Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok bence @filmdelisi komşuları cips hamburger falan atıyomuş öyle bir sitede oturuyor 😂😂 ben hamburgeri bulunca ekmegin susamlari bosa gitmesin diye parmagimi yalayip islatip susamlari topluyorum ayol adamlar yukardan atıyor bence en zengin ultra lüksümuz o 😁
Burger King 'in altında falan mi oturuyorlar acep

bihter in matmazele soyledigi "tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama." repliği geldi aklima niyeyse 😂😂
😂😂😂😂😂 unutulmayan repliktir o bide aptallık etme sen bihter ziyagilsin 😎

Üslup bı insanı haklıyken haksız duruma sokabilir kolaylıkla.
Bu konuda da öyle olmuş.

Nasıl takılmayalim?

Köylüye şöyle dedin böyle dedin muhabbetine girmeye gerek yok ama hakir gördüğü bir şeyi köylü Murteza üzerinden örneklendirmek yine konu sahibinin tercihi.

Konuşmasını bilmeyecek, derdini kimseyi yermeden, kibirlenmeden anlatamayacak ama gelecek burada medeniyet dersi verecek, bizde üsluba yakilmayacağız. Peki.
👍👏👏

Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Ogretmenseniz eğer sizin yetiştirdiğiniz çocukların vay haline. Köylü milletin efendisidir. Biraz saygılı olmayı öğrenin. Ben sizi çok medeniyetsiz buldum. Oturduğunuz site demek ki size layık değil. Bence müstakil ev tutun. 👻

yok bence @filmdelisi komşuları cips hamburger falan atıyomuş öyle bir sitede oturuyor 😂😂 ben hamburgeri bulunca ekmegin susamlari bosa gitmesin diye parmagimi yalayip islatip susamlari topluyorum ayol adamlar yukardan atıyor bence en zengin ultra lüksümuz o 😁
yakın oturuyoruz ama benim komşular fakir bee yazıklarr olsunn.hepsi memur akademisyen uzman emniyetçi mühendis vs.şöleee kodaman bir komşu edinemedim ya ona yanarımmm :KK70:

Bende gul kokulu posetimlen çıkıyorum şimdi ayakkabi avına 🤣🤣
ayy bana gul kokulu poşet deme 😂😂
kaynanam bir gun yaptigi baklavanin ustunu kapatmak icin temiz cop poseti istemisti.
bende kokusu siner anlaminda cop poseti var ama kokulu demistim
nolmuş bizde de var kokulu poset demisti bana 😂😂😂😂

Bundan rahatsızlık duymakta yerden göğe kadar haklısınız. Normal bulunmasına çok şaşırdım. Konu sahibinin uslubu sıkıntılı olabilir ama apartmanda bunu yapmayi normal bulan arkadaşlar bence kendine dair bir öz değerlendirme yapmalı. Köydeki murtaza efendinin kapısına bir şey diyen yok. Orada ayakkabı olması normal, orası köy, müstakil ev, açık hava. Burası apartman.

Benim de evim geniş değil. Ayakkabıda yer sıkıntısı çekiyorum. Yine de portmantoya sigmayanlari kutuda tutuyorum. Ortak alanda bunu yapma hakkım yok ki. Ayıptır.

Son düzenleme:
ayy bana gul kokulu poşet deme 😂😂
kaynanam bir gun yaptigi baklavanin ustunu kapatmak icin temiz cop poseti istemisti.
bende kokusu siner anlaminda cop poseti var ama kokulu demistim
nolmuş bizde de var kokulu poset demisti bana 😂😂😂😂
Cop posetiylede hava atmazsin ama ya hshshshshs🤣🤣🤣🤣🤣🤣kadin gardini alipta gelmis resmen

Vallahi üslup biraz sert olmuş sinirden dolayı sanırım o ayrı, ama bence haklısınız. Alt komşumun ayakkabılarına takılıp düşmemek imkansız ki pandemi sebebiyle asansör kullanmiyorum kullanmak istemiyorum; bebekle aşağıya inerken bir gün takılıp düşeceğim diye korkuyorum açıkçası. Her gün anormal şekilde ayakkabıları kenara ite kaka bırakıyorum ki ayakkabıları öyle bulursa belki düzgün bırakır diye 😒🤷‍♀️

Cevaplarini okuyunca bana da bir garip gelmişti. O kişi mi acaba? 😂😂😂
Avrupadan selamlar, avrupadayim, avrupada oldugumu nasil belli ederim havasi sezdim. Yazacaktim ama kiskaniyor oluyor yazinca.

Bir insan görgüsüzce davraniyorsa hangi ulkede yasadigi ve hangi ırktan olduğunun bir önemi yok.

Sirf X ırkından biri birsey yapti diye doğru kabul etmeli, onlar bile yaptiysa bir bildikleri vardir. Onlar medeniyetsiz olacak degil ya. Bunu demeye getiriyor resmen.
+ Ayakkabi dolabi olmasi, gecici olarak 1-2 cift ayakkabi olmasiyla kapi onune ayakkabi yigmak ve hiç kaldirmamak ayni şey degil.
Evet o, sayesinde Avrupa’dan bol bol selam alıyoruz😂 Burada maddi sıkıntıları olup serzenişte bulunanlara çatlayın da patlayın içerikli mesaj atmıştı zat-ı muhterem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X