kapanmak istiyorum

Tesettürlü olmak istiyorsun madem, o zaman tam anlamıyla hakkını vermelisin diye düsünüyorum hakkinda hayirlisi olsun
hakını veriyor işte. kadın acık giyinicem demiyor ki? kolu kafası ayagı kapalı poposu örtük bol şeyler giyicem ki bundan cok farklı da giyinmiyorum diyor.

Kızlar bu dediğiniz hani varya tunik pantolonla kapalılık olmuyor diye... Önce bi onu yapsında zamanla düzelir zaten birden yüklenmeyin insanlara kim bilir onlar için ne kadar zor zaten yavaştan başlamak en iyisi. Kendimden biliyorum ilk birden aşırı kapalı giyindim hatta siyah çarşaftan başladım tabi ki övünmek için demiyorum ve gerçekten taşıyan varsa ne mutlu ben asla yapamadım gittikçe uzun pardüse tunik derken şimdi hem tunik hem feracede giyiyorum dizimin altında bittikten sonra o tunik benim için yeterli. Gerçekten tek tavsiyem yavaştan başlayıp sonra sonra daha tesettürlüye gitmek anlatabildim umarım.

kafanın üstünde ikinci bir kafa varmış gibi topuzlar yapma da ne yaparsan yap,
öyleleri amfide önüme oturunca yer değiştiriyorum, tahtayı komple kapatıyorlar çünkü, sinemada tiyatroda bile salon full değilse yer değiştiriyorum, doluysa sürekli uyarmak zorunda kalıyorum, o şeyin mantığını da anlamıyorum 50 cm lik bir kafa kime neden estetik görünür de böyle bisey tercih ederler...

Herkese teşekkür ederim tunik Pantalon gitsem bile üzerine kap almayı düşünüyorum su anda bile ceketimi giymesem ciplak gibi hissediyorum kendimi.

Bende yeni kapandim suan tunik pantolon giyiyorum ama beni kesmemeye başladı artık hala ustumde birşey yokmuş gibi hissediyorum en kisa zamanda bir kap yada ferace almayı düşünüyorum dar giymek iyi olmuyo ya herkes bana bakiyomus gibi hissediyorum

bence siz deneyerek bulun. önce beğendiğiniz gibi alın. baktınız yakışmadı değişiklikler yapın. ama lütfen dar dar giymeyin. ve topuzu ayrı bir kafa gibi yapmayın. ben kapalıyım. orta kilodayım. zayıf değilim şişmanda diyemem.
ben diz üstü tunik tercih ediyorum. kışları şal, yazları eşarp iyi oluyor. topuklu da giyemediğimden babet işimi görüyor. babete bol paça yakışmadığı için boru paçalar iş görüyor.

topuzum da varla yok arası gibidir. yoka yakın ;)
ha bir de son günlerde beyaz ya da şifon giyip atlet, sütyen gösteren kapalılar var. vallahi tiksniyorum. ona da dikkat edin bence.

konu nie benim yüzünden kapanıyor kı? aynı şeyden bahsediyoruz sadece tunik poponun azıcık altında olmalı dizinnin altında olmasın yazdım...
Estağfurullah sizin yuzunuzden demedim konu icerik sebebi ile yasak ya konu sahibine dedim tekrar tekrar cevap yazmak istemedim üstünüze alindiysaniz ozur dilerim :)

Back
X