kapılmışım rüzgara

umutluperi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
349
4
316
merhaba kızlar,
uzun zamandır forumda paylaşımda bulunmuyordum ama bugün geldiğim noktada yine buradayım. benim 4 yıldır sallantılı bir şekilde devam eden bir ilişkim var. ilk 2 sene büyük bir sorun yoktu ufak tefek şeyler tabii ki vardı ama sonra ben evlenmek istediğim ve erkek arkadaşım buna hazır olmadığını söylediği için ayrıldık. 2 senedir de 3-5 ay görüşmeyip tekrar bir araya gelip duruyoruz. aradan sanki onca zaman geçmemiş gibi. bu defa evlenelim modunda başlaıdk öncedne konuşmadığımız pek çok şeyi konuşabiliyoruz. ben ise konuşmak değil onun artık hareket etmesini istiyorum. çok yoruldum aynı şeyleri yaşamaktan. onca paylaşımdan sonrada sırtını bir yabancı gibi dönemiyorsun. ama kendi hayatıma yazık ediyorum gibi hissediyorum. ben duygusal bir insanım o bildiğiniz odun. birde bu ara onun beni sıradan bir insanmış gibi gördüğünü düşünüyorum. bana bir kadınmışım gibi davranmıyor. dün akşam onda kaldım. ben bir odada o başka bir odada uyudu. neymiş efendim ben yatağın ortasına yatmışım da ondan beni uyandırmak istemediği için yanıma gelmemiş. halbuki o odaya girdiğinde ben uyanmıştım ve yatağın kenarındaydım. başka zaman bunu düşünmüyor ertesi gün işe gideceğin halde gecenin ikisinde bana çorba yap demeyi biliyorda dün niye yanıma gelmedi. sabah evden çıktığımda o uyuyordu. evden resmen hayat kadınıymışım gibi sessiz sedasız çıktım. hani filmlerde olur ya erkek işini bitirir parasını verir yatar uyur sabah kadın üstünü giyer sessizce çıkar ya aynen öyle hissettim. bana böyle hissettirmeye ne hakkı var? ben bu kadar değersiz miyim? kendimi evlenmeden terkedilmiş gibi hissediyorum. küs olsak ta yanıma gelmese amenna ama fol yok yumurta yok, adam da ortada yok :) millet küsken bile aynı yatağa girip uyuyor. ve bu ara kendimi sıradan hissettiğimi söylememe rağmen bunu yaptı bana. sanki ispat etmek ister gibi.

büyük bir sorun yoktu ufak tefek şeyler tabii ki vardı ama sonra ben evlenmek istediğim ve erkek arkadaşım buna hazır olmadığını söylediği için ayrıldık. 2 senedir de 3-5 ay görüşmeyip tekrar bir araya gelip duruyoruz. aradan sanki onca zaman geçmemiş gibi. bu defa evlenelim modunda başlaıdk öncedne konuşmadığımız pek çok şeyi konuşabiliyoruz. birde bu ara onun beni sıradan bir insanmış gibi gördüğünü düşünüyorum. bana bir kadınmışım gibi davranmıyor. dün akşam onda kaldım. ben bir odada o başka bir odada uyudu. neymiş efendim ben yatağın ortasına yatmışım da ondan beni uyandırmak istemediği için yanıma gelmemiş. halbuki o odaya girdiğinde ben uyanmıştım ve yatağın kenarındaydım. başka zaman bunu düşünmüyor ertesi gün işe gideceğin halde gecenin ikisinde bana çorba yap demeyi biliyorda dün niye yanıma gelmedi. sabah evden çıktığımda o uyuyordu. evden resmen hayat kadınıymışım gibi sessiz sedasız çıktım.

Sizinle evlenmek istemediği için ayrıldığınız bir adamla neden tekrar başladınız?

Onu da geçtim ayrıldığınız adamla neden tekrar bir araya geliyorsunuz?

Size kadınmışsınız gibi davranmıyormuş, yanınıza gelmediği için kızmışsınız gelse daha mı iyiydi?

Yatağa gelse birlikte olsanız benimle kaç kere ilişkiye girdi sonra beni bıraktı diye açacaktınız konunuzu...

Asıl o durumda hayat kadını gibi hissedecektiniz.

Adama odun diyorsunuz da gelecek düşünmediği bir kadına neden incelik yapsın?

Adamın sizinle evlenmeye niyeti yok...

Daha ne yapar, nasıl davranırsa kabulleneceksiniz bunu acaba...

bende ilişkiye devam etmem gerektiğini savunmuyorum ama hani ne beraber olabiliyorsunuzdur ne ayrılabiliyorsunuzdur öyle bir durum yılların birikimi işte

bende ilişkiye devam etmem gerektiğini savunmuyorum ama hani ne beraber olabiliyorsunuzdur ne ayrılabiliyorsunuzdur öyle bir durum yılların birikimi işte

Yılların birikimi?

Yazdıklarınıza bakılırsa yıllar hiç de iyi şeyler biriktirmemiş.

Sizinle gelecek düşünmeyen bir adam, değersiz hisseden bir kadın.

Karşı taraf çoktan çizgisini çekmiş, siz bir çaba diğer tarafa geçmeye çalışıyorsunuz.

Adam en baştan tavrını koymuş, hesap sormayın diye evlenmeyeceğini söylemiş ayrılmışsınız bu sebepten...

Doğal olarak siz ona gecenin ikisinde çorba yaparsınız o yarın gider başkasıyla evlenir.

Ne beraber olabiliyor ne ayrılabiliyoruz demişsiniz de...

Beraber olamayan o ayrılamayan sizsiniz...

ben onun için bayan doğruyum demiyorum ki elbette yarın gidip başka birisiyle evlenebilir de başka şeylerde olabilir ayrılamayanın ben olduğumu nereden çıkarttınız? ben ayrılalım olmuyor dedikçe o beni hayatında istediğini söylüyor ben aramalarına cevap vermeyince de bir yolunu buluyor tekrar karşı karşıya gelmemiz için ona ben senin aşkından ölüyorum sensiz olamam demiyorum ki ne yaparsan yap kabulüm de demiyorum bu ilişki ya beim istediğim gibi olacak ya da bitecek ben elim böğrümde yaşayamam

Peki sizinle mi hayatini birleştirmek istemiyor yoksa evliliğe karşı mı?
Size evlenmek istememesinin sebebini açıkladı mı?

şu an evlenmek istemiyorum demiyor sen nerede yaşamak istersin ben şu kadar maaş alıyorum olmadı kredi çekeriz filan diyor ama bunlar sadece lafta eylemde henüz bir şey yok

ben onun için bayan doğruyum demiyorum ki elbette yarın gidip başka birisiyle evlenebilir de başka şeylerde olabilir ayrılamayanın ben olduğumu nereden çıkarttınız? ben ayrılalım olmuyor dedikçe o beni hayatında istediğini söylüyor ben aramalarına cevap vermeyince de bir yolunu buluyor tekrar karşı karşıya gelmemiz için ona ben senin aşkından ölüyorum sensiz olamam demiyorum ki ne yaparsan yap kabulüm de demiyorum bu ilişki ya beim istediğim gibi olacak ya da bitecek ben elim böğrümde yaşayamam

Yazdıklarınızdan... :ssz:

Resmen dediginiz şeye bakin. Burda ben tiksindim. Siz kendinize nasil hayat kadini muamelesi yapabilirsiniz? Sizinle evlenmek istemeyen bir adam icin kendinize bu muameleyi yakistirmaya deger mi?

meseleye sadece cinsellik yönünden yaklaşmak yanlış ben her zaman kendimi böyle değersiz hissetmiyorum sadece bu ara özel hissetmediğimi söylememe rağmen böyle bir şey sanki inadıma yapılmış gibi geldi

-ilk 2 sene büyük bir sorun yoktu ufak tefek şeyler tabii ki vardı ama sonra ben evlenmek istediğim ve erkek arkadaşım buna hazır olmadığını söylediği için ayrıldık.
-2 senedir de 3-5 ay görüşmeyip tekrar bir araya gelip duruyoruz.
-birde bu ara onun beni sıradan bir insanmış gibi gördüğünü düşünüyorum.
-bana bir kadınmışım gibi davranmıyor.
-evden resmen hayat kadınıymışım gibi sessiz sedasız çıktım.
-bana böyle hissettirmeye ne hakkı var? ben bu kadar değersiz miyim?
-kendimi evlenmeden terkedilmiş gibi hissediyorum.
-kendimi sıradan hissettiğimi söylememe rağmen bunu yaptı bana. sanki ispat etmek ister gibi.

Ben bir kadının olmazları oldurma sevdasında kendini değersizleştirmesini aşağılayıcı buluyorum.

Sizinle bir gelecek düşünseydi evliliğe hazır olmadığı gerekçesiyle ayrılmazdınız.

Sorun sadece hazır olmamak olsaydı 3-5 ayda bir yoklayıp sensiz olamıyorum demezdi.

Çünkü gerçekten seven erkek kaybetmekten korktuğu için 3 gün görmese telaşa kapılır.

Zaafınızı kullanıyor, siz de bilinçli ya da bilinçsiz izin veriyorsunuz.

Bunları insan kendine bile itiraf etmek istemez, bir kadın için zor bir durum.

Yanıldığımı iddia ediyorsunuz, neyse ki burada tecrübeli kadın bol.

Benim göremediklerimi görüp yardımcı olurlar umarım. :ssz:

Insanin dolduracak çilesi varsa uzaklaşamiyor.
kendinize saygı duyarak ilişkinize bir yön vermeye calisabilirsiniz.ama iliskinizden önce kendinize bakisinizi yenileyin.

şu an evlenmek istemiyorum demiyor sen nerede yaşamak istersin ben şu kadar maaş alıyorum olmadı kredi çekeriz filan diyor ama bunlar sadece lafta eylemde henüz bir şey yok
Ne kadar oldu ki geri dönüş yapalı? Ailelerin sizden haberi var mi? Hepimiz lafta bu tur şeyler konusuruz (: icraat aileler tanıştıktan kaynaştıktan sonra olur...
Ayrıca adam şuanda size evlilik teklifi etti diyelim siz bu adamla bir omur beraber yapabileceginize emin misiniz?

Görüntü var ses yoksa o adamdan bi cacık olmaz. En iyisi uzaklaşmak.Evlenmeye niyeti olsa çoktan harekete geçerdi.

Back
X