kapı komşum eşini aldatıyor

Hic bi kadın aptal yerine konmak istemez kocan seni aldatiyor yazmak mantıklı evette eve getirdigink is saatlerinde takip etmesi gerektiginide belirtmelisin bence çok acı bi durum ama her kadın bilmek ister

Ayy söylemeye cesaret edemediğim gibi ben buna da cesaret edemem.Sonra oturur düşünürdüm karısına söylemeyeyim diye ya beni öldürürse diye..

Bence karışmayın, kadın sizin söylediğinizi ağzından kaçırsa ya da adam bir şekilde anlarsa size sarabilir.

Bence size dusmez canim eger cok samimi olsaydiniz o bayanla sizin soylediginizi dikkate alabilirdi ama bana aynisi yapilsa mesela fazla tanimadigim bir kadin gelip seni aldatiyor dese ilk once ben kadinin iftira attigini dusunurum kocamada bunu soylerim o da kesin yok oyle birsey iftira filan dese kotu olan siz olursunuz biraz karistirdim lafi ama anlarsiniz insallah . yani siz karismayin yapmaniz gereken tek sey dua etmek insallah birgun ogrenir aldatildigini.bu dunyada hic birsey gizli kalmaz..

Ama söylersen de acı çekecek. Böyle de çok enayilik oluyor. Evinde falan.
Ben olsam karışmazdım. Banane derdim.

Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır.
Bu da bir çeşit duygusal zulüm. Haksızlık.
Evet canim ama bi samimiyeti yok kadinla bence ona dusmez.kocasiyla bir olup benim kocama bakiyor esimde ona bakmayinca iftira atiyor diyebilir asla kari koca arasina girilmez

Önce bir merhaba dersin hatır sorarsın ve salağa yatarak "Gündüzleri eşinizin hergün eve getirdiği gündelikçi kadın acaba kaç liraya geliyor? Bana da güvenebileceğim bir gündelikçi lazım da.Hani siz memnunsanız birgün bende almak isterim boş zamanı varmı? " derim olur biter.
Haaa olurda kadın size yok öyle bir kadın derse o zaman "bana telefon numaranızı verin kadın geldiğin de sizi arayım kendiniz gelip görün" derim.
Yada ben yanlış gördüm o zaman kusura bakma der eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürüm en azından.

Ben olsam polisi arayip bu evde zina yapiliyor derdim .. Bu da guzel bir.fikir :) begenirsen tabi

Oo super fikir valla bayildim:))

Evet canim ama bi samimiyeti yok kadinla bence ona dusmez.kocasiyla bir olup benim kocama bakiyor esimde ona bakmayinca iftira atiyor diyebilir asla kari koca arasina girilmez
Aynen çok haklısın karışmak pek mantıklı gelmiyor bana da türlü türlü insan var sonuçta neler görüyoruz

Aynen çok haklısın karışmak pek mantıklı gelmiyor bana da türlü türlü insan var sonuçta neler görüyoruz
Evet canm kac yillik esine mi inanir iki gunluk merhaba dedigi birine mi bosverin insallah kendisi ogrenir bir an once

burda bir üyeye aldatıldığını komşusu haber veriyordu. eşin eve bir kadın getirdi diye. @danzeed di sanırım
konuyu okuyunca o olay aklıma geldi.
ben olsam bir şekilde öğrenmesini sağlardım. içim rahat etmezdi.

Canm tam olaya hakim.olmadgmzdan dolayi tam bi fikir veremiorm ama bence sakin konuyu kadina soyleme belki baska bi is vardir icin isinde başina iş acma boşa...

Şimdi burada hergün okuyoruz aldatılıp her şeyi kabullenen insanları boşanmayanları.
Eğer bu kadın da boşanmazsa sizden kötü insan olmayacak o apartmanda mesela.
Bir de direkt söylerseniz adam başınıza bela olabilir ülke psikopattan geçilmiyor zira.
Eğer söyleyeceksiniz gizli bir not iyi fikir bence de.
En azından kadın uyanır adamın rahatı kaçar eve getiremez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…