kapı komşum eşini aldatıyor

İş yerinin numarasını öğrenip tam adamla kadın evdeyken sizin daireden yanık kokusu geliyor çabuk yetişin diye arayın bence

Yuva yıkılacak dıye susanların her zaman aynı seyı yasamasını dılemısımdır..Ex esım benı ıs arkadasıyla boynuzladıgı zaman hıckımse bana suphelerınden söz etmemıstı..Bence mutlaka bır sekılde gözunu acın kadının yazık gunah ..

Yuva yıkılacak dıye susanların her zaman aynı seyı yasamasını dılemısımdır..Ex esım benı ıs arkadasıyla boynuzladıgı zaman hıckımse bana suphelerınden söz etmemıstı..Bence mutlaka bır sekılde gözunu acın kadının yazık gunah ..
Kesinlikle sana katiliyorum. Soyleme yonteminiz ne olursa olsun. Ister kapiya not yazin,ister cok ses yapiyosunuz cocugu uytamiyorum bahane uydurun dikkat etmesini saglayin, ister bugun size biri geldi canim kardesin miydi kimdi falan filan diye sorun. Ama bir sekilde o kadına bu olayı fısıldayın. Kocasına dikkat etsin.

Konu sahibi ne yapmaya karar verdin
Pazar günü taşındılar ev almışlar eşim demişti gecen hafta ev bakıp araştırıyolar diye kadının aldatıldığını eşime söylemiştim cevabı şu oldu alan veren memnun yeni komşuları söylesin bu çiftlerin görücü usulüyle evlendiklerini eşimden öğrendim çocukları olmuyormuş eşimde bana gülümseyerek taşıyıcı anne peşindedir dedi

Başlığa cvp veriyorum
SİZENE

Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz

Hic karisma...

Arada kalirsin. Kadinlarin buyuk cogunlugu affediyor. Arada fikir veren ya da durumu anlatan kaliyor.

Gercek hayati gectim burada bile boyle.

VEdeBU .!.:
Ben değilim fakat siz komşu evini gözleyen dedikodu malzemeleri arayan komşu tipisiniz
Ya sizene
Öylemi canım benim cocukların odası onların yatak odası kısmında kalıyor ben mecburmuyumki adamın eve kadın atıp onların ayy uyy yapma aşkım çok fena oluyorum seni fena yaparım gibi sözlerini duymaya bu ahlaksızlık nedir yaz bide sen gibiler onların gibilere destek olursa vayy halimize sen de onlardan gibi savunma ok..

Öylemi canım benim cocukların odası onların yatak odası kısmında kalıyor ben mecburmuyumki adamın eve kadın atıp onların ayy uyy yapma aşkım çok fena oluyorum seni fena yaparım gibi sözlerini duymaya bu ahlaksızlık nedir yaz bide sen gibiler onların gibilere destek olursa vayy halimize sen de onlardan gibi savunma ok..
İnşallah yeni evinde kadın yakalar ya çok üzüldüm .
İkisini de rezil etse suç üstü basıp. Sonra hemen boşanma davası açsa diğer kadına da dava açsa. Çok hızlı boşanma gerçekleşse ve bittiği gün çok iyi , yakışıklı , zengin birine aşık olsa ve cok mutlu olsalar. Diğerleri de mutsuzluk içinde geberseler.

k
Beni ilgilendirmez ama insanın aklına takılıyo apartmanda bir çok kişi birbirini pek tanımaz bende yeniyim biraz komşum olan adam eşini aldatıyor yeni fark ettim adam serbet kendi işini yapan biri gibi dükkan işi sanırım eşide sürekli gündüzde calışıyor akşam eve dönüyor 7 de adam eve bayanı gündüz arabasıyla getirip bi süre evde kakara kiriri gülüşüp alem yapıp geri götürüyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan kadınıda tanımıyorum sadece merabadan ibaretiz konuyu nasıl açarım ne drim nasıl anlatırım şaşkınım doğrusu bu böyle sürüp gitsinmi acaba babanemi demek gerek zor bi durum kadında dünyadan habersiz
karışma suçlusu sen olursun sonra

Allah belasını versin böyle adamların. Şerefsizler ya... Kadının telefonunu gizli numaradan ara, şu an evinde kocanla başka bir kadın alem yapıyor de. Kadın da bilsin hem, senin aradığını da bilmemiş olur.

Kadın kadına destek olmalı, belki de aramızdan biri, belki şu an yorumlara bile yazdı. Kim bilebilir ki?

Şu erkek gorunumlu yaratıklardan nefret ediyorum yazıklar olsun ya ne pis adamlar var Sorunuza gelince inanmayabilir size ama ben olsam benim de vicdanım rahat etmezdi

Back
X