kapı komşum eşini aldatıyor

Bende ilk te öyle kötü düşüncede diğildim bi süre sonra olmadığını bizzat duydum yatak odaları bizim çocuk odası arkasında eşiyle pek sesleri çıkmazda o yabancıyla arası epey iyi :)
sahte face açıp mesaj yazın
kapıya not bırakıcak olursanız eğer sakın kendı el yazınızla yazmayın

Bende ilk te öyle kötü düşüncede diğildim bi süre sonra olmadığını bizzat duydum yatak odaları bizim çocuk odası arkasında eşiyle pek sesleri çıkmazda o yabancıyla arası epey iyi :)
sahte face açıp mesaj yazın
kapıya not bırakıcak olursanız eğer sakın kendı el yazınızla yazmayın

Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
adamdakı genişliğe kadındakı ahlaksızlıga bakın.midem bulandı bır şekilde kadın öğrenmeli siz söylemeyın

Bir kadın evde yokken evine birinin geldiğini farkeder. Ben bir haftalık tatile gidip döndüğümde bile annem eve girmiş mi, girmemiş mi anlıyorum. Adam kadını eve getiriyorsa rahattır bu konuda, kadının da bilgisi vardır kesin.

Ben karışmayın derim ama yine de siz bilirsiniz.

kesınkle faceden yada baska bır sosyal medyadan yazın komsunuza sahte bır hesapla cunku bılıyor ve katlanmak zorunda kalmısta olabılır rencide olmamıs olur.bilmemesi anlamaması banda cok normal gelmedı cunku

Ben asla karışmam
Bir kere uyarmayı denedim
Kadın bana kocamda gözün var dedi
Hakli olabilirsin o konuda.
Ama vicdanimda rahat birakmaz beni.
Ben adimi ifsa etmeden kadina aldatildigini soylerdim. Ustte bi arkdasimiz demis mesela. " aa temizlikliniz gunde kaca calisiyor? Banada birisi lazim ya" diye ornegin. Ben yapardim bunu. Cunku etme bulma dunyasi derler. Mesela ben birisinden senelerdir aldatildigini gizlersem, ilerde birileride benden gizliycek. Saf senelerimemi yanayim, aldatildigimami yanayim, yoksa herkesin ardimdan " bak su kadin aldatiliyor ama haberi yok" konusu oldugumami yanayim.

Kadının sosyal hesabı varsa internet kafeden fake bir adresle mesaj atabilirsiniz.
İnanmasa bile şüphesi yeter.
Ha durumdan haberdarsa da en azından sen vicdanen rahatlamış olursunuz.
Ben olsam böyle yapardım, kadın biliyorsa da sindirdiyse de kendi hayatı, ben bir şekilde haberdar edip içimi rahatlatırdım.
Ama kendimi deşifre etmeden, sonra başınız ağrıyabilir çünkü.

Gündüz vakti herkesin görebileceğini bildiği halde hem de kapı komşularının sesleri duyma ihtimalinin büyük olduğu bir yerde bir insan birlikte olduğu kadını nasıl eve getirebilir ki anlamadım. Siz demeseniz orada arabadan inerken binerken apartmana girerken görenlerden biri de diyebilir bunu nasıl cesaret ediyor ki otel olur başka yer olur da gündüz vakti ev saçma değil mi? bence ağzınızı açmayın kötü yine siz olursunuz bu kadar cesaretliyse adamın güvendiği şeyler vardır o zaman.

Allah kadına yardım etsin tez zamanda da adamın foyası ortaya çıksın inşallah:KK4:

Bence de kadın bilmese ya da adamın çekindiği bişey olsa evine getirmez, göz göre göre o kadar insanın içine hiç mantıklı değil. bence kadına not bırakmak yerine adama not bırakın, Eşinizi aldatıp aldatmamak sizin kararınız ama bizim gözümüze sokup vicdan azabı çektirmeyin, kadını getirmeye devam ederseniz, polis çağırır sizi etrafa rezil ederim yazın.Aldatsa da sizin gözünüzün önünde yapamaz.

kadının bilip bilmediğini bilmiyoruz ama çok kötü bir durum sizinkisi. bence bilmek isterse ihtimaline karşılık bir şekilde haberdar etmek lazım ... bilmiyorum benm içime sinmezdi

Resim cek ve telefonunu bisekilde bulursun resim at.deki bu bayan hergun sizin eve geliyor kendidini taniyormusunuz.
cooook igrenc hemde kadijin evinde inanete ugramasi lutfen susup suca goz yummayin.

Uff kadına çok üzüldüm belki biliyor göz yumuyor belkide herşeyden habersiz ama not bırakmak yada geçip söylemek en iyisi biliyorsa zaten der bilmiyorsada yazık o kadına da adamla aynı yatağı paylaşıyor kandırılıyor hiç bir kadın bunu haketmiyor polise baskın yaptırmak en mantiklisi ama ihbar eden bulunuyor çoğunluk arastirilinca o yuzden sikintili ama kadın ogrenirse belki kendi sessiz sedasız takip edip yakalatir ikiside hapse girer bir süre ama böyle akıl verilmeli o sinirle hesap sormadan önce sessiz kalma bir sekilde duyur vicdan azabı çekme yazık günah o kadina

İnsanlık yapar söylersin. Snn neee beeee dye azar işitirsin.
Karışma bacım oynaşan oynaşsın oynaşabildigiyle :KK70:

Belki cok samimi arkadasıdır bılmem sohbet edıyorlardır?
Eşinin de kankisidir cok sevıyordur o bayanı falan yaa yok çok iyi nıyetlı oldu bunlar,
bılemıyorum söylemen lazım galıba, en azından kadın eve gırerken kapıda denk gel onu görunce cık konus haberı var mı sor yakın bırının geldıgınden falan, ama benden duymus olma de ki adam kapına dayanmasın.
sakat iş, adam kadını hırpalayabılır o zaman olan kadına olur yıne. bılemedım ama duyması gerek,
adamı uyarsan veya kapıya kagıt koysan adamın gorebılcegı gıbı, farkına varsa bu defa kadını alır baska yere göturur yıne iş degısmez.

Back
X