Kapısında ağlamak

Canim naptin baristiniz mi?
Hayır o kızla da çıkmıyor hatta selamlaşmıyolar bile
Arkadaşları bana sürekli selam vermeye konusmaya başlamışlardı bu da bariz bakıyodu
Kütüphanede bile yerini değiştirdi tam beni görebileceği bi yere geçti vs
Ama ben şunu anladımki beni erkeklerle görmek istemiyo zAten normalde şüpheci bi insan olduğunu kendi söylemişti
Beni ne zaman erkekler görse arkadaşları da düşman oluyo bu da, arkadaşları selam vermek ne kelime suratıma kötü kötü bakıyorlar
Kızla görünce sanki barışcakmışız gibi bizimki sürekli bakıyo arkadaşlaro konuşuyo
Ama son olarak erkekle gördü ve hiçççç bir adım atmıyor
Napiyim çevremde genelde erkek var ama hepsi arkadaşım
Arkadaşlarımla aramda bişeyler olmayacağını bilmesi lazım
Napmalıyım ya her an sanki o kıza gidecekmiş gibi yüreğim pır pır lütfwn yardım edin hâlâ barışmak istiyorum

Erkek arkadaslarınla arana mesafe koysan, en azından bir süre,denemek için.
Kızlarla görün hatta bazen yalnız dolaş, yanına gelmesi için bi ortam hazırla derim

Erkek arkadaslarınla arana mesafe koysan, en azından bir süre,denemek için.
Kızlarla görün hatta bazen yalnız dolaş, yanına gelmesi için bi ortam hazırla derim
Deniyorum gerçekten ama illa bi şekilde bi yerde bi erkekle ayaküstü konuşurken ya bu görüyor ya bunun kankası
Zaten kankasını ajan tutmus çocuk sürekli beni gözlemliyor aşırı saf biri gizleyemiyorda
Mesela kantinde ben bi erkekle otururken bana bakıyo bizimkine bişeyler söylüyo bana bakıyo yine bişeyler söylüyo
KARDEŞİM MADEM HÂLÂ KISKANIYORSUN KIZLA GÖRÜNCE HOŞUNA GİDİYO ERKEKLE GÖRMEK İSTEMİYORSUN PEŞİME AJAN TAKIYORSUN KAPINA GELİNCE NEDEN BARIŞMIYORSUN DAHA NAPİİM
Kesin hem kapıma geliyo hem erkeklerle takılıyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyo emim olamıyo
Ama içimdekileri bilmiyo
Durumlar çok karışık herşey elime yüzüme bulaştı resmen

Yenisini bul eskisi hemencecik unutulur :) tecrübeyle sabittir. Sonra sen mutkuyken oda sana geri dönmek ister bu sefer de sen istemezsin. Kısır döngü :) sonra da herkez kendi yoluna.

bende bu kadar olmasada birsürü şey yaptım sevgim için sonra geri döndü ama inan araya başka kız girse kabul etmezdim Bence nası döner diye düşünme unutmaya odaklan herşey hafifliyo unutuluyo o mu unutulmycak sana değer vermeyen birini geri döndürüp napıcaksın adam hemen başkasını bulmuş değmez bida nasıl güveniceksin karşısına daha iyisini çıkarIr Allah vardır bi bildiği ilerde yaptıkların için kendine çık kızarsın o yüzden tek önerim sana dua et untmak için ...Nasip diye bşey var sen napsan değişmez ole düşün canım

Haklısınız ama öyle hemen kız bulmadı ya
Tahminimce beni bi arkadaşımla çıkıyor sandı
Karşılık olarak yaptı diye düsünüyorum bu tivitırdan takip işini
Bende takip ettikten sonra kapısına gittim
E sevgilim olmadığını anladı
Kızla konusmuyolar hâlâ ama kız çok istiyo okulda sürekli pesinde ama selamlaşmıyolar bile
Çok yoruldum sağlık sorunları yaşıyorum bugün acile gittim mesela ama kimin haberi var kimmsenin bizim beyefendi kafasına göre takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…