• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapanmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutsuzpunk şimdi bu konuyu açtığına pişman olacaksın canım.
Ben daha fazla yorum yapıp seyir malzemesi vermeyeceğim istersen özelden ulaşabilirsin hayırlı günler diliyorum.

sonradan pişman olurum açılırım gibi düşüncen varsa kesinlikle kapanma! bir arkadaşım kapanmıstı ne güzel ya hayırlı olsun kapanmıssın keşke bende kapansam dedim 1 sene sonra gördüm açılmıştı :KK53: benimde maşşallah dediğim 2 gün yaşamıyor neyse...:KK51:

resim bırakmasa ne olacak ki? adam sokakta yürüken çekmiş tam arkadan böyle afedersin.dar giyimleri daha fazla cezbediyor demek ki..
islamı tesettürde dışarı çıkarken dar gıyınme yok zaten herkes hakkıyla tesettüre gırse onlar olmaz tesettürlü çıplaklar denılıyr ve gunahıda cok. ayetlerde acıklanyr nasıl tesettr lazm. ayağa dar pantolon gıyıp boyun boğaz görünen tesettr olamaz

valla ben feyste "seksi türbanlılar" "türbanlı sevenler" gibi cok sayfa gördüm milletin kanı bozuk kapanmak care değil
böyle düşünüyosan kapanma hiç.
kapanmayı gercekten istersen tereddüt etmezsin zaten
Bunlar bilincli yapilan seyler. Islama zarar vermek icin. Ve bir de peygberimiz ummetimin son zamanlarinda basini kapatip dar giyinenler olacaktir(ortulu ciplaklar olarak tabir etmistir efendimiz sav) onlar acik gibidirler demistir. Yani kapaninca da hakkini vermek gerekiyo. Zaten kapanmaktaki amac vucut hatlarini belli etmemek süsü gizlemek dikkat cekmemektir. Ama artik cok az kimse buna riayet ediyo kapanmayi sadece saci ortmek olarak algiliyolar

islamı tesettürde dışarı çıkarken dar gıyınme yok zaten herkes hakkıyla tesettüre gırse onlar olmaz tesettürlü çıplaklar denılıyr ve gunahıda cok. ayetlerde acıklanyr nasıl tesettr lazm. ayağa dar pantolon gıyıp boyun boğaz görünen tesettr olamaz
Bunlar ve sacini esarbin altindan topuz yapanlar yani topuzlarina ekstra bez baglayanlar icin cennete girecek degiller cemnetin kokusunu bile alamaz denmistir

Bunlar bilincli yapilan seyler. Islama zarar vermek icin. Ve bir de peygberimiz ummetimin son zamanlarinda basini kapatip dar giyinenler olacaktir(ortulu ciplaklar olarak tabir etmistir efendimiz sav) onlar acik gibidirler demistir. Yani kapaninca da hakkini vermek gerekiyo. Zaten kapanmaktaki amac vucut hatlarini belli etmemek süsü gizlemek dikkat cekmemektir. Ama artik cok az kimse buna riayet ediyo kapanmayi sadece saci ortmek olarak algiliyolar

peygamber söylerken yanındamıydınız ne kadar emin konuşuyorsunuz öyle?

çarşaflı bir resim paylaştım gördün değilmi?

erkeklerin nefsini uyandırıyorsa türbanlı giyim tabii ki bilinçli yapılacak bunun darı genişi yok ki erkekler arasında fetiş olmuş resmen.

peygamber söylerken yanındamıydınız ne kadar emin konuşuyorsunuz öyle?

çarşaflı bir resim paylaştım gördün değilmi?

erkeklerin nefsini uyandırıyorsa türbanlı giyim tabii ki bilinçli yapılacak bunun darı genişi yok ki erkekler arasında fetiş olmuş resmen.
k.bakma yanlış da anlama kardeş ama sen hangı dıne mensupsn

dinde kapanma diye bir şey yok tamamen erkeklerin kadınları baskı altına almak için uydurduğu bir şey bu ayrıca kapanınca erkekler bakmaz diye bir şey yok aksine daha çok dikkat çekiyorlar senin sebebin yanlış kapanıp pişman olan ama mahalle baskısından geri dönemeyen çok kişi de var.

kara-%C3%A7ar%C5%9Faf_283357.jpg
Nur 31.Ayet: Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!

Nur 31.Ayet: Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!

konuyu okumadın herhalde konu sahibi?
yolladığın ayetin neresinde kafanızı örtün yazıyor?
avret yerleri kuralı vardır onlar da bellidir zaten.

ben müslümanım ve hurafelere hele hz. peygamber adına hadis uyduranlara karşıyım.
pekıı sen bu hadıslerın uydrma olduğunu nerden bılıysn hıç arastrdn mı kardeş hngı hadıs kıtaplarını okudun. tabıı bende hadıs uydrmaya karsym ama bunların uydrma olduğuna bı kanıt lazım demı

resim bırakmasa ne olacak ki? adam sokakta yürüken çekmiş tam arkadan böyle afedersin.dar giyimleri daha fazla cezbediyor demek ki..
abooww kız kapanacak diye nasıl da ödün patlamış :KK57:
niye bu kadar kendini parçalıyorsun anlamıyorum ki..
sonuçta yapılan çok kötü birşey değil, kaldı ki örtülü kadının toplumda yeri yok demişsin de, dün gece izledin mi bilmiyorum ama 30 ağustos zafer bayramı resepsiyonuna katılan tüm üst düzey devlet yöneticisinin (başta cumhur başkanı ve başbakan olmaz üzere) hemen hepsinin hanımının başı kapalıydı. yeri yokmuymuş toplumda sence?:KK66:
tamam fikrini söylemeni anladım da bu ne şiddet bu ne celal...
not: kapanmak isteyen arkadaşıma da erkekler için değil ama Allah rızası için kapanırsan emin ol daha iyi olur senin için bence..

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bölüm-kuralları-lütfen-okuyunuz.737655/
1 madde nedeniyle konuyu kapatıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X