- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi lou salome
-
Senin kapının önüne mi koyuyorlar sananeYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Kusura bakmayın da bin tane başka konuya mesaj yazsanız yine de ben tatile gidiyorum ibibikler siz de ucuz peynir kovalayın diyen kişi olarak akıllarda kalacaksınız. Ayrıca o konuda size kimse almanyadan atılsın demedi. Öncesinde siz klasik ya sev ya terket mottosuyla burdakilere salladınız. Size ne oluyosa.. Konu sabote edip kapanmasına vesile oldunuz. Aman neyse ne. Umarım bir daha yorumunuza rastlamam
ben tekmeleyip merdivenden aşağı atıyordumHadi itiraf edin.Cocukken kapi önünde ki ayakkabilarin yerini cogumuz degismisizdir.Cok eglenceliydi :) Konuyu dagitalim biraz tartisma yakismiyor eski uyelere..
Sadece kapı onun, önü değil.Senin kapının önüne mi koyuyorlar sanane
Yer degistirirdik biz birini bir kat assagiya digerini baska kata :)ben tekmeleyip merdivenden aşağı atıyordum
Benim ömrüm gelen misafirlerin ayakkabısını dizmekle geçmiştiHadi itiraf edin.Cocukken kapi önünde ki ayakkabilarin yerini cogumuz degismisizdir.Cok eglenceliydi :) Konuyu dagitalim biraz tartisma yakismiyor eski uyelere..
bu daha mantıklıymış yalnız. bir yerde rastlarsam eger bu sefer ben de öyle yapıyım simdi coronadan dolayı eldivenle dolasıyoruz cantada sonucta, virüslenmeden degistririrmYer degistirirdik biz birini bir kat assagiya digerini baska kata :)
Cok keyiflidir kesin dusununce heyecanlandim hem koymazlar bi daha rahatsiz olanlar denesin :) 90lar da cocuk olmakbu daha mantıklıymış yalnız. bir yerde rastlarsam eger bu sefer ben de öyle yapıyım simdi coronadan dolayı eldivenle dolasıyoruz cantada sonucta, virüslenmeden degistririrm
Ben asla ellemezdim misafirin ayakkabisini ama aklim haylazliktaydi kapi onlerinde ne varsa yeri degisirdi baskasinin ki ile :)Benim ömrüm gelen misafirlerin ayakkabısını dizmekle geçmişti
Kapının önüne ayakkabı koyunca dağdan inme gorgusuz mu olunuyor hayret ilk defa böyle birşey duyuyorum herkesin kendi evi ister önüne koyar ister içeri sizi ilgilendiren bir durum yokkiYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Ayak kokuyor daha cokKonu buram buram medeniyet kokuyor maşallah
Ah ah sıkıyorsa elleme, o ayakkabılar dizilecekBen asla ellemezdim misafirin ayakkabisini ama aklim haylazliktaydi kapi onlerinde ne varsa yeri degisirdi baskasinin ki ile :)
Bi tane tontis teyze vardı ayakkabisini iceri alır.Tasli pullu tahta saplı cantasindan da ev terligi cikartirdi.Ah ah sıkıyorsa elleme, o ayakkabılar dizilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?