Kapıda dikilip bakan komşu?

Canpare1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
14
2
1
29
Hayırlı geceler

Arkadaşlar bu eve 3 hafta oldu taşınalı. Ev sahibi, biz ve benim bi alt katım da kiracı var (bende kiraciyim). Bu gun oğlumla markete gittik. Geri dönüşte alt kiracının kocası balkondaydi. Neyse apartmanın kapısına geldim anahtarla açtım ve kapıyı kapadım. Sonra otomatiğe biri bastı ve kapı açıldı. Aldırış etmeden merdivenleri çıkıyorduk oğlumla bir de ne olsun? Alt kiracınin kocası kendi daire kapılarını açmış her iki elinı de cebine koymuş bön bön bakıyor. Hiç ses seda yok. Allahım o kadar çok korktum ki anlatamam. Hemen eve girdim kapıyı kapadım. Ev sahibine söyledim "o seni tanımadığı için açmıştır kapıyı bu kim diye" dedi bana. Ama ben çok korktum uyuyamıyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Hic mi tahmin edemedi yeni biri tasinmis sonucta binaya haberi olmazmi dikkat edin adam boyledir soyledir diyemem ama normal degil yaptigi dikkat edin

Çok korktum yani bana da anormal geldi. İnsan bari kapıyı aralar bakar kimsin diye. Ama kapıyı ful açıp o nasil sessiz bir duruş. Eşime de söyleyemedim arıza çıkarır

Korkmakta haklısın manyakmıdır nedir dikkatli olun ama bence esınıze söyleyın haberi olsun sapık bıle olabilir bı ıkı daha eger yaparsa zaten anlasılır niyeti ben bile korktum gece gece

Of napcam ben eşime nasil söylerim bilemiyorum korkuyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi

Artık delilerden geçilmez oldu. Eşinize söylersenizde buraya yazdığınız gibi korktum falan diyerek anlatmayın. Olanı söyleyin. Tuhaf dikkatli olalım diyin. Takip edin haraketlerin. Korkacak bişey yoktur. Benimde alt komşum tuhaftı. Karşılaştığımız zaman durup bakar yüzümüze. Eşimede aynı. Deli raporu var. Sonradan anladık madde kullandığını şu sigara gibi içilen varya ondan. Kimseye bir zararı yok. Madde yüzünden çok yavaş hareket eder. Kapıyı bile yavaş açar. Kolunu kıpırdayamıyor aşırı yavaş. Bodrum katına veya çöp atmaya tek eşim gider. İlk başta çok korkmuştum. Şimdi adam Hala durup bakar biz bakmayız. Sanki adam yokmuş gibi geçer giderim. Görüntü var ses yok komşumda.

Belki adamin cidden sorunlari var? Hemende korkacak ne var. Esinizide doldurmayin durduk yere adamla gerilmesin.

Bir iki kere daha takip edin adami eger degisik tavirlari devam ediyorsa iletin bence

Eşinize anlatin, mutlaka bilsin..

Normalde ben de garipsemem ama kapıyı tam açıp eller ceplerinde bakması beni ürküttu. Seste etmiyor balkonda oturan adam benim apartmana girdiğimi görünce bunları yaptı korktum bende. Devir kötü kime güvenebiliriz

Korkmaniz da abartı eşinize soyleyememeniz de abartı. Size bön bön bakan birine hayrola komşu ne baktın diyememeniz de abartı.
İnanın bunu bende sonradan kendimi sordum. Ama o anı bir görseydiniz dilim tutuldu sanki. Tek yapmam gerekenin oğlumu alıp yukarı çıkmam olduğunu düşündüm

Otomatige sizin icin basti belli ki.. buyuk ihtimalle orada oturdugunuzu biliyor. Benim de sapik bir komsum vardi surekli bizi gozetlerdi. Dikkat etmekte fayda var.

O an birley diyemiyor insan donup kalıyor ben olsam bende niye bakıyorsunuz diye soramazdım ama eşinize söylememeniz çok hata olurdu ben olsam eve girdiğim anda arardım.

Bence de korkmanız doğal.. yani sizi binaya taşınırken, eve eşya yerleştirirken illaki görmüştür.. eşinize söyleseniz tepkisi ne olur? Evde yalnız kaldığınız her an kapıyı kilitleyip oturun.. İnsanlarda bi değişik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…