- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Bizimki de güzel bir ayakkabı idi. Evden çalınsa neyse giden mal olsun dersin de başkasının evinde çalındığında ayakkabısız kaliyorsun:)))) emojiler nerde bu arada:)Bizim sadece kapı önündekileri, ayakkabılıktakileri çalsa cebine iyi harçlık çıkarkarşı komşumun bi kez marka ayakkabılarını çalmışlardı kurnaz biliyor da hangi ayakkabı para ediyor
Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Bir okuyup da medeniyet sahibi olmamış konu sahibesi daha. Ayakkabı ile medeniyet ölçülür mü bilmem de sizin şu üslubunuz medeniye kokuyor(!)Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ben de koyuyorum her yere giderken farklı giyiyorum ha bire ayakkabılıktan çıkaracak halim yok geçene engel olmuyor yani
Nerden geldiği önemli mi? Zengin muhitte oturuyor. Yetmiş oranın özgüveni.Bu nasıl bir özgüven patlaması nerde doğdun sen yada hangi holdingin kurucususun ki olsan bile çok küstahça zerzenişler bunlar sanane milletin ayakkabısından köydeki murtaza efendiyede kurban olasın
Bizim yan daire öyle 70 kişilik ayakkabı koyuyorlar nefret ediyorumBir ordu kadar ayakkabı koyup koridoru işgal etmiyorsa insanlar gayet kapısının önüne 2 çift ayakkabı koyabilir. Ayakkabı mevzusuyla mağara kültürünü nasıl bağladınız anlamadım. Her konuda insanlar size uymuyor diye bu kadar hassas mısınız?
Ben de apartmanlardaki bu takıntılı kompleksli insanlar kim diyordum sizmişsinizYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Aaaa siz köye gidiyor musunuz? Ben zenginsiniz diye sadece filmlerde görüyorsunuz sandımKöyde ayakkabı bırakmanın normal olduğunu düşünüyorum. Köy yerinde biz de bırakırız. Ama apartmanda böyle bir hakkımız yok.
Konu Atatürke gelmiş. Onu sevmeyen ölsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?