Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O degil de ben luks sitede oturmadigim icin herhalde bu problemim pek olmadi, dusunuyorum da.
Apartmana mi tasinsaniz???

Ayrica yonetimi haksiz buldum, topu oyle ortaya atmamalilar, kuralsa herkesin uymasini talep etmeliler, hic olmadi uyari yazilari asabilir/gonderebilirler. Bir apartmanda gormustum, bu problem sebebi ile kapali dolap koymustu yonetim her dairenin kapi onune, bu tarz bir sey dusunulsun en azindan.

Ayrica evet, gayet de medeniyetle alakasi var. Yani koyde zaten normal, zaten tek giris ve o da senin girisin. Ama apartmanda oyle mi, ayrica koku vs sebebi ile de hos degil. Virus falan diyenleri de ancak balkonlari yoksa hakli bulabilirim, yoksa o da bahane olmamali.

Bizim sadece kapı önündekileri, ayakkabılıktakileri çalsa cebine iyi harçlık çıkarkarşı komşumun bi kez marka ayakkabılarını çalmışlardı kurnaz biliyor da hangi ayakkabı para ediyor
Bizimki de güzel bir ayakkabı idi. Evden çalınsa neyse giden mal olsun dersin de başkasının evinde çalındığında ayakkabısız kaliyorsun:)))) emojiler nerde bu arada:)

Lüks olmayan bir apartmanda oturuyorum. Kapı önüne ayakkabı bırakmam. Biraz zenginleştik bu aralar ayakkabı sayımız arttı dolaba sığmıyoruz. Geçici olarak kutuda duruyorlar. Biraz daha zenginleşirsek küçük bir ayakkabı dolabı alacağım. Biraz daha zenginleşirsek lüks bir siteye taşınmayı düşünüyoruz. O zaman kapı önüne bırakırım ki nerden geldiğim belli olsun.

O zaman ben ve apartmanında ki diğer komşularım çok medeniyetsiz insanlariz herkesin kendi kapısı sizi neden rahatsız ediyor bu durum kirasını veren onlar istediğini yapar bence

Bir okuyup da medeniyet sahibi olmamış konu sahibesi daha. Ayakkabı ile medeniyet ölçülür mü bilmem de sizin şu üslubunuz medeniye kokuyor(!)

Egonuz tavan yapmış ne dir bu kibir? Allah sana akıl fikir versin... Köylü milletin efendisidir!

Benim de hoşuma gitmiyor o görüntü hic ama coronadan beri ben de yapiorum. Çünkü disaridan gelmis ayakkabiya dokunmak veya iceri almak istemiorum. Bulamadim bi çözümünü. Kapi girisine de ayakkabilik koyamam ki binanin icini sahiplenir gibi. Siz nasi yapiosun?

Ben de koyuyorum her yere giderken farklı giyiyorum ha bire ayakkabılıktan çıkaracak halim yok geçene engel olmuyor yani

Ayak kokuyor. Görüntü kirliliği. Hoş değil. İlla yapacaksanız kapalı bir ayakkabılık alın en azından derli toplu durur, kokmaz. Çok ayıp yaptığınız. Ben de kınıyorum bunu yapanı. Bir iki terlik hadi neyse de 7 ayakkabı terlik dizecekseniz bir ayakkabılık alabilirsiniz. Gerçekten çirkin

Nasıl bir üslup bu ya... bende hoşlanmam kapı önüne ayakkabı bırakılmasından ama apartmanda kapı önüne ayakkabılarını koyanlara karşı da sizin gibi hiç kin ve öfke duymadım

Bence sen kendini gözünde fazla büyütmussun yazık. Dışardan oldukça küçük gorunuyosun bilmeni istedim ,daha fazla yanlış düşünüp kendini kabartma. İlerde öğrenmen daha can acitici olur

Bu nasıl bir özgüven patlaması nerde doğdun sen yada hangi holdingin kurucususun ki olsan bile çok küstahça zerzenişler bunlar sanane milletin ayakkabısından köydeki murtaza efendiyede kurban olasın
Nerden geldiği önemli mi? Zengin muhitte oturuyor. Yetmiş oranın özgüveni.

Bizim yan daire öyle 70 kişilik ayakkabı koyuyorlar nefret ediyorum

Bizim oturduğumuz bir apartmanda her kapının yanında duvara monteli küçük bir ayakkabılık vardı. En fazla 4 ayakkabı alan. Hadi araya cocuk ayakkabısı koysan 6 alırdı. Düşündüm de yönetim kararıyla duvara öyle bir şey yapılabilir. Ben de bunu yönetime sunayım bak.

Ben de apartmanlardaki bu takıntılı kompleksli insanlar kim diyordum sizmişsiniz güzel bir görüntü dğeil ama bazen eve sığmıyor ayakkabılar içerde büyük ayakkabılık var mı her dairede.
Başka şeylere takılın

"Kapı önüne karışamazsınız" diye bir durum yok arkadaşlar, apartman içi ortak alandır ve birlikte yaşama kurallarına tabidir. Kapımın önü diye 5 poşet bklu bebek bezi koyayım mesela. Kokarsa koksun, kime ne, kapımın önü değil mi? Aynı mantık.
Hem görüntü olarak hoş değil, hem merdivenlerin yapısına göre ayakkabıya takılıp düşen olabilir merdivenlerden hem de herkesin ayakkabısı mis kokmuyor. Hm?

Apartman yöneticisi ile görüşüp uyarı-düzenleme bir şey yaptırabilirsin. Ancak anlatımından anlıyorum ki ortak kullanım alanı için çoğunluk, ayakkabıların özgürce takılmasından yana. (Bizim apartman da öyle maalesef) Naparsınız bilemedim.

Köyde ayakkabı bırakmanın normal olduğunu düşünüyorum. Köy yerinde biz de bırakırız. Ama apartmanda böyle bir hakkımız yok.

Konu Atatürke gelmiş. Onu sevmeyen ölsün.
Aaaa siz köye gidiyor musunuz? Ben zenginsiniz diye sadece filmlerde görüyorsunuz sandım

Ne çok insan kapı önüne ayakkabı bırakmayı normal bulmuş şoke oldum. İnsanlar mecbur mu başkasının mantarlı ayakkabısının kokusunu çekmeye ya. Katlardaki ayak kokusunu düşünmek istemiyorum. Ben zengin değil ama köklü semtleri tercih ediyorum şükürler olsun böyle çirkin şeylerle karşılaşmadım son üç mahallemde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…