Kapanma mevzusu

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Merhaba kızlar,
Ben kapanmak istiyorum, aylardır düşünüyorum.
Ama şu anda bikiniyle denize giren, denizi çok seven, tayt falan giyinen açık bir bayanım.
İlerde tekrar açılmaktan çok korkuyorum.
Nasıl başlamalıyım, tavsiyeleriniz nelerdir?
Özel sektördeyim işimde engel değil.

Kapalı bayanlar denize giriyor ki.Giyersiniz haşema olur birde gireceğiniz sakin sessiz yer buldunuz mu tamam(bunu kafanıza takıyorsanız)
Tayt meselesi de gözlemlerim çevrede çoğu kapalı bayan tayt gibi duran strech kot giyip üzerine tunik giyiyorlar.Bunda da sıkıntınız olmaz yani.
Ondan önce siz bence iyi bir düşünün deniz,tayt bunlar değil konu tekrar açılmaktan korkuyorum demişsiniz.Henuz tereddütleriniz var demekki.Aceleci davranmayın.

Son düzenleme:
bende kapanalı 1 sene oluyor. Bende bikiniyle denize giriyordum. Ama mini etken askılı falan giymiyordum. Saçımı başıma düskündüm.İçimde hep vardı çok özenirdim alışverişe gidince kapalı kıyafetlere bakardım. ben nişandan sonra kapanmıştım eşim istememişti hatta o zaman ama ben dedim Allah la benim aramda istemiyorsan ayrıl. Gerçekten istiyormusun önce ona karar ver. Ailen çevren mütasıp kesimse sorun olmaz. :Ama senin bunu gerçekten istemen önemli. ben birden kapandım. Öyle içinde yoksa yavaş falan kapanılmıyor. Şeytan sonra çok uğraşıyor. Kapalılığı yapabilir misin açıklık hep aklında kalıcak mı düşün taşın. İnşallah istediğin olur :54::23::23:

ne güzel bir haber
yalnız eğer bu tür şeylerden korkuyorsanız biraz daha düşünün derim
çünkü bence önemli olan kapanmak değil örtünün hakkını en doğru şekilde vermek
Ama sakın bunalırım yazın falan diye korkma inan Rabbim yardımcı oluyor, yeterki sen kalpten iste

Çok teşekkür ederim kızlar.
Aileler kapalı, evet.
Kapansam herkes sevinirde.
Ama ben bu yaşıma kadar hep abiyeler falan elbiseler, açık seçik giyindim.
İçimden kapanmak çok geliyor.
Ama tereddütteyim şeytana uyuyorum malasef :(
Dua edin bana lütfen rabbim doğru yolu göstersin.
Bir an önce kapanmak nasip olsun hayırlısıyla.

açılırım korkuyorum diye bi düşünce varsa eğer kafanda iç sesini dinle..hiç tereddütün yoksa kapan canım.ben kapandım açıldım kapandım açıldım en sonunda herşey tamam dedim bi kapandım bi daha açılmadım.ilk 1 yıl şeytan çok uğraştı ama sonra ben galip geldim.niyetin salih....çok güzel olucak inşallah:46:

açılırım korkuyorum diye bi düşünce varsa eğer kafanda iç sesini dinle..hiç tereddütün yoksa kapan canım.ben kapandım açıldım kapandım açıldım en sonunda herşey tamam dedim bi kapandım bi daha açılmadım.ilk 1 yıl şeytan çok uğraştı ama sonra ben galip geldim.niyetin salih....çok güzel olucak inşallah:46:

İç sesim açılmazsın diyor ama denize falan girerken veya bir düğün olduğunda bir garip olurum diye düşünüyorum.
Şeytan aklıma giriyor yani :(
İnşallah bende galip gelirim ve doğru yolu bulurum :(

Merhaba kızlar,
Ama şu anda bikiniyle denize giren, denizi çok seven, tayt falan giyinen açık bir bayanım.

kapanmayı düşünüyor olman güzel de
şuanda bikini giyip yarın tesettüre girmek
çok radikal
kendi isteğin mi ?

kapanmayı düşünüyor olman güzel de
şuanda bikini giyip yarın tesettüre girmek
çok radikal
kendi isteğin mi ?

Evet evet kesinlikle kendi isteğim.
Eşimin bile doğru dürüst haberi yok :)
Kapalı bir bayan gördüğümde çok imreniyorum mesela, açık olmama her istediğimi giymeme rağmen.

çok güzel bir karar vermişsiniz Allah tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin inşallah , ben de nefsimi yenemiyorum malesef :(

bence düğünleri vs. düşünmeyin çok güzel kıyafetler kombinler de var tesettürlüler için çok şık ve zarif oluyorlar. kaldı ki bunu tabi ki görsellik için değil yapmamız gereken bir yükümlülük olduğu için yapmak zorundayız ama zor tabi ki.

böyle bir karar noktasına geldiyseniz bence uygulayın şeytan vesvese verip oynuyor çünkü.

çok güzel bir karar vermişsiniz Allah tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin inşallah , ben de nefsimi yenemiyorum malesef :(

bence düğünleri vs. düşünmeyin çok güzel kıyafetler kombinler de var tesettürlüler için çok şık ve zarif oluyorlar. kaldı ki bunu tabi ki görsellik için değil yapmamız gereken bir yükümlülük olduğu için yapmak zorundayız ama zor tabi ki.

böyle bir karar noktasına geldiyseniz bence uygulayın şeytan vesvese verip oynuyor çünkü.

Evet vesveselerden bir kurtulsam zaten çoktan kapanmıştım.
Neleri aklıma getiriyor varya bu kör şeytan :47:
Allahım benimle birlikte tüm isteyenlerin gönlüne göre verir inşallah.

sonra açılırsam diye kapanmamak olur mu ya? Aklınızdan çıkarın böyle düşünceleri.Kapalılar için harika kıyafetler var,düğünleri mi dert ediyorsunuz? Keşke bir şeyler vesile olsa da ben de kapansam

sonra açılırsam diye kapanmamak olur mu ya? Aklınızdan çıkarın böyle düşünceleri.Kapalılar için harika kıyafetler var,düğünleri mi dert ediyorsunuz? Keşke bir şeyler vesile olsa da ben de kapansam

Sonradan açılmak büyük günah diye biliyorum o nedenle iyi karar vermem gerekecek. Keşke canım keşke.
Rabbim cümlemize doğru yolu göstersin inşallah.

Merhaba kızlar,

mrb cnm oncellıkle kapanmana cok sevındım bunu allah rızası ıcın yapıyorsun.bende 1 senedır kapalıyım oncelıkle kapanmaya 5vakit namazla başladım
secdede allah arandakı perde açılıyor ona daha cok yakınsın. her duanda layığıyla kapanmayı ıste. ve kıyafetlerine ozen göster. hatlarını bellı etmeyecek kıyafetlerı tercıh et. türbanın yüzüne verdıgı nuru ılerleyen zamanlarda goruceksın
rabbım bu yolda ılerlemenı nasıp etsın

mrb cnm oncellıkle kapanmana cok sevındım bunu allah rızası ıcın yapıyorsun.bende 1 senedır kapalıyım oncelıkle kapanmaya 5vakit namazla başladım
secdede allah arandakı perde açılıyor ona daha cok yakınsın. her duanda layığıyla kapanmayı ıste. ve kıyafetlerine ozen göster. hatlarını bellı etmeyecek kıyafetlerı tercıh et. türbanın yüzüne verdıgı nuru ılerleyen zamanlarda goruceksın
rabbım bu yolda ılerlemenı nasıp etsın

Amiinn canım amin.
Nolursun bana dua edin.
Doğru yolu göstersin rabbim cümlemize.
Senin adına çok sevindim, rabbim banada nasip eder inşallah.
Eşime diyorum beni kapansamda begenir misin diye daha net cevap alamadım:1::1:
Bir atak yapıp eşarp falan alsam denesem mi diyorum eşarplarda çok pahalı :2::2:

nekadar güzel bir düşünce canım inşallah Allah yardımcın olur hayırlısı ile kolayca kapanıp hakkıyla yaşarsın.
ailende zaten bu yönde insanlar ise sana destek olurlar ve senin için kolay olur.
ama ne olur kapandıktan sonra altına tayt , üstünede bir tunik giyip komik duruma düşenlerden olma...

Amiinn canım amin.
Nolursun bana dua edin.
Doğru yolu göstersin rabbim cümlemize.
Senin adına çok sevindim, rabbim banada nasip eder inşallah.
Eşime diyorum beni kapansamda begenir misin diye daha net cevap alamadım:1::1:
Bir atak yapıp eşarp falan alsam denesem mi diyorum eşarplarda çok pahalı :2::2:

kuzum çokta pahalı değil markalara takılma sen, 10 liradan başlıyor ve fiyatlar ve çokta güzel eşarplar.
kare eşarp değilde, uzun şal gibi kullanırsan daha hoş olur heralde. ah sen bana yakın olsaydın ben sana hem destek olurdum hem birlikte alırdık, ben seni çok güzel motive ederdim. ama inşallah burdaki desteklerde san çok faydalı olur.

Back
X