Kapi önü

2-3e kadar oturmak nedir ya. benim komşulardan daha beterleri varmış. uyarıya rağmen yapıyolRSa polis çağırmaktan başka çare kalmamış.

Bende de aynı dert var. Çoluk çocuk kadın erkek gece yarısına kadar oturuyorlar . Benimde eşim ders çalısıyor polisi aradık kaç kez gelnediler bile . Ne anlarlar sokakta o saatte . Bi an önce taşınmak istiyorum ama malesef şartlar uygun değil?

Merhaba, ben artik asabimi bozan bir sey sormak istiyorum.
Ben ders calisiyorum gec saatlere kadar. Ama her gun apartmanimizin onnde butun mahalle kadinlari oturup kakara kikiri gece saat2 ye 3e kadar oturuyorlar. Ve bu sicaklarda cam acilmadan orurulmadigi icin mecburen bir cami aciyoruz ve ses komple içerde. Inanilmaz rahatsiz ediyor sesleri ve okuduum hic bir seyi anlamiyorm gercekten. Uyarmamiza ragmen aylardir devam ediyor. Su an hala oradalar. 12den sonra polisi arasam boyle bir sey icin cozum olur mu sizce
aynı dert bende de varya.dün gece yağmur yağdı da az rahat ettik.yatak odası tarafım yan apartmanın kapı önü.öyle bahçe falan da değil bildiğin camın önüne bank opymuşlar allahım bir çene abartmıyorum 3 e kadar çan çan bende şikayet edicem artık.

cazgırlarsa senle ugrasırlar ugrasaınlar diyosan ara tabi gelirse.birkeresinde adamın biria eabadan son ses müzik acmıstı gece polisi aradm .ya oraya devriyemiz yok dedi.merkezide biryerdi.

Ayni dertten bende muzdaribim... sabah 10dan gece 12 kadar kapida oturuyorlar ve ben giris katta oturuyorum.. bu kadinlar ne zaman temizlik ve yemek yapiyor, kocalarini ne zaman görüyor anlamiyorum bir keresinde gece 11de uyarmak zorunda kaldim... polis cagirsam kocalari gelecek cünkü polis lojmanlarinda oturuyorum
Sizinki daha fenaymış :D

aynı dert bende de varya.dün gece yağmur yağdı da az rahat ettik.yatak odası tarafım yan apartmanın kapı önü.öyle bahçe falan da değil bildiğin camın önüne bank opymuşlar allahım bir çene abartmıyorum 3 e kadar çan çan bende şikayet edicem artık.
Uyarın o zaman güzelce biraz sessiz olun ya da çok gürültü yapıyorsunuz diye.

Sen uyar yine de . Her gece böyle çekilmez. Ankara'da mı oturuyorsunuz buraya da yağmur yağdı gece.
yok izmitteyim.uyarmışlar kaç defa ben bir yıldır burdayım yeni taşındım sayılır bunlar 5 yıldır böylelermiş son 2 yıl iyice abartmışlar.uyarsam ne olacak üste çıkıyorlarmış hemen.hiç uğraşamam bu tip kişilerle.

Herkese tesekkur ederim. Aksam saat 12 yi bekleyim dedim. 12de arayacaktim gercekten. 5kala evlerine dagildilar. Hissettiler mi ne. Ama her aksam cikiyolar bu gece olsn bu gece ararim.. kadinlarin biri haric diger hepsi baska sokaklardan ama her aksam bu apartman onunde oturuyorlar... bu gece de olursa arayacagim polisi ne.oldugunu yazarim buraya da.. cocuklari var 14,15 yaşındaki onlar da sokakta büyümüş heralde. Baska apartmann kapisinda da o kadinlarn cocuklari oturuyor.

Merhaba, ben artik asabimi bozan bir sey sormak istiyorum.
Ben ders calisiyorum gec saatlere kadar. Ama her gun apartmanimizin onnde butun mahalle kadinlari oturup kakara kikiri gece saat2 ye 3e kadar oturuyorlar. Ve bu sicaklarda cam acilmadan orurulmadigi icin mecburen bir cami aciyoruz ve ses komple içerde. Inanilmaz rahatsiz ediyor sesleri ve okuduum hic bir seyi anlamiyorm gercekten. Uyarmamiza ragmen aylardir devam ediyor. Su an hala oradalar. 12den sonra polisi arasam boyle bir sey icin cozum olur mu sizce
Az önce okudum biri polisi aramıştı hem de kv de aşağıda oturuyormuş.polis hemen gelip dağıtmış.siz de yapabilirsiniz

Back
X