kapı komşum eşini aldatıyor

Bende ilk te öyle kötü düşüncede diğildim bi süre sonra olmadığını bizzat duydum yatak odaları bizim çocuk odası arkasında eşiyle pek sesleri çıkmazda o yabancıyla arası epey iyi :)

Bu vicdan meselesi ama ben olsam karismam. Sonucta samimi degilsiniz. Ustelik benim evime biri girse evin kokusu degisir, evde iz kalir, sac duser bisey olur anlarim. Kadin mutlaka ki anliyordur bence.

2 sene oncebizde esimle tesadufen karsi komsumuzu gormustuk.
Karismadik kadin hamileydi ama rahatda edemedim. Bi iki ay sonra kadin ogrenip ailesinin yanina gitti.
Teyze cocuklariydi bu arada. Sonradan ogrendik adam aldatma iddialarini reddettigi gibi bir de asil o beni aldatti cocugun benden olduguna emin degilim diye kadina iftira atti..

Bana kapıya not bırakmak doğru geldi.
Yani ne bileyim mantığım karışmayın diyor ama öyle bir şey benim başıma gelse söylenmesini isterdim.Ama kadının da biliyor olma ihtimali var siz düşünün en iyisi.

samimi olmadığınız için karışmayın derim ilerde anlar ama size kalmış tabi ki

Şuan ikiside evde kapıyı çalıp söylemek cesaret ister bide düşünsenize kadın kızıp sanane ya işinize baksanız ya bizimi gözetliyosun diyen bi tip çıksa rezil olan ben olmak ayy ne kötü olurum

Oha be hem ....siz hemde iftiracı valla diyecek söz bulamadım

Boşver şimdi kadına söylersin. Adam kimden öğrendiğinin peşine düşer. Senin söylediğini öğrenince aynı binadasınız bir kötülüğü dokunur. Kadın çok saf olmasa mutlaka anlar evine birilerinin ondan sonra girdiğini.

Ben olsam karşısına çıkar anlatırım

Derim ki, bak kardeşim, üstüme vazife değil biliyorum ama ben kendimi senin yerine koydum, benim başıma gelse ve sen bunu bilsen, bana söyle isterdim. O yüzden söylüyorum. Eğer dersen ki komşu biliyorum, sen hiç karışma, bu konuşmayı hiç yapmadık sayarım. Ama dersen ki, bunu kabul edemem, boşanırım, bana cep numaranı ver, kadın eve geldiğinde sana haber vereyim, sen de işten izin al, hemen taksiye atla gel. Boşanıcam dersen ben şahitlik yaparım. Ama dersen ki komşucum yuvamı yıkmaya niyetim yok, benim adamın huyu bu, o zaman hiç görmedim, duymadım, seninle de konuşmadım.

derdim...

Ki safsada kocasının dizeceği yalanları yutar

kadına mektup bırakmak saçma mı olurki
ben olsam öyle yapardım en azından kadın bir düşünür araştırır eğer ki öğrenmeye niyeti varsa..

Sakınn sen Karışma bırak ya sen konuya dahil olursan daha da cikamazsin inan eninde ssonuna çıkar bu hep böyle gidecek değil

Bu olay benimde basima geldi. Benn izmirde oturuyorum benim memleketim farkli. Ama ordan gorustugum bi kac kiz arkadasim vardi. Biriside evli ve cocukluydu. Bi kiz vardi izmirden tanidigim kiz alip telefonumu kurcalamaya bayiliyordu. Birde zaten yandan bakmalarida meshurdur telefona. Neyse ben o sirada whatsaptaydim o da telefonuma bakiyordu. Bu cocugu taniyor gibiyim dedi. Fotografini acsana dedi. Bende actim. Cocugun ismini nerde askerlik yaptigini nerede dovmesi oldugunu herseyi biliyordu. Ben sok olmustum ama arkadasima soyleyememistim. Cunki arkadasiminda suphelendiginin farkindaydim. Bana hem esinin hemde bi kiz numarasi vermisti. İkisinide ayni anda caldir ozelden diyordu. Telefonlari aciksa haber ver diyordu. Ben esinin aldattigini mi dusunuyorsun dedim. Yok ben cok guveniyorum ona diyordu. Bendende surekli para istiyordu. Megerse bosanmak icin para topuyormus. Bende bunun resmen beni kullanmak istedigini farkettim ve irtibatimi kestim. Diyecegim o ki bosver karisma. Kadin zaten farkeder yakinda ..

Ben olsam o kadin evdeyken birşey sorma bahanesi ile kapıyı çalardım. Yanındaki kadinı eşi sanmış gibi konuşur sonrada eşi ile olduğu başka bir zaman onların yanında şaka ile" bende geçen gün geldim de eşinizin yanındaki hanımı siz sandım hay allah" filan derdim gulerek..paçaları tutuşsun şer..izin!

+1
ben sabah kalktığımda battaniye mi nasıl katladigimi bile bilirim
Annem falan sonradan duzeltse anlarım
Bu kadinin fark etmemesi mümkün değil

Eminmisiniz aldattıgından tanimıyosunuz hiç birini sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…