Sanmıyorum, tabii acik kadinlarin tarzi bak negüzel giyinmis bu simdi günahmi diyor ara ara.. Kadini kadin yapan sacidir falan.Böylesinde ne var falan..Çevresinde etkilendiği bir kadın olabilir.seni ona benzetmeye çalışıyor olabilir.
Ben böyle mutluyum. Bir daha konusunu açma deyin. Konuyu tekrar açarsa cevap bile vermeyin. Ayrıca sizde onun görüşlerine karışmayın.
Aynen bende cogu seyini begendigimi sanma ama saygi duyuyorum olamicagini bildigim icin lafini bile etmiyorum karsi taraf kiril diye dedim sende o yok.. Dobrayim diye güya herseyi insana söylüyorsun bu dobralik degil patavatsizlik dedim...kendine göre cogu erkekden iyimis.. Tam egoman narzistŞimdi mi gelmiş aklı başına. Ben de senin burnunu beğenmiyorum değiştir estetik yaptır deyin. Bakalım ne diyecek. Beni böyle beğendin evlendin diyecek muhtemelen.
Evet söyledim.. Hersey ama hersey degisebilir ama konu dinse kimse kolay kolay hele baskasi icin degismez dedimNe münasebet yahu , hayatımızı eşlerimizin değişen fikirlerine göre şekillendirmeyiz hele ki inanç gibi hassas ve tamamen kişinin kendisini ilgilendiren konuları.
Acaba sevmiyo mu sizi. Valla ben otursam eşim hakkında 5 tane fiziksel kusur sayabilirim ama bu kusurlar onu sevmeme beğenmeme engel olmuyor.Aynen bende cogu seyini begendigimi sanma ama saygi duyuyorum olamicagini bildigim icin lafini bile etmiyorum karsi taraf kiril diye dedim sende o yok.. Dobrayim diye güya herseyi insana söylüyorsun bu dobralik degil patavatsizlik dedim...kendine göre cogu erkekden iyimis.. Tam egoman narzist
Piskoloji düzgün biri degil zaten malesef baska kimse demiyor veya gercek yüzünü göstermiyor.Dinini kendi içinde yaşasın beyfendi.
Ayrıca sizinle böyle konuşmasına nasıl izin veriyorsunuz. Yok seni aldım arkadaşlarım açık kadın aldı. Açılsan sana başka türlü davranırım.
Adamın size zerre saygısı yok.
Ne düşündüğünüzü umursamıyor.
Siz de umursamayın. Saçma sapan bir eşiniz var kusura bakmayın ama. Kapalı birini isterkenki görüşleri de şu anki görüşleri de çok radikal. Kimliksiz, inandığını körü körüne savunan ezik biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?