Kapanmak istiyorum fikir verin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Kızlar merhaba..

Kizlar,uzun süredir kapanmak istiyorum fakat bazı tereddütlerim var. Önce ne yapmam lazım nasıl baslamam lazım cesaret edemiyorum bir türlü. Bir de ben sigara kullanıyor maalesef sokak,dışarda sigara içen tesettürlü kardeşlerimi görünce bosortusune laf soyletiyolar diye kiziyordum,şimdi ben napacam. Başka bir husus ise eşarpla güneş gözlüğü konusu tam hakkıyla kapanmak istiyorum,gözlük sorun olur mu? Siz ne düşünüyorsunuz neler almaliyim,nasıl giyinmeliyim tesettürlü kardeşlerim yardıma koşun.

Tebrikler bu kararı alabilmişsin. Bence gözlük güzel duruyor neden yadırgadın ki? Sigara bence de hoş değil sadece kapalıya değil açığa da yakışmıyor bence. İçeceğin ortamlara dikkat edersin sende.
Annem kapalı güneş rahatsız ediyor,bir turlu gözlük taktiramadim, basorsuyle gözlük olmaz der. Belki annemden dolayı içime işlemiş bu dusnce

Canım belki konu kapanır, dini konu istenmiyor.
Ama bence artık çok kolay, bende 1 seneye düşünüyorum, heryerde çok güzel tunikler satılıyor, hemde çok uygun fiyatları. Etraftaki başörtülü kızları gözlemliyorum, kısa kollu tişört almıyorum artık. Ben sadece kızlardaki tunik altına çok dar pantolonu hoş bulmuyorum, onun dışında güneş gözlüğü vs sorun olmaz bence.

Yalnız çok riskli bir konu açtın kıyameti koparırlar şimdi. Herkes fikrini söylüyor. Kimse gereksiz saldırı yapmasın. Konuyu değiştirmeyin yine hoşlanmadıysan geri butonuna bas ve çık illa yazmak zorunda değilsiniz.

Muhtelemen bu konu kapanır...

Gözlükle ne alaka ? Sırf kapalıyz diye gozlerimiz güneşten kaynasın mı? Ben takıyorum, laf diyen de duymadım bu zamana kadar , ha arkamdan demiş olabilirler ama arkamdan ! ;) İyi düşünün sonra karar verin... Sigara konusuna gelecek olursak her yerde içmeyin cafe vs gibi yerler hariç tabi...

Ama bence artık çok kolay, bende 1 seneye düşünüyorum, heryerde çok güzel tunikler satılıyor, hemde çok uygun fiyatları. Etraftaki başörtülü kızları gözlemliyorum, kısa kollu tişört almıyorum artık. Ben sadece kızlardaki tunik altına çok dar pantolonu hoş bulmuyorum, onun dışında güneş gözlüğü vs sorun olmaz bence.
Evet biliyorum aldım zaten bi kaç tane. Gözlük sorun olmaz yani takmaya devam edecem,sevindim. Annemin hurafeleri o zaman.

Basortulu kadinlar kusursuz olmak zorunda degiller, tipki diger insanlarin kusursuz olma zorunlulugunun olmamasi gibi. Dolayisiyla basortusune laf soyletiyorlar diye bir sey olamaz. Burasi teokratik bir ulke degil, insanlar istedigi dini secme ve sectigi dini istedigi gibi uygulama hakkina sahipler.

Ben de açığım ve düşünüyorum ilerde nasip olur belki. Layıkıyla yapabilmek lazım. Geçende birini gördüm dapdar kot üzerine kısa gömlek başı da bağlı. Hiç hoş olmamış, insan kendini tam hazır hissedince yapmalı bence.

Umarim kapanmaz konun.

Gozlugun tesetturle bir alakasi yok. Takabilirsin bence.

Sigara kullanmazsan tabiki de cok guzel olur. Tesetturlulere has bir durum degil. Mekruh olan bir durum. Aurica disarida bile olsa sigara icen insan kokuyla beni rahatsiz ediyor.

Yarim kapalilardan olma lutfen. Dinen neyse emredilen arastir, ona gore kiyafetlerinu sec.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X