Kapısında ağlamak

Sevgilisi olan birinin kapısına dayanman hoş olmamış..
Eski sevgilinin yeni sevgilisi duymaz umarim bunu.... yanlis yapmissin, bidaha en ufak adim atma.
Ya suan sevgililer mi değiller mi bilmiyorum, beraber de görmedim. Kendisi de baskası var hayatımda demedi. Ama korktuğum için biri mi var diyemedim.

Bn aşkından gebersemde gitmezdim o şekilde kapısına.. Bnce bunun pişmanlığını yaşiycaksın sende
Ben de böyle diyordum beş ay aşkımdan geberdim ama olmuyor inanki. Düşmem dersin düşersin şaşmam dersin şaşarsın, lütfen büyük konusmayın. Belki pişman olurum ama konusmasam da konusmadığım için pişman olucaktım, içimde kaldığı için

Ya suan sevgililer mi değiller mi bilmiyorum, beraber de görmedim. Kendisi de baskası var hayatımda demedi. Ama korktuğum için biri mi var diyemedim.
Sevgilisi olma ihtimali dışında ben ona gidip aglamanı takdır ettim:)

Bi ilişki için sadece erkekler çabalamamalı..
Seviyorsan bu işin gururu olmaz..

İnsan ne hissediyorsa onu yapmalı..

Suan belki reddedilmiş olmak içini biraz ferahlatmıştır ona karsı bı soğuma gelmiştir belki..

Böyle böyle hislerin azalır..

Çok teşekkür ederim gerçekten
Arkadaşlarımdan kendini niye rezil ettin böyle çok mu iyi oldu bak istemedi seni laflarını duydukça daha kötü oldum
Napiyim işte özledim napiyim gururumu ilk kez ayaklar altına aldım daha önce kimse için bunu yapmadım
Bunu yapmak kolay bişey değil herkes yargılıyor ben artık çok yoruldum

Yok ben aşkı için savaşan..

İlişkisini kurtarmak için çabalayan insanları takdir ediyorum..

Hele bu bir kadınsa..

Başında dik olsun,sevdiğin için yaptın..

Bizler genelde kaprisli egolu kompleksli olduğumuzdan,yurek ister bunu yapmak..

Asla pişman olma gurur duy kendinle..

Sadece bunu burda kes..sevgilisi yoksa belki oda dusunur tasınır ve geri döner..

Ama sen sakın başka bır adım atma..ozaman iş farklı bi boyut alır..yakışmaz zorlamak..

Çok teşekkür ederim gerçekten çok çok çok teşekkür ederim
Artık bisey yapmam zaten sadece üzülüyorum
Karşısına çıkmamaya çalışcam

Gercekten gececek. Gecen yil bu zamanlari hatirliyorum, tam bir yil gecmis. Sanki bu sehirde hic oyle biri olmamis gibi. Seneye sana bugunu hatirlatacagim kacma siteden

Evet ask acisi zor, ama olum acisi bile unutuluyorsa, ask acisi neden unutulmasin. Her uzuldugunde, dayanamayacak gibi oldugunda, en sevdigin insanin öldüğünü düşün. Mesela anneni kaybettigini düşün. Goreceksin ki dusuncesi bile bicak gibi saplaniyor insanin icine. Iste o zaman, Allahim cok sukur sevdiklerim hayatta diyeceksin.

Haklısınız allah kimsenin sevdiklerini onlardan ayırmasın
Ama sürekli gözümün önünde olacak olmaları düsüncesi aklıma geldikçe parçalanıyorum

Yaptığın şey de yanlış zaten. Adamın hayatında birisi var. İnsan nelere alışıyor. Benim hayatımın 5 yılı gitti. Geçmeyecek sandım ama aklıma bile gelmiyor. Yine aşık olursun, daha yaşın çok genç.

Sevgililer mi yeni mi konusuyolar daha konusmuyolar mı bilmiyorum. Ama o kızla bi alakasının olduğunu biliyorum sadece. Büyük ihtimalle flört aşamasındalar. Sevgili olduklarında konuşamayacağımı biliyordum. Gözümle hiç görmedim. O yüzden son kez içimden geldiği gibi yaptım, beş aylık gururum boşa gitti bişey oldu ama yapmasam delirecektim. Umarım benimki de geçer çünkü artık gücüm kalmadı, güçlüyüm sanırdım ama o kadar zayıfmısımki...

5 aydir ses soluk yok. Donecek olan adam 1 2 hafta kafa dinler gelirdi demekki icinde sana karsi biseyler bitmis. 5 ay boyunca seninde ses cikarmayip sevgilisi oldugunu gorunce kapisina dayanmanda ayri bi vaka zaten.

Niye kabullenemiyoruz acaba bazı şeyleri..
Mesela bu benim başıma gelseydi düşüncem şu olurdu, adam zaten yeni biriyle ilişki içinde, demek ki kafasında beni bitirmiş, bu kadar... Senin kapısına gitmen falan gereksiz olmuş. O kadar gurur yaptım, ayrılmak istedi ayrıldım demen boşa gitmiş. Keşke o tavrını sürdürseydin. Dört beş aylık ilişki yaşadığım birinin kapısına gitmezdim ben, yani gidemezdim. Gururun burda devreye girmesi lazım aslında.
Unutacaksın zaten, unutacağın bi insan için bu kadar üzülmene gerek yok, toparlan...

Bence doğru değil. Heleki bir kızın bu şekilde davranması hiç doğru değil. Ağlamak karşıdakine vicdan yaptırır dönse bile acıdığı için döner o da fazla sürmez. Bi insan ayrılıyosa ve 5 ay dönmediyse ister kapısına git ister bacasına çık onun için bitmişsin demektir. En güzeli unutup yoluna bakmak. Ben hem terkedildim hemde terkettim. İkisinide yaşadım. Terkkedildiğimde hiç yalvarmadım. Evet acı çektim ama asla belli etmedim ve unuttum gitti. Başkası girdi hayatıma. Kimse unutulmaz değil kimseyi hayatının merkezi yapmıycaksın ondan ayrılamam ayrılırsa ölürüm demiyceksin bunu öğrendim. En değerli biziz hayat bu herşey olabilir onsuz da kalmayı ayakta durmayı gururlu olmayı bilmeliyiz. (Bu söylediklerim konu sahibesine)

Şunu bilir şunu söylerim
Bir erkek seviyorsa arar gelir ..
Gelmiyorsa aramıyorsa sevmiyordur
Zorlamak sana hicbi kıza yakışmaz..

Zor olan kız her zaman daha caziptir daha çekicidir..
5 aydir ses soluk yok. Donecek olan adam 1 2 hafta kafa dinler gelirdi demekki icinde sana karsi biseyler bitmis. 5 ay boyunca seninde ses cikarmayip sevgilisi oldugunu gorunce kapisina dayanmanda ayri bi vaka zaten.
Bilmiyorum belki de haklısınız gitmemeliydim, bes ay dayandım sonucta. En azından bi anlamı olurdu. Ama deli anıma geldi yanlış mı doğru mu hâlâ anlayamıyorum. Yaptığım şeyi idrak edemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…