- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi lou salome
-
İroninin de ne olduğunu tanımlarım şimdi ama uzun sürer o, örnekle açıklamak gerek şüpheye yer bırakmaksızın.Cocuklarla ve ac insanlarla dalga gecmedim ben.
Bazi yorumlar üzerine ironi ve giciklik karisimda birkac cümle ettim.
Yoksa ben ac insanlarla dalga gecmem yardim ederim
Yani hakikat degil düpedüz iftira oluyor.
Beni tanimiyorsunuz yakinen o yüzden hangi cüret ile hakikat diyorsunuz pes..
İroninin de ne olduğunu tanımlarım şimdi ama uzun sürer o, örnekle açıklamak gerek şüpheye yer bırakmaksızın.
Ama sizin yaptığınız ironi değil, bayağı beslemeli düşünceler ile aktarımdı.
Sizi yargılamak haddim de işim de değil, burada eskiden bildiğim 2 3 üye vardı, artık 10 12 oldu.
Ben çoğu mesajda isim bile okumadan cevap yazarım çünkü şahısla değil, fikirlerle ilintiliyim.
Ama maalesef sizi isminize bile bakmadan, iletiyle tanıyabiliyorum ‘o muymuş’ diye dönüp okuduğumda yanılamıyorum.
Yanılmak isterdim.
Üstelik dostum uyardı da sizin hakkınızda, daha önce yine aynı kışkırtma içerikleri mesajlarınızı yolladı ama o sinir ile vakıf olamadım:)
Konunun içinde hesaplaşma gibi oldu ama olacakla öleceğin önüne geçilemez
Kısaca, insanlar eylemleri ve söylemleri ile bir bütündür.
Sürekli küfreden biri ‘ aa ben mübalağa yapıyorum’ diyerek muhteşem edepli bir dil kullandığını savunamaz.
Aynı sizin ‘ironi’ adı altında başka insanların yoksunluklarıyla, zayıf ve zorluklarıyla dalga geçmeniz gibi.
İnşallah yapıyorsunuzdur yardım, haftada ülkemizde 18 bin harcayacak kadar güzel imkanı olan insandan, bayağı bayağı fazla yardım beklerim şahsen.
Bunu yapıyor olmanız yine sizin başkalarının zorluklarını silah olarak kullandığınız gerçeğini yine değiştirmiyor.
İşte biz pis fakirler, napalım gururlu insanlarız.
1 kelime bile gururumuzu incitse unutamıyoruz.
Bknz: fakir edebiyatı
hangi arkadasiniz bana köpek diye küfür eden yoktan yere ac cocuklarla dalga geciyor diyen arkadas mi?
en son ban yedigimiz o konuda ben "bunlari almanya atsa vs " tadinda bir yorumu alintiladim ona cevap verdim. sonuc olarak hic o konuda kücük cocukmus vs tarzinda yorum okumadigim halde ac cocuklarla dalga geciyor damgasi yedim!
bende butun yorumlari ve konuyu okumadim ve atlayarak gittim. önüme gelen o yorumu da alintiladim ona cevap verdim.
evet iftira yani düpedüz.
herkes bana veya gurbetcilerle dalga gecsin kendi durumunu karsilastirsin bende susayim öyle mi? bana küfür edenlere bakin sonra konusun..
cunki durduk yere kimseye birsey söylemem.
tipki bu konuda ki gibi. önce alinti yapildi yorumum sonra aaa sen gecenki bu bu kisisin diye uslupsuzca yaklasildi bende cevap verdim.
ben bana söyleyene söyledim söylerim. yoksa kimseyle isim olmaz
Biliyorum elbette.Ama bazı noktalar vardır, vurulmaz.
Kavgada söylenmez diye bir tabir vardır, bilir misiniz?
Kusura bakmayın da bin tane başka konuya mesaj yazsanız yine de ben tatile gidiyorum ibibikler siz de ucuz peynir kovalayın diyen kişi olarak akıllarda kalacaksınız. Ayrıca o konuda size kimse almanyadan atılsın demedi. Öncesinde siz klasik ya sev ya terket mottosuyla burdakilere salladınız. Size ne oluyosa.. Konu sabote edip kapanmasına vesile oldunuz. Aman neyse ne. Umarım bir daha yorumunuza rastlamamhangi arkadasiniz bana köpek diye küfür eden yoktan yere ac cocuklarla dalga geciyor diyen arkadas mi?
en son ban yedigimiz o konuda ben "bunlari almanya atsa vs " tadinda bir yorumu alintiladim ona cevap verdim. sonuc olarak hic o konuda kücük cocukmus vs tarzinda yorum okumadigim halde ac cocuklarla dalga geciyor damgasi yedim!
bende butun yorumlari ve konuyu okumadim ve atlayarak gittim. önüme gelen o yorumu da alintiladim ona cevap verdim.
evet iftira yani düpedüz.
herkes bana veya gurbetcilerle dalga gecsin kendi durumunu karsilastirsin bende susayim öyle mi? bana küfür edenlere bakin sonra konusun..
cunki durduk yere kimseye birsey söylemem.
tipki bu konuda ki gibi. önce alinti yapildi yorumum sonra aaa sen gecenki bu bu kisisin diye uslupsuzca yaklasildi bende cevap verdim.
ben bana söyleyene söyledim söylerim. yoksa kimseyle isim olmaz.
ayrica bana köpek diye küfür eden üye yatsin kalksin sükretsin sikayetci olmadim!
üyeler her yorumu ve her alintiyi kimin neyi ve neden yazdigini bilmiyor takip etmez ama herkes kendisini bilir !
al iste. hayretler icerisinde okudum simdi bunu da yeni. gülsem mi sasirsam mi ne yapsam acaba :)Ben seni böyle güzelce konuşturdum senin kişiliğini gördüm sen sadece alman değil ırkçı bir zalimsin. Türkiyede yaşamıyorsunda ama türk insanların kurdugu sitede baya cirit atıyorsun saygımı bozmak istememde sen türkiye düşmanımısın türk düşmanımısın yoksa insan düşmanımı tarafını seç
Kurnazlıkta çok başka birşey
SOn olarak Almanları böyle temsil etme diğer İyi kesimli Almanlara haksızlık etme çünkü çok iyi Alman arkadaşlarımızda var ama sen ısrarla bize Hakaret ediyorsun ayıp?! Ve günah
Niye kendinizin böyle anlaşılmasına yol açıyorsunuz gerçekten anlamadımal iste. hayretler icerisinde okudum simdi bunu da yeni. gülsem mi sasirsam mi ne yapsam acaba :)
irkci bir zalim he? en yakin dostlarim benim her cesit ülkeden geliyor. dünyaya ve her cesit millete acik ve iletisimde olan bir atatürk cocuguyum ben.
yani kisaca: sen ne diyon degisik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?