Kapıya gelip rezillik çıkaran halıcı

Lentiformiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
48
15
38
Merhabalar, bu siteyi yıllardır okuyordum fakat üye olup yazmak istemezdim açıkçası.
Hemen sadede geliyorum ben şehir dışında okuyorum bu hafta da sınavlarım vardı ve evde değildim.Annem halıları bir halıcıya vermişti.Pazartesi günü halılar gelmiş ödeme kısmında sorun çıkmış.Halılar normal makine halısı olduğu için 94tl tutması gerekirken o şerefsiz bunlar yün halı mı demiş ne demiş 140tl istemiş annem de vermek istememiş.(makineden geçiriyormuş halıları öyle anlamış yün mü her ne ..sa)kapıda bayağı bağırmış anneme bunu da bana kardeşim anlattı.Evde bizden kimse yok annem var sadece.Sonra başka dairelerdeki adamlar çıkmış en son annem parayı vermiş o da gitmiş.
Ben şimdi 2 şey rica edeceğim sizden.Şimdi benim pek bilgim yok halı konusunda belki de haklıdır bilenler bunu açıklarsa sevinirim fakat her ne kadar haklı olursa olsun bu davranıştan sonra haksız duruma düşüyor ben ne yapabilirim şuan çünkü öğrenince çok üzüldüm ve bir şeyler yapmak istiyorum.Okuyanlara teşekkür ederim.
Ayrıca şunu da ekleyeyim annem daha sonra bu firmayi aramış fakat her seferinde bu çıkmış telefonlara.

Halidan cok anlamam ama makine dokumasi yün olmayacak diye birsey yok. Adam halilar icin el dokuma dememis zaten sadece hali yün demiş? Haliniz yün mü degil mi? O kadar kavga edene kadar halinin yün olup olmadigini gosterse daha iyiymiş.

Halılar gercekten yün müymüş? Eğer öyle ise bunu halıları almadan söylemeleri uyarmaları gerekiyor. Senin yapacağın şey, bu herifi arayıp, firmalarını sosyal medya üzerinden rezil edeceğini söylemen olur. Ki gercekten de rezil et. Apartmanda annene bagirmak ne demek? Eger olayi goren varsa yani şahitlik edecek birileri varsa şikâyetçi de olabilirsiniz.

Valla halı işinden anlamam, ne diyorlarsa onu veriyorum ben. Şikayetten falan da bir şey çıkmaz aradaki 40-50 lira fark için.

Şahit falan varsa belki hakaretten dolayı şikayet edilebilir, ordan da bir şey çıkar mı bilemedim.

Siz makine halısı diye verdiniz, yün mü çıktı? Tuhaf. Hadi diyelim öyle. Niye arayıp size bilgi vermemiş?

Sizde yün halıyı makine halısı diye kakalayacak değilsinizdir herhalde. Birde böyle şeylerde fiyat önceden konuşulur anlaşılır. Ondan sonra işlem yapılır.

Haliyi verirken metre karesini hesaplayip fiyat soylerler anneniz konusmamismi bastan benim verdigim yer tanidik indirimde yapar ama yinede bastan sorarim soyler ve abla sana sukadara yikarim der

Anneniz baştan halıcı ile pazarlık yapmalı ya da toplam ne tutacak diye sormaliydi .Halıcı o halıların yün halı (eğer ki yün haliysa ) olduğunu söyleyip bunların biraz daha pahalı olduğunu annenize bildirmeliydi .Bu konuda hata ortada zaten ama,kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok elbet .İlgili yerlere şikayet etseniz bile bir şey çıkmaz çünkü siz baştan fiyat almayarak ,çıkan fiyati kabul etmiş oldunuz .

Şikayet edin diycemde simdi b uadam adresınızıde bılıyor bu sefer gelır annenıze zarar falan verır unutun gıtsin şöyle düşün bi magazDan elbise alırsın 150 tlye diger ay o elbisenin fiyatı duser 90 tlye ama aldın artık yapcK bısey yok. 😵 Bunuda oyle dusun verdınz artk en azından bıdahakıne daha duzgun fırmalara ocneden pazarlık yapıpta yıkatırsunz. Baska fırmalaru arasanıza nekadr farkı varmıs yünle normal halının.

Benim annemin de halıları yün, metrekare fiyatı değişiyor. Alıcı bunu kapıda hesaplar söyler. Halıları alırken fiyatı ne dedigi önemli?

onun dışında bence uğraşmayın halıcı haklı değil ama adresinizi biliyor sonuçta ben çekinirim

Halılar verilirken üzerinde ödeme tutarı yazan bir fiş veriliyor. Halılar gelince parası ile fiş iade ediliyor. Bu tarz bir belge verilmiş mi annenize ? Çok uğraşmaya değmez böyleleri ile zaten bu kabalıkla iş yapamaz o firma üzmeyin kendinizi 😊

Merhabalar, bu siteyi yıllardır okuyordum fakat üye olup yazmak istemezdim açıkçası.
Hemen sadede geliyorum ben şehir dışında okuyorum bu hafta da sınavlarım vardı ve evde değildim.Annem halıları bir halıcıya vermişti.Pazartesi günü halılar gelmiş ödeme kısmında sorun çıkmış.Halılar normal makine halısı olduğu için 94tl tutması gerekirken o şerefsiz bunlar yün halı mı demiş ne demiş 140tl istemiş annem de vermek istememiş.(makineden geçiriyormuş halıları öyle anlamış yün mü her ne ..sa)kapıda bayağı bağırmış anneme bunu da bana kardeşim anlattı.Evde bizden kimse yok annem var sadece.Sonra başka dairelerdeki adamlar çıkmış en son annem parayı vermiş o da gitmiş.
Ben şimdi 2 şey rica edeceğim sizden.Şimdi benim pek bilgim yok halı konusunda belki de haklıdır bilenler bunu açıklarsa sevinirim fakat her ne kadar haklı olursa olsun bu davranıştan sonra haksız duruma düşüyor ben ne yapabilirim şuan çünkü öğrenince çok üzüldüm ve bir şeyler yapmak istiyorum.Okuyanlara teşekkür ederim.
Ayrıca şunu da ekleyeyim annem daha sonra bu firmayi aramış fakat her seferinde bu çıkmış telefonlara.
Halıları kim verdi halıcılara bilmiyorm ama verirken halilara bakıyorlar ben verdim geçenlerde adam baktı hepsine şu makina su yün diye ayırdı hepsinin fiyatını ayrı verdi annenz bilmiyorum dediyse baktım yunmus deyip fiyatını değiştirmiş orda bağırması tam bı hodukluk o ayrı zaten ayıp etmiş lakin ne yapacaksnz ki halılar gerçekten yunse bişey yapamazsnz

Back
X