- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Aynı şeylerı yaşayan bırı olarak 1 aglarsın 2 aglarsın zamanla yıne hatırlar uzulursun bu kadar acıtmaz . İnsanların annesi , babası öluyor buna bıle katlanıyorlarsa bu acı senı öldürmez .Dönmesı ıcın ustune ne kadar gıdersen o kadar teper zaman ver .
valla geçiyo.
hiç iyi değilim gerçekten artık psikolojik sorunlarım olduğunu düsünmeye başladım. Ayrıldıktan sonra ben ona çok zaman verdim hiç üstüne gitmedim hiç bisey yapmadım hiç yazmadım ama dönmedi, dönmüyor. Dün de dedim ben ayrılmak istemedim ama gururuma yediremedim senle konuşmayı ama artik burama kadar geldi özledim hâlâ da özlüyorum dedim.İnanmayacaksın ama vallahi de billahi de zamanla geçiyo
En azından bu yaptığın içinde kalmaz, elinden geleni yapmışsın. Kendini, özellikle de beynini oyalayacak birşeyler yap ve düşünme. Zamanla göreceksinki sen onu yücelttiğin için onu öyle görüyosun oysa onun öyle olmadığını göreceksin ce oh be diyeceksinhiç iyi değilim gerçekten artık psikolojik sorunlarım olduğunu düsünmeye başladım. Ayrıldıktan sonra ben ona çok zaman verdim hiç üstüne gitmedim hiç bisey yapmadım hiç yazmadım ama dönmedi, dönmüyor. Dün de dedim ben ayrılmak istemedim ama gururuma yediremedim senle konuşmayı ama artik burama kadar geldi özledim hâlâ da özlüyorum dedim.
İlerde şu yaptığın için çok kizacaksın kendine...
ben zaten bes aydır bir telefon bir ses bi seda bekliyorum hiç bi adım atmadım ama artık dayanamadım. Pisman olucam biliyorum ama kendime engel olamadım.Millet bir mesaj bir telefon beklerken, kapısına kadar gitmişsin ağlamışsın hala olmaz demiş.
Kendini hırpalama, bu konuda haklı. Aslında sen gözünde bu kadar büyütüyorsun onu, vazgecmeye basladığın an göreceksin ki hiç birşey
hiç iyi değilim gerçekten artık psikolojik sorunlarım olduğunu düsünmeye başladım. Ayrıldıktan sonra ben ona çok zaman verdim hiç üstüne gitmedim hiç bisey yapmadım hiç yazmadım ama dönmedi, dönmüyor. Dün de dedim ben ayrılmak istemedim ama gururuma yediremedim senle konuşmayı ama artik burama kadar geldi özledim hâlâ da özlüyorum dedim.
olmuyorsa zorlama diye bir laf var.Hepimiz yaşadık bunları zaman zaman.Paramparça olduğum zaman da oldu.İleride iyi ki barışmamışız diye dua edeceksin emin ol ve şükret bence haline.Olmuyorsa cidden zorlama Allah'ın gücüne gider .O ne veriyorsa hayırlısını vermiştir ileride anlarsın.Biraz sabret.hiç iyi değilim gerçekten artık psikolojik sorunlarım olduğunu düsünmeye başladım. Ayrıldıktan sonra ben ona çok zaman verdim hiç üstüne gitmedim hiç bisey yapmadım hiç yazmadım ama dönmedi, dönmüyor. Dün de dedim ben ayrılmak istemedim ama gururuma yediremedim senle konuşmayı ama artik burama kadar geldi özledim hâlâ da özlüyorum dedim.
Şimdi de pişman olucam diye beklentiye girme. İstedin yaptın bitti. Artık önüne bakma zamanı arkadaşım. Zorla kimseyi yanımızda tutamayız.ben zaten bes aydır bir telefon bir ses bi seda bekliyorum hiç bi adım atmadım ama artık dayanamadım. Pisman olucam biliyorum ama kendime engel olamadım.
Gerçekten içimde kalmasın o da bilsin elimden geleni yapmıs oliyim diye yaptım yoksa çat diye çatlayacaktım. Bana istersen gurursuz de istersen rezil de ama dayanamıyorum dedimEn azından bu yaptığın içinde kalmaz, elinden geleni yapmışsın. Kendini, özellikle de beynini oyalayacak birşeyler yap ve düşünme. Zamanla göreceksinki sen onu yücelttiğin için onu öyle görüyosun oysa onun öyle olmadığını göreceksin ce oh be diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?