Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bizim burda genelde öyle birsey yok, ama konu sahibi de bu kadar kibirli ve kendini begenmis yazmasa millet belki daha ilimli cevap yazardi. Elinde diploma var diye kendini ahirdaki en iyi öküz belleyen cok bizim insanimizda

Onun kapısının onüsü ama kımseyı ılgılemdırmezkı
Bundan önce oturduğumuz evde karşı dairenin ayakkabıları çok fazla ve dağınık durduğu için kapıdan çıkarken zorlanıyorduk ve gerçekten koku oluyordu. Eğer kendi kapısının sınırlarını aşıp karşı daireyi rahatsız ederse uyarılması gerekir

Bizim burda genelde öyle birsey yok, ama konu sahibi de bu kadar kibirli ve kendini begenmis yazmasa millet belki daha ilimli cevap yazardi. Elinde diploma var diye kendini ahirdaki en iyi öküz belleyen cok bizim insanimizda
Bende iki diploma var o zaman öküzlerin lideri ilan edeceğüüm kendümüüüü

Bizde kapının önünde ayakkabı bırakmayız, sevmiyorum kapı önü dağınıklığini, nadiren çocukların terlikleri kalır dışarıda ama bu kadar kibirli yazan birine haklısın diyemem açıkçası.

Lüks sitede oturunca kendini en medeni, mikemmel insan zanneden yurdum insanına en güzel örnek kendisi.

Ya ben onu ironi olsun diye dedim konu sahibini taşlamak için sen de ciddiye alıp savunmaya geçtin hemen. Hatta bana da bence murtaza sensiz demişsin ben de olabilir ne farkeder dedim
İşte o yuzden konu sahıbı sen sandım:) Hepimiz murtazayız:):)Hepımız ayakkabılarımızı kapının onunde bırakıyoruz:)

Evet. Diyorum ki keşke benim de arkasına basılmış pis kokan ayakkabım olsa. Çok kıskanıyorum inan
Allah bizi senin gibi leş kalpli sonradan görme insanlıgı parlak mermerlerde zannedenlerden korusun yemin ediyorum negatif enerjinle baydın boğdun hepimizi Çok cahilsin keşke ölsen diye bi replik vardı tam sana göre

Bu muhalefet grubunuda hiç anlamıyorum. Arkadaş ayakkabı konması güzel demiyoruz, üslubu kibirli ve köylü kesime yaptığı aşağılamayi yargılıyoruz . Köyünde evinde oturan adamın apartmandaki soruna sebep gösterilip ,hor görülmesi mesele. Onu taniyanlar medeni ve modern mi diyor acaba bu üslupla imkansız. Muhtemelen sonradan görme kendisi

Tabıkı oyle .Ama ora luks ya bence mesafe vardır :):)

Valla hak veriyorum. Yiginla ayakkabi yiganlar var asla sevmem fazlasini iceri alirim. Bizim kapinin onunde bi esimin bi cocugun ayakkabisi durur. Esim zaten aksam cikarir sabah giyer evde degil. Dun aksam da kapinin onunden asirmislar

Cok ozur diliyorum ama diyemeden gecemicem cezada verilmesin siz nerden gelmesiniz hadi onlar koyden gelmis gorgusuzler siz nerden gelmesiniz kusura bakmayin ama herkez ayni delikden cikdi

Baskalarini bilemem dikkat etmedim de
99 depreminden beridir kapi onunde ayakkabi birakmam. Onlara takilip dusen cok oldu. Tatbikat yaparken falan da ozellikle soyluyorum kapi onleri bos olsun,esya konmasin,ayakkabilik bile sakat,devrilip gelip geceni engeller acil durumlarda diye. Ama cogu kisi uymuyor buna tabi o ayri mesele. Camii kapisi gibi hos durmamasini gectim,guvenlik icin sakincali.

Kapı önümüze ayakkabı bırakmayız... en okumuşumuz lise mezunu babam köylü annem de köylü sayılır...ama sizin sayenizde anladım ki çok medeni,görgülü ,elit bir aileymişiz ....
Haklıyken ûslup yüzünden ters cevaplar görüyorsunuz ... eklemeden de geçemicem bu ülkede sizde öğretmensiniz ya vahh halimize umarım bu kibriniz öğrenciler üzerinde etkili olmuyordur

Köyde ayakkabı bırakmanın normal olduğunu düşünüyorum. Köy yerinde biz de bırakırız. Ama apartmanda böyle bir hakkımız yok.

Konu Atatürke gelmiş. Onu sevmeyen ölsün.

Medeni:uygar
Uygar insan da kendini çirkinleşmeden ifade eden iletişim sağlayan kişi demek
Ayrıca herkesin elit kesim oldugundan bahsetmıssınız ve davranışlarından ötürü de mağara insanı olarak görmüşsünüz

o siteye yakışıyorsunuz uslubunuz çok çirkin
Medeniyet bir yere kadar demeki

Bizim sadece kapı önündekileri, ayakkabılıktakileri çalsa cebine iyi harçlık çıkarkarşı komşumun bi kez marka ayakkabılarını çalmışlardı kurnaz biliyor da hangi ayakkabı para ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…