tuvalet terliğiyle vuracağım he.

Konu sahibi arkadaşım, ister kapan ister kapanma.
Kalbin temiz olsun, kul hakkı yeme.
Gerisi allahla senin aranda.
Olur mu ama? Özgürlük bir onlara özgürlük. Konu din olunca uyacaksın. İkiyüzlülük başka bir şey değil.
Sen de böyle inanıyorsun kime ne?

Bence de ya.
Özgürlük diye haykırırken, bu ne şimdi?
Kapanmayı istemek de bir özgürlük.
Ben hiç propaganda olarak görmedim.

Kalkıp da "kapanmak çok güzel siz de gelsenize" dememiş ki.

Çok ayıp.

Şahsen bir dine mensup değilim ama kapalı kadınların da sürekli böyle itilmesi hoşuma gitmiyor.
Sağol Just. Keşke her "aydın" olduğunu sanan senin gibi olsa. Bu kadar nefret beslemesek içimizde. Farklı düşünene kafası basmaz muamelesi yapmasak. Yaftalamasak. Azık saygı; herkesi eşit haklara sahip insan olarak görmek çok mu zor... Kimin ne giydiği, nasıl giydiği ya da ne giymediği niye başkasını enterese etsin ki?

Öpüyorum seni. :KK36:Karşısındakine bakınca önce insanı gören bireylere çok ihtiyacı var ülkemizin.

Sağol Just. Keşke her "aydın" olduğunu sanan senin gibi olsa. Bu kadar nefret beslemesek içimizde. Farklı düşünene kafası basmaz muamelesi yapmasak. Yaftalamasak. Azık saygı; herkesi eşit haklara sahip insan olarak görmek çok mu zor... Kimin ne giydiği, nasıl giydiği ya da ne giymediği niye başkasını enterese etsin ki?

Öpüyorum seni. :KK36:Karşısındakine bakınca önce insanı gören bireylere çok ihtiyacı var ülkemizin.

Bu sözleri aynen sana geri iletiyorum canım benim :KK200::KK60:

Back
X