Siz binaya girdikten sonra otomatige biri bastı ve kapı acıldı demişsiniz
Belki bekledigi biri vardı onun icin otomatige basıp kapısını acmıstır ?
Tamam herkesten herşeyden korkar olduk ama sadece buysa yaptıgı ben pek aldırıs etmezdim
Hayır belki cocuklu görünce kapıyı ona da acmıs olabilirBana niye tuhaf gelmedi.Bazen bilmediğimiz insanlar zile basınca ben de bakarım kim diye ve beklerim.Komşuların misafiri ise bile tanımadığım için süzerim yani.Sürekli yapıyorsa sorun tabii.
Ben de böyle düşündüm.Niyeyse tuhaf gelmedi adamın yaptığı.Hele de sadece bir kereyse.Artık kurudan nem kapar olduk sanırım.
Bana niye tuhaf gelmedi.Bazen bilmediğimiz insanlar zile basınca ben de bakarım kim diye ve beklerim.Komşuların misafiri ise bile tanımadığım için süzerim yani.Sürekli yapıyorsa sorun tabii.
Ben de böyle düşündüm.Niyeyse tuhaf gelmedi adamın yaptığı.Hele de sadece bir kereyse.Artık kurudan nem kapar olduk sanırım.
yuh yani birgün ters birine denk gelmeniz dileğiyle yaptığınız ayıpBana niye tuhaf gelmedi.Bazen bilmediğimiz insanlar zile basınca ben de bakarım kim diye ve beklerim.Komşuların misafiri ise bile tanımadığım için süzerim yani.Sürekli yapıyorsa sorun tabii.
Evet hemen alt dairedeTam sizin dairenin altında mı bu şahıs?
Kurudan niye nem kapayım ki artık dünya değişik. Adamın tvri hoşuma gitmedi. Tamam bakarsın ama kapıyı arala bak tanımıyorsanız sorun veya kapıyı kapatın. Ben evime girene kadar beklemek nedirBana niye tuhaf gelmedi.Bazen bilmediğimiz insanlar zile basınca ben de bakarım kim diye ve beklerim.Komşuların misafiri ise bile tanımadığım için süzerim yani.Sürekli yapıyorsa sorun tabii.
Bazen apartmana yabanci bir kadin veya cocuk bile giriyor ve merdivende bulunan esyalarinizi calabiliyorlar. Yabanci biri girince kontrol amacli bakilabilir.Ciddi ciddi kapida durup insanlari mi suzuyorsunuz? Bu normal mi?
Orada insanlar yasiyor ve arkadaslari, akrabalari, aileleri gelebilir. Binanin muhtari misiniz siz? Kimlik kontrolu yapin bari. Ne kadar rahatsiz edici.
Illa bakicaksaniz bari caktirmadan bakin. Gerci tanimadiginiz insanlari suzerek elinize ne geciyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?