kapıma yazı yazmışllar

buyuk ıhtımalle ergenler yazmıstır .

sızınde evde olmadıgınızı bılıyorlarsa eger

akıllarınca oyun oynadıklarını sanıp yazmıslardır

bilmiyorumkı canım oda olabılır ama daha bugun geldım eve hıc gormedım az once markete cıktım yenı gordum yenımı yazılmıss yoksa benmı fark etmedım anlamadım

tutucu bir mahallede mi yaşıyorsun?

canım hayır zaten 3 yıldır bu mahallede ailemle yasıyordum yenı ayrıldım ayrı eve artı bu ev sahıbım annemlerın ev sahınden marketten felan referans alıpta verdı evı bı sıkıntı yoku yanı

canım sen yonetıme bıldır bunu bulurlar belki yazanı.

surrender analiz yapıyor gıbısın bulursan sen bulursun yazanı :)
anlamaya çalışıyorum deli:9:
canım hayır zaten 3 yıldır bu mahallede ailemle yasıyordum yenı ayrıldım ayrı eve artı bu ev sahıbım annemlerın ev sahınden marketten felan referans alıpta verdı evı bı sıkıntı yoku yanı

durduk yere yapmalarına anlam veremedım.
kesin biri sana kafayı taktı.

bilmiyorumkı canım oda olabılır ama daha bugun geldım eve hıc gormedım az once markete cıktım yenı gordum yenımı yazılmıss yoksa benmı fark etmedım anlamadım

az önce markete çıktım yazmışsınız,gecenin bir yarısı dışarlara çıkarsanız apartman sakinleri hakkınızda yanlış düşünebilir ve sizden faydalanmak düşünceside akıllarına gelebilir...madem yalnız yaşıyorsunuz dikkatli olun..

az önce markete çıktım yazmışsınız,gecenin bir yarısı dışarlara çıkarsanız apartman sakinleri hakkınızda yanlış düşünebilir ve sizden faydalanmak düşünceside akıllarına gelebilir...madem yalnız yaşıyorsunuz dikkatli olun..

cnm annemle cıktım market ıkı adım otede artı bana gelınceye kadar ben duyuyorum sabahlara kadar ayak seslerı kapılar acılıp kapanıyor sureklı

Yazının içeriği çok önemli.. Elbette bizimle paylaşmayın ama muhteviyatı çok öneml

Ahlaksız bir tehdit mi içeriyor mesela... Seni şöyle şöyle yaparım gibi... Allah korusun, kafaya takmış biriyse.. bence önlem almanız lazım... Bu devirde kimin ne olduğu belli olmuyor... İnanılmayacak şeylere rastlıyoruz.. Hayır, ileri götürmesinden korkarım şahsen...

Üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun...

Yazının içeriği çok önemli.. Elbette bizimle paylaşmayın ama muhteviyatı çok öneml

Ahlaksız bir tehdit mi içeriyor mesela... Seni şöyle şöyle yaparım gibi... Allah korusun, kafaya takmış biriyse.. bence önlem almanız lazım... Bu devirde kimin ne olduğu belli olmuyor... İnanılmayacak şeylere rastlıyoruz.. Hayır, ileri götürmesinden korkarım şahsen...

Üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun...

ilginize tesekkur ederim ama şöyle söyliyim ağır bir itham yazıyor soylenmıcek gibi hala sinirlerim bozuk

Bence apartman görevlisine yöneticiye bildirmelisin.. binada kamera varsa ona da bakabilirsiniz...
Ve bundan sonra ufak bile olsa evdeyken ses duyarsan kapının deliğinden bak bi derim ..

Bence apartman görevlisine yöneticiye bildirmelisin.. binada kamera varsa ona da bakabilirsiniz...
Ve bundan sonra ufak bile olsa evdeyken ses duyarsan kapının deliğinden bak bi derim ..

kamera yok canım malesef evet zaten tik oldu hemen gıdıp bakıyorum

evet gecenin bi yarısı dışarlara çıkarsan herşeyi hakediyorsun,dikkat etmen lazım.bunu da bir kadın diyor...
biz kadınlar şu kafayla herşeyi hem de HERŞEYİ hakediyoruz.ne işimiz var bizim dışallarda?kıçımızı kırıp evimizde oturalım.
millet yanlış anlamasın die markete çıkıp bişey de alamıcaz mı gece diye?
millet bizden faydalanmayı düşünürmüş...
aslında erkekleri değil,ezik zihinli kadınları tedavi etmemiz lazım,yoksa boyunduruktan hiç kurtulamazız...demedi demen....

evet gecenin bi yarısı dışarlara çıkarsan herşeyi hakediyorsun,dikkat etmen lazım.bunu da bir kadın diyor...
biz kadınlar şu kafayla herşeyi hem de HERŞEYİ hakediyoruz.ne işimiz var bizim dışallarda?kıçımızı kırıp evimizde oturalım.
aslında erkekleri değil,ezik zihinli kadınları tedavi etmemiz lazım,yoksa boyunduruktan hiç kurtulamazız...demedi demen....

oda art nıyetle soylemedı ama sende cok haklısın su yoktu evde karsıkı bakkalda kapanmıstı artı oyle mahalle arasında felanda degılım kohne bı yerde degıl cadde uzerındeyım

oda art nıyetle soylemedı ama sende cok haklısın su yoktu evde karsıkı bakkalda kapanmıstı artı oyle mahalle arasında felanda degılım kohne bı yerde degıl cadde uzerındeyım

burda bile masumiyetimizi ispatlamak zorundayız,su yoktu da,zaten caddede oturuyorum da,bilmem ne de...gerçekten üzülüyorum bu halimize...hakkaten meslek sahibi olsak da okusak da,ne olursak olalım,ünzile'yiz aslında...
olmuyor,kurtulamıyoruz "el"den,"el ne der" den...
ya adını deliye verecek insan,ya da çelik gibi sinirleri olacak...
o yazıyı yazan p.çler utansın,sen ne takıyosun kafaya?
allah belalarını versin...

bizim ülkemizde öyle ne yazık ki...
'açık giymiş tecavüzü hak etti!' gibi bir durum var ülkede.
tecavüzü bile hak ediyoruz kapıya ahlaksızca yazıyı da hak ederiz(!)

Son düzenleme:
aslında elalem ne der dıye degil elaleme gore bende elalım tarzında dusnen bırıyım dedımya allahıma havale ettım gorurum mutlaka dustuklerını

bizim ülkemizde öyle ne yazık ki...
'açık giymiş tecavüzü hak etti!' gibi bir durum var ülkede.
tecavüzü bile hakediyoruz kapıya ahlaksızca yazıyı da hak ederiz!

hatta şey olsun,tecavüze uğrayan kadına "ağır tahrik"ten ceza verilsin olmaz mı?yapılır aslında,mantıklı geldi...kızlaaaar size söylüyorum, hepimiz ya anneyiz ya anne adayıyız,güçlü kız çocukları, varlığa saygılı erkek çocukları yetiştirelim...
yeni nesil bizim,bari onlar mahvolmasın...
güzel bi söz okudum bugün;
hep çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmaktan sözediyoruz,biraz da dünyaya daha güzel çocuklar bırakmaktan sözetsek diye...

eğer o yazıyı yazan canlı formları düzgün yetiştirilseydi bir insanın kapısına yazı yazarak huzursuz etmezlerdi,sadece kadın diye aşağılamazlardı...

kesinlikle katılıyorum düşüncelerinize bende bir anneyim ve evladıma hep tembihlemişimdir asla kendinden buyuklere saygısızlık etme kusur etme haksızda olsan ozur dıle dıye. banada sokakta bır cocuk satassa hemen aklıma gelen soru ailesi terbiye vermemiş oluyor toplum argo konuşan çocuklarla dolu yemin olsun daha dun istanbulda yuruyoruz kız arkadasımla daha tas catlasın 13 yasında cocuklar ıslık otturuyorlar yazıklar olsun bunları yetıstıren topluma

Ergen de olabilir çocuk da.
Malesef artık çocuklar çok matah bir şeymiş gibi,
kendini küfürle ifade eden yetişkinlerden her duyduğunu ezberleyip yutuyor.
Husumetiniz olan birileri yoksa muhtemelen böyle bir şeydir.
Sıkmayın canınızı,siz kendinizi biliyorsunuz.
Bir iki veledin yazdığı çirkin küfürle mi dağılacaksınız.
Kişisel almayın zaten,o evde kimin oturduğunu bile bilmiyorlardır belki.
Kendilerini yanında ki bacaksızlara kanıtlama çabası işte.

Son düzenleme:
Back
X