Tam boy dış kıyafetin altına ben de hep giyiyorum onsuz olur muArkadaşlar gerekenleri söylemişler hayırlı olsun Rabbim muvaffak etsin.
Tavsiyem,birden değil aşamali baslaman. Vücut hatlarını belli etmeyen kıyafetlerden başlayabilirsin.
Pantolon konusunda giyiniyorum uzun dış kıyafetlerimin altına çok rahat oluyor.
İnanılmaz rahat kısıtlanmadan yuruyebiliyoruz dimi :)Tam boy dış kıyafetin altına ben de hep giyiyorum onsuz olur mu
Bazen bende öyle rahat ediuorimİnanılmaz rahat kısıtlanmadan yuruyebiliyoruz dimi :)
Bir de dünya hali, birden düşersiniz, araba çarpar, bugünlerdeki gibi deprem olur enkaz olur. Kendinizde olmazsaniz üstünüzü başınızı toparlayamazsınız. Pantolon daha korunakli. Etek altina kışın içlik, çorap giyilir ama yazın mahveder insani. Bol paça pantolonlar efil efil olur.Kusura bakmayın ama çok eski yıllardan beri kapalıyım. Din kültürü Öğretmeniyim bu arada. Ancak gelin görün ki pantolon benim için daha tesettür etek/elbise ne zaman giyinsem bacağım bir şekilde açılıyor o sebeple kişiler şu şartı sağladıktan sonra giyim eşyalarına kendileri karar verebilir. İslâm'da ilke verilir renk, şekil verilmez.
- vücut hatları belli olmayacak, mahrem yerler örtülecek.
-şeffaf olmayacak
-erkek mi kadın mı ayırt edilebilecek
-başka bir dinin simgesi olmayacak.
Çok çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinO zaman hiç zorluğun olmaz zaten alışık olduğun bir durum olur.
Pantolonu hiç mi giymeyelim dersen ben fetva veremem ama bacak hattı belli olmayacak aynı diğer hatlarımız gibi.
Bileğe yapışmayan bir pantolon kap deneyebilirsin o zaman çok belli olmuyor. Güzel telaşlar ah
Tam boy dış kıyafetin altına ben de hep giyiyorum onsuz olur mu
İnanılmaz rahat kısıtlanmadan yuruyebiliyoruz dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?