Kapanmami istemiyor artik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bastan bu evliligi yapmasi yanlisti zaten, aile yapisina uygun biriyle evlenmeliydi.. Kendide dogruluyor ben bunu dile getirdigimde. Aslinda evlenmemeli böyle erkekler.
Evde giysem saclarimi yapsam bilmem ne onu tatmin etmiyor, disarda öyle dolasmadikca diyor adam ya.
Boslukta evet, hayatinla ne yapacagini bilmiyor evden ise isden eve.. Ne arkadas ne cevresi var anliyorum onu.. Ama ona buna saldirmaya hakkida yok

Ailesi öğrense bunun icin bosanicagimizu topa tutar onu.. Ailesi hepsi evlendi evleneli sana piyango tuttu diyor hep.. Kendide farkinda.. Yanliz bi yere gitmez ailecek dolasiriz ama artik rahatsiz oluyorum yanindayken.. Düşüncelerini bildigim icin
Birde okadar akilkiyi.. Dinen esinin acil veya kapan dedigine uyman lazim diyor.. Demek isine geldimi dine sarilabiliyor

Baştan bu evliliği yapmasi onun için yanlıştı da siz bunun farkına varmadiniz mı?
Ya bir de demiş ya türk gibi gözükmüyorsun diye kısa bir ara bende onun sıkıntısını yaşadım, her kapalı gördüklerini yargılayan insan çok sanki kötü bir şey yapiyormusuz gibi.. ama bu eşinize haklılık vermez.. sonuçta sizi bilerek evlendi. Durumunuz cidden zor.

Zamanında yuttuğunuz için bu yüzü buluyor işte. Ama siz yine de dimdik durun.
Ayrılmayı düşünmüyor musunuz?

Sende desene o kadar aklın eriyorda dinin doğru yolunun eşini herkese göstermek olmadığına aklın ermiyormu diye.... Terbiyesiz adam.

Bence mevzu gayet de ayrılığa doğru gidebilir. Zaten doğru düzgün bir çift gibi paylaşımınız yokmuş, tutup da böyle giyinirsen lütfeder seni yanımda taşırım diyen, 3 yaşında bir çocukmuşum zekama hakaret eden adamcik defolsun gitsin hayatımdan.

Benim eski eşimde seninle istediğim yere gidemiyorum kapalısın demişti neresiymiş gitmek istediği yer bar falan içmeye gidecekmiş benimle oturup içemiyomuş evde bile içmesine izin vermiyomuş o yüzden başka kadına gitmiş :)
adam suçlucak ya ne yapacağını şaşırmış
malasef insanlar böyle buhrani şeylere düşüyolar dua edin bol bol allah hidayete erdirsin

Ya biz kadınların kıyafetinden ne isterler anlamıyorum ister açarım ister kapatırım kime ne kime yeter artık ya. Sizi istemediğiniz hiç bir şeye mecbur etmesine izin vermeyin kesinlikle nasıl mutluysanız öyle olun gerekirse boşanın.

Eşiniz istiyor diye tabiiki açılmayın yani üzülürüm aslında.
Ama evinizin içinde onun istedigi giib açılın, saçlarınızı yapın dışarıdakilere özenmesin.söylersiniz evde sana Özel bu şekilde giyinirim, ama dışarıya asla.

benle evlendiginde okadar gururluyduki bakin kapali kiz aldim diye.
bu ne ? kapalısınız diye gurur duyulacak birşey yok bunda . bende kapalıyım inançlarıma göre .
konunuza gelince de sizin kendi fikirleniriniz ister kapalı ister açık tercih sizin bu konuda karıştırmayın kendinize . evlenirken görmemişmi nasıl olduğunuzu

Gücünüz varsa bitirin bu evliliği, kendi iyiliğiniz için. Sen avukat tut değil, ben avukat ile görüşmeye gidiyorum deyin ve bitirin. Bu nasıl bir adam

Hahah güldüm son cümleye, eşin istediği Allah'ın emrinden ne zaman önde olmuş? Boşuna sarılmasın dine, sarılacaksa eşiniz suçlu çıkar bu mantıkla çünkü.

Ne demek açılırsan farklı davranırım, dışarıda bolca vakit geçiririz falan. Utanıyor demekki sizden. Bence bu evliliği gözden çıkarın, brn senin isteğinle örtünmedim ki senin isteğinle açılayım diyin ve umursamaz takılın. Düzeleceği varsa düzelir, düzelmezse inceldiği yerden kopsun. Allah kalbinizden huzuru eksik etmesin.

Ne dine sarılması yahu. Deist adam İslam fetvası veriyor bir de
Dinde kadın kocasının sözünü dinlemek zorundadir ancak eşi dine aykırı emir verirse kadın kocasını dinlemez
Allah’ın hükmü insanların hükmünün üstündedir
Üstelik bilgisizce fetva verip insanları saptırmanın vebali büyüktür

bu arada eşin deist olduysa bi hocayla görüşmeni tavsiye ederim. Ban yememek için yazamıyorum ama nikahınızı bi hocaya sorun mutlaka

kesinlikle kabul etmeyin hayatiniz onun dusuncelerine gore mi sekillenecek.ona diyin ki ben senin oyuncagin yada yonettigin biri degilim.onu yap bunu yap cani ne isterse piyon gibi sizi surekli yonetecek mi.bunlar bahane kapali olanlar gezemiyor mu gayette herseyi yapiyoruz

Ben acık biriyim
Kocam kalkıp kapan dese kapalı kız bulaydın derim net.
Gezmek icin mi acılacakmıssınız?
Siz kendiniz ne istiyorsanuz
o önemli olan?

kapan diye baski yapan koca ne kadar yanlissa, acil diye baski yapan kocada o kadar yanlistir.....allah kolaylik versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…