Bende ilk te öyle kötü düşüncede diğildim bi süre sonra olmadığını bizzat duydum yatak odaları bizim çocuk odası arkasında eşiyle pek sesleri çıkmazda o yabancıyla arası epey iyi :)kadini tanimadigindan dolayi ve adamin bu kadar rahat olmasindan dolayi iyce emon olmak lazim.belki kadin farkinda ama ses etmiyor.belki eve giren kisi adamin kardesi felan olabilir(sonucta evin icini bilmiyoz yada binaya nasil giriyorlar).belli araliklarla geliyo dediniz ondan oyle dusiundum.
samimi olmadığınız için karışmayın derim ilerde anlar ama size kalmış tabi kiBeni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
Oha be hem ....siz hemde iftiracı valla diyecek söz bulamadım2 sene oncebizde esimle tesadufen karsi komsumuzu gormustuk.
Karismadik kadin hamileydi ama rahatda edemedim. Bi iki ay sonra kadin ogrenip ailesinin yanina gitti.
Teyze cocuklariydi bu arada. Sonradan ogrendik adam aldatma iddialarini reddettigi gibi bir de asil o beni aldatti cocugun benden olduguna emin degilim diye kadina iftira atti..
Boşver şimdi kadına söylersin. Adam kimden öğrendiğinin peşine düşer. Senin söylediğini öğrenince aynı binadasınız bir kötülüğü dokunur. Kadın çok saf olmasa mutlaka anlar evine birilerinin ondan sonra girdiğini.Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
Ne yani başka yer olsa yapabilir mi? Hey Allah'ım.Aynen ya büyük cesaret seyrek te olsa eve alması hayret başka yermi yok sanki
Ki safsada kocasının dizeceği yalanları yutarBoşver şimdi kadına söylersin. Adam kimden öğrendiğinin peşine düşer. Senin söylediğini öğrenince aynı binadasınız bir kötülüğü dokunur. Kadın çok saf olmasa mutlaka anlar evine birilerinin ondan sonra girdiğini.
Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
+1Bana nedense kadinin biliyor olma ihtimali geldi aklima. Kendi evinde alem yapildigini farkediyordur, kaldi ki insan evine baskasi geldigini bilmese bile parfum kokusundan esyalarin yerinin degismesinden bile anliyor. Adam bu kadar yuzsuzluk yapabiliyorsa kadin biliyordur herhalde.
Eminmisiniz aldattıgından tanimıyosunuz hiç birini sonuçtaBeni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?