- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
Ben olsam kadın evden tam çıkarken kapıyı açar adamla göz göze gelirdim.
Kadını görünce de şok olmuş gibi bakar içeri kaçardım
Otursun düşünsün bakalım karıma söyleyecek mi, söylemeyecek mi diye.
En azından artık eve getirmez
Bence size dusmez canim eger cok samimi olsaydiniz o bayanla sizin soylediginizi dikkate alabilirdi ama bana aynisi yapilsa mesela fazla tanimadigim bir kadin gelip seni aldatiyor dese ilk once ben kadinin iftira attigini dusunurum kocamada bunu soylerim o da kesin yok oyle birsey iftira filan dese kotu olan siz olursunuz biraz karistirdim lafi ama anlarsiniz insallah . yani siz karismayin yapmaniz gereken tek sey dua etmek insallah birgun ogrenir aldatildigini.bu dunyada hic birsey gizli kalmaz..Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
Evet canim ama bi samimiyeti yok kadinla bence ona dusmez.kocasiyla bir olup benim kocama bakiyor esimde ona bakmayinca iftira atiyor diyebilir asla kari koca arasina girilmezZulme sessiz kalan dilsiz şeytandır.
Bu da bir çeşit duygusal zulüm. Haksızlık.
Önce bir merhaba dersin hatır sorarsın ve salağa yatarak "Gündüzleri eşinizin hergün eve getirdiği gündelikçi kadın acaba kaç liraya geliyor? Bana da güvenebileceğim bir gündelikçi lazım da.Hani siz memnunsanız birgün bende almak isterim boş zamanı varmı? " derim olur biter.Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
Oo super fikir valla bayildim:))Önce bir merhaba dersin hatır sorarsın ve salağa yatarak "Gündüzleri eşinizin hergün eve getirdiği gündelikçi kadın acaba kaç liraya geliyor? Bana da güvenebileceğim bir gündelikçi lazım da.Hani siz memnunsanız birgün bende almak isterim boş zamanı varmı? " derim olur biter
Aynen çok haklısın karışmak pek mantıklı gelmiyor bana da türlü türlü insan var sonuçta neler görüyoruzEvet canim ama bi samimiyeti yok kadinla bence ona dusmez.kocasiyla bir olup benim kocama bakiyor esimde ona bakmayinca iftira atiyor diyebilir asla kari koca arasina girilmez
Evet canm kac yillik esine mi inanir iki gunluk merhaba dedigi birine mi bosverin insallah kendisi ogrenir bir an onceAynen çok haklısın karışmak pek mantıklı gelmiyor bana da türlü türlü insan var sonuçta neler görüyoruz
Belki de biliyor görmezden geliyor. Ne çeşit insan var.Evet canm kac yillik esine mi inanir iki gunluk merhaba dedigi birine mi bosverin insallah kendisi ogrenir bir an once
Aynen oyle canim bu da olabilir yoksa bi adam bu kadar rahat olamaz diye dusunuyorumBelki de biliyor görmezden geliyor. Ne çeşit insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?