- 3 Şubat 2018
- 25.845
- 111.166
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Herkes ayakkabısını kapı önünde bırakıyor herhalde yorumlara bakAnnem sırf bu yüzden kaç ev almaktan vazgeçti. Ben de nefret ederim. Mecbur muyum kapıdan çıkar çıkmaz milletin ayak kokusunu çekmeye? Hem koku, hem görüntü kirliliği , gerçekten çok çirkin bir davranış.
Bundan önce oturduğumuz evde karşı dairenin ayakkabıları çok fazla ve dağınık durduğu için kapıdan çıkarken zorlanıyorduk ve gerçekten koku oluyordu. Eğer kendi kapısının sınırlarını aşıp karşı daireyi rahatsız ederse uyarılması gerekirOnun kapısının onüsü ama kımseyı ılgılemdırmezkı
Bende iki diploma var o zaman öküzlerin lideri ilan edeceğüüm kendümüüüüBizim burda genelde öyle birsey yok, ama konu sahibi de bu kadar kibirli ve kendini begenmis yazmasa millet belki daha ilimli cevap yazardi. Elinde diploma var diye kendini ahirdaki en iyi öküz belleyen cok bizim insanimizda
Bizde kapının önünde ayakkabı bırakmayız, sevmiyorum kapı önü dağınıklığini, nadiren çocukların terlikleri kalır dışarıda ama bu kadar kibirli yazan birine haklısın diyemem açıkçası.Herkes ayakkabısını kapı önünde bırakıyor herhalde yorumlara bakAnnem sırf bu yüzden kaç ev almaktan vazgeçti. Ben de nefret ederim. Mecbur muyum kapıdan çıkar çıkmaz milletin ayak kokusunu çekmeye? Hem koku, hem görüntü kirliliği , gerçekten çok çirkin bir davranış.
İşte o yuzden konu sahıbı sen sandım:) Hepimiz murtazayız:):)Hepımız ayakkabılarımızı kapının onunde bırakıyoruz:)Ya ben onu ironi olsun diye dedim konu sahibini taşlamak için sen de ciddiye alıp savunmaya geçtin hemen. Hatta bana da bence murtaza sensiz demişsin ben de olabilir ne farkeder dedim
Allah bizi senin gibi leş kalpli sonradan görme insanlıgı parlak mermerlerde zannedenlerden korusun yemin ediyorum negatif enerjinle baydın boğdun hepimizi Çok cahilsin keşke ölsen diye bi replik vardı tam sana göreEvet. Diyorum ki keşke benim de arkasına basılmış pis kokan ayakkabım olsa. Çok kıskanıyorum inan
Tabıkı oyle .Ama ora luks ya bence mesafe vardır :):)Bundan önce oturduğumuz evde karşı dairenin ayakkabıları çok fazla ve dağınık durduğu için kapıdan çıkarken zorlanıyorduk ve gerçekten koku oluyordu. Eğer kendi kapısının sınırlarını aşıp karşı daireyi rahatsız ederse uyarılması gerekir
Bahsettiğin ayakkabıya muhtaç ol dilerim, pis kalpliEvet. Diyorum ki keşke benim de arkasına basılmış pis kokan ayakkabım olsa. Çok kıskanıyorum inan
Valla hak veriyorum. Yiginla ayakkabi yiganlar var asla sevmem fazlasini iceri alirim. Bizim kapinin onunde bi esimin bi cocugun ayakkabisi durur. Esim zaten aksam cikarir sabah giyer evde degil. Dun aksam da kapinin onunden asirmislarYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Cok ozur diliyorum ama diyemeden gecemicem cezada verilmesin siz nerden gelmesiniz hadi onlar koyden gelmis gorgusuzler siz nerden gelmesiniz kusura bakmayin ama herkez ayni delikden cikdiYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Ayakkabını bilmem canım ama zihniyetinin pis kokusu buraya kadar geldi buram buram...Evet. Diyorum ki keşke benim de arkasına basılmış pis kokan ayakkabım olsa. Çok kıskanıyorum inan
Et bence :)Bende iki diploma var o zaman öküzlerin lideri ilan edeceğüüm kendümüüüü
Bizim sadece kapı önündekileri, ayakkabılıktakileri çalsa cebine iyi harçlık çıkarBir de o ayakkabılar çalınmaz mı ya? Biz bir kere birine gitmiştik. Ayakkabılar kapıda kaldı. Iki saat sonra bir çıktık eşimin ayakkabılar yok. Çalınmış:)) bir de bazen çalınıyor diyorlar baştan söylesenize ya. Adam eve kadar terlikle gitti:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?