- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Kazasız, cezasız bitmiş çok şükür. Olumlu geçmesine sizin adınıza sevindim.Kızlar iyiki buluşmuşuz.Herkes sokaklarda, polis falan da yok ortalıkta. Mahalle arasındaki parklar, banklar çoluk çocuk hep dolu.
Neyse zaten aynı ilçede oturuyoruz, semt turu yapmış olduk biraz.Hem yürüyüş, hem sohbet iyi oldu.
İlk intibaya gelecek olursak; tip ve karakter olarak beklediğim gibiydi. Karakterlerimiz de birbirine çok uyuyor. Kafa dengi biri. Bir buçuk aydır konuşmamızın nedeni de bu aslında. Normalde bu kadar uzun konuştuğum olmamıştır bu tür programlarda. Ortak arkadaşımız da çıktı bir de:)
Şimdilik böyle kızlar.
polis de gelmiyor ki.Yani sizin kısıtlama günü buluşmanız okay, ama sıkıntı polisin gelip ceza yazması...
Ne diyim, buluşun, polis ceza yazsa da bu heyecanla pek acıtmaz sizi.
Kimsenin evde olduğu yok burda boş ahkam kesmeyinBiz niye evdeyiz ya bu yasaklar bir bize mi var
mesela ben evdeyim başından beri pandeminin tuhaf mı bu?Kimsenin evde olduğu yok burda boş ahkam kesmeyin
Tamam evde durmaya devam edin. Biz artık durmayacağızmesela ben evdeyim başından beri pandeminin tuhaf mı bu?
Yooo, gayet de evdeyim. Evden çalışıyorum, alış verişimi de sanal marketten yapıyorum. Elzem bir durum olmadıkça dışarı çıkmıyorum.Kimsenin evde olduğu yok burda boş ahkam kesmeyin
Keşke hep beraber evde durabilseydik. Belki o zaman korkusuzca hep beraber daha çabuk dışarıya çıkardık.Tamam evde durmaya devam edin. Biz artık durmayacağız
Bence tuhaf.mesela ben evdeyim başından beri pandeminin tuhaf mı bu?
işyeriniz kapalı ondandır.Tamam evde durmaya devam edin. Biz artık durmayacağız
Evden çalıştığınız için olmasın? Bizim çalıştığımız yer ev değil maalesef.Yooo, gayet de evdeyim. Evden çalışıyorum, alış verişimi de sanal marketten yapıyorum. Elzem bir durum olmadıkça dışarı çıkmıyorum.
Valla durduk boşuna olduğunu gördük kimse kusura bakmasın artık zerre umrumda değil yarından sonra maske bile takmayacağımKeşke hep beraber evde durabilseydik. Belki o zaman korkusuzca hep beraber daha çabuk dışarıya çıkardık.
Yooo salı günü çalıştığım yer açılıyor (gece clubunde çalışıyorum) gayette çıkıp eğleneceğimişyeriniz kapalı ondandır.
Yani gördüm duydum da bu kadar arsızını da görmedim sanırımValla durduk boşuna olduğunu gördük kimse kusura bakmasın artık zerre umrumda değil yarından sonra maske bile takmayacağım
Düzgün konuş bence arsız sensin. Yasak değilse neden takıyım? Maske yasağı kalkıyorsa bende takmamakta özgürüm. Dışarı çıkmaktada öyle! Git devlete yakın arsız de tabi yerse! Otur evinde banane bir tarafların büyürYani gördüm duydum da bu kadar arsızını da görmedim sanırım
Takmayın hanımefendi takmayın
Bi akıllı sizsiniz zaten takmayın
Çünkü söz konusu olan tek sizin canınız
Biz hepimiz komple malız kurallara uyduğumuz için
Biz bilmiyorduk çünkü maskemizi çıkarıp dışarda fink atmayı ondan camdaki kız gibi kaldık evde günlerdir aylardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?