Kapanmak istiyorum ama.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lütfen kapanicaksaniz rujunuzu burun deliklerinize , eyelineri sakaklariniza kadar uzatmayin oldu mu ?
ha birde Tayt giyip üstüne poponuzu açık birakicak şeylerden de kaçının.

boylelerini görmekten gına geldi :bicak:

Sen bilirsin
Kapanmanın mantığı dikkat çekmemektir
Kapalıyken bile çok fazla çekici olabilir kişi yada tabiri caizse açık biri hiç dikkat çekmeyebilir
Derin konular neyse nasıl istiyorsan onu yap
S su-doku dikkatimi cektin bir kac gundur. Konulara cevaplarin cok mantikli ve duzgun geliyor bana.

saçma nedenlerden dolayı anlamsızca dine yönelmişsin bu yönelişte ben samimiyet göremedim.
sevgiliyle bişeyler yaşamak, bara gitmek mi büyük günahlar?
elalem trilyonlar götürüyor, hırsızlığın bini bin para da utanmıyor sen şunca şeyden mi utanıyorsun?
bence sana yanlış din eğitimi verilmiş bir genç kızın yaşaması normal şeyleri yaşadın diye bu ne özgüvensizlik?
erkeklere ne oluyor peki? onlar travestiye gitseler ertesi günü ''temiz'' görünüyorlar.

kapanma boşuna.
yarın açılırsın çünkü temel zayıf.

seni fazla korkutmuşlar dinle.
merak etme, dini alet ederek yalan söyleyenlere hiçbir şey olmuyorsa sana da bir şey olmaz hem de gençlikte yaşaman gerekenleri yaşadın diye. asıl bunları yaşamayanların kendi yurtlarında el kadar sabilere neler yaptığını görüyoruz.

üzüldüm senin adına.

Tekrar açılacaksan kapanma çevremde öylelerini gördüm kötü bir izlenim yaratıyor önce kendine güven kendini o şekilde sev tesettüre uygun çok güzel koyafetler var kardeşim bende gördükçe kapanasım geliyor bile diyo teseettürü önce sev onunla yaşamayı öğren anneni rol model olarak tabi gör ama bu konuda o da özgür sende belki o senden ilham alır gelsin sevaplar

Senin durumunda olan arkadaşım var bütün sülalesi açık ama o kendi isteğiyle kapanmış ve de halinden gayet memnun. Cidden iyi düşün geri açılma yani hoş olmuyor. Ama baktın kapalı iken de yapamıyorsun açıl. Dene işte ne diyim :KK53:

Herkesin giyim tarzina daima saygiliyimdir fakat burdaki konu bence giyim tarzi değil, anlik heves.

Sanirim hayatiniza farkli bir şekilde yön vermek istiyorsunuz ve şimdi motivasyonunuz yüksek ve heveslisiniz fakat bu bir ay, 5 ay sonra böyle olmayabilir.

Bence siz önce atiyorum daha kapali şeyler giymeyi deneyin. Yani kademeli olsun. Belki vaz geçersiniz, belki değil. Kendinize zaman tanayin.

Eger kendini hazır hissediyosan kapan. Ama bunu hâlâ sorguluyorsan emin değilsin demektir. Biraz daha dusun derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X