Bastan bu evliligi yapmasi yanlisti zaten, aile yapisina uygun biriyle evlenmeliydi.. Kendide dogruluyor ben bunu dile getirdigimde. Aslinda evlenmemeli böyle erkekler.Duurmunuz biraz karışık açıkçası çünkü dinen eşinin dışarıya yonelmemesi için ona güzel gozukmen lazım.. (demek istediğim sadece bakım, şık giyim değil herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve zamanla değişkenlik gösterebilir yaştan ve çevreden dolayı.)
Sizin durumu aranız açılmayacak şekilde halletmeniz gerekiyor. Eşiniz boşlukta ve karirinda tam değilse değiştirmeye çalışınBettyRuble kişinin verdiği tavsiye gayet güzeldi onu kendi ile vurmaya çalışın ama mevzunun ayrılmaya kadar gitmemesine özen gosterin.
Onuda sordum hayir öyle bisey degil ben seni cirkin falanda bulmuyorum diyor... Olay başörtüsüAcaba sevmiyo mu sizi. Valla ben otursam eşim hakkında 5 tane fiziksel kusur sayabilirim ama bu kusurlar onu sevmeme beğenmeme engel olmuyor.
Baştan bu evliliği yapmasi onun için yanlıştı da siz bunun farkına varmadiniz mı?Bastan bu evliligi yapmasi yanlisti zaten, aile yapisina uygun biriyle evlenmeliydi.. Kendide dogruluyor ben bunu dile getirdigimde. Aslinda evlenmemeli böyle erkekler.
Evde giysem saclarimi yapsam bilmem ne onu tatmin etmiyor, disarda öyle dolasmadikca diyor adam ya.
Boslukta evet, hayatinla ne yapacagini bilmiyor evden ise isden eve.. Ne arkadas ne cevresi var anliyorum onu.. Ama ona buna saldirmaya hakkida yok
Zamanında yuttuğunuz için bu yüzü buluyor işte. Ama siz yine de dimdik durun.Piskoloji düzgün biri degil zaten malesef baska kimse demiyor veya gercek yüzünü göstermiyor.
Yazdigin gibi ona ne karisirim ne derim yap et diye.
Ohooo asker arkadasi belledi beni bastan beri sevgillerini anlatirdi bana neler yaptiklarini üstü kapali, yani herseyini anlatırdi gecmisinden.. Agzinda bakla islanmaz tarzinda biri.
Yolda begendigi kadinlari söyler. Yani cok sey yuttum veya göz ardi ettim onun icin.
40indan sonra düşüncesi degisti diye bende ayni fikirde olamam gerekmedigimi söyledim..
Sende desene o kadar aklın eriyorda dinin doğru yolunun eşini herkese göstermek olmadığına aklın ermiyormu diye.... Terbiyesiz adam.Ailesi öğrense bunun icin bosanicagimizu topa tutar onu.. Ailesi hepsi evlendi evleneli sana piyango tuttu diyor hep.. Kendide farkinda.. Yanliz bi yere gitmez ailecek dolasiriz ama artik rahatsiz oluyorum yanindayken.. Düşüncelerini bildigim icin
Birde okadar akilkiyi.. Dinen esinin acil veya kapan dedigine uyman lazim diyor.. Demek isine geldimi dine sarilabiliyor
Çok mantıklı. Allahın emrine uyma eşinin emrine uy. Olur mu canım öyle.Dinen esinin acil veya kapan dedigine uyman lazim diyor..
Hahah güldüm son cümleye, eşin istediği Allah'ın emrinden ne zaman önde olmuş? Boşuna sarılmasın dine, sarılacaksa eşiniz suçlu çıkar bu mantıkla çünkü.Ailesi öğrense bunun icin bosanicagimizu topa tutar onu.. Ailesi hepsi evlendi evleneli sana piyango tuttu diyor hep.. Kendide farkinda.. Yanliz bi yere gitmez ailecek dolasiriz ama artik rahatsiz oluyorum yanindayken.. Düşüncelerini bildigim icin
Birde okadar akilkiyi.. Dinen esinin acil veya kapan dedigine uyman lazim diyor.. Demek isine geldimi dine sarilabiliyor
Ne dine sarılması yahu. Deist adam İslam fetvası veriyor bir deAilesi öğrense bunun icin bosanicagimizu topa tutar onu.. Ailesi hepsi evlendi evleneli sana piyango tuttu diyor hep.. Kendide farkinda.. Yanliz bi yere gitmez ailecek dolasiriz ama artik rahatsiz oluyorum yanindayken.. Düşüncelerini bildigim icin
Ben acık biriyimMerhaba Arkadaşlar,
benim baslikdaki yazdigim gibi kapali biriyim ve esim 7 sene sonra kapanmami istemiyor. Kapali olarak görüp begendi...simdi akli basina gelmiş kendince ve dini görüşü cok değişti deiist oldu diyebilirim.
Ailesinde kapali kimse yok ve benle evlendiginde okadar gururluyduki bakin kapali kiz aldim diye. Zamaninda babaannemden manipule edildim birde arkadas cevrem diyor.
Arkadaslarin hepsi ama kapali olmayan esler almis simdi farkina variyor.
Ben 16 yasimdan beri kapaliyim yasimda 35 simdi.. Öyle yüzüne bakilmayacak sekildede degilim herkes cok begenir tarzimi.
Seni begenmemem degil olay, olay kapali olman araplara benzemen Türk olarak diyor.
Ben onun 40indan sonra akli basina gelmesiyle acilacak degilim diyorum.
Acilsan daha farkli davranirim sana veya daha cok beraber aktiviteler yapabiliriz gezme gibi diyor.
7 senede istedigim gibi olmayan adam bi acilmayami bakiyormus o sanki, yalan inanmiyorum.
Kac zamandir aramiz soguk.
Ben olmuyorsa ne yapicagini biliyorsun diyorum, avukat ev tut vs. gibi.. Düşünüyorum diyor ama faliyet yok.
Annesine zamanın yani gencliginde cok eziyet etmis acik diye şimdi benimde onun düşüncemde olmasini istiyor. Acil ama yine inan istedigin gibi diyor.
Sastim kaldim.. Ben onun dini yönden hicbirseyine karismam ne oruc tutmamasina, camiye gitmemesine.. Kendi cok egosit
Sizce nasil bi tutum veya yol izlemem lazim??
(1 kizimiz var 3yasinda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?