Kapiyi acmadim

acıklama yapmak zorunda degilsiniz...ev halı....uygun bır zamanda kendiniz cagırırsınız.her an herkese kapı acılacak diye bır kural yok.

Karsilastiginda geldim falan derse aa o sen miydin zili duydum ama kotulenmistim icerde yatiyordum basim döndüğü icin kalkamadim sesini de duymadim dersin olur biter.

Davetsiz misafiri hiç sevmem ya ben komşuma giderken aramayı tercih ediyorum müdayitsen uğruycam diye diğer türlüsü iyi olmuyor mesafeyi koru bence çat kapı her zaman ev müsait olmayabilir

Ben de sinir oldum
Annemi de bi komşusu rahatsız ederdi allah rahmet eylesin
Annem bi gün bunaldı açmadı
Kadın zorla eve giriyodu
Hayal mayal hatırlıyorum kabus gibiydi
Lütfen alıştırmayın
Duydum ama kolum kalkmıyodu diyin

Samimiyetinize bağlı. Duymamışım kusura bakmayın de konuyu kapat. Ya da samimiyseniz bir kaç gündür iyi değildim yatıyorum duymamısım kusura bakmayın müsait bir zamanınızda yine beklerim de

Bence banyodaydim en mantiklisi.karsilastiginizda soyleyecek nasilsa zili caldim caldim evde yokmuydun diye.sizde "aaa sizmiydiniz o banyodaydim cikamadim ben de merak ettim kim acaba demistim" falan gibi bir seyler uydurabilirsiniz.

Dışarda işim vardı dışardan geldim de sorarsa,ya da balkondaydım duymadım de.Durduk yere açıklama yapma.

Eğer evde olduğunuz belli olacak şekilde ses cikarttiysaniz o yuzden gelmis olabilir yani bnce duydugunuzu ama o an müsait olmadığınız için acamadiginizi daha uygun bir zamanda kendisini davet etmeyi düşündüğünüzü söyleyerek gönlünü alabilirsiniz ;)

Hiç yalan söyleme ne gereği var böyle seylere, teyze kapıyı çaldın ama hastaydım açamadım dersini, iki kez gelmiş sonuçta.

Ya hic takmayin kafaniza, kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Herkesin esref saati, esek saati vardir. Ben de onceden her calan tlf u acardim, simdi kafam kaldirmiyorsa acmiyorum, ustune de cok samimi birisiyse mesaj atiyorum “hic halim yok tlf la konusamayacagim, acik bir sey varsa yaz” diye. Samimi degilsem onu bile yapmiyorum, benden ve keyfimden degerli degil kimse

Bir sıkıntı olmaz evde yoktum veya hastaydım ilaç aldım yatıyordum dersiniz bazen babada davetsiz misafir geldiğinde evim dağınıksa bende aynısını yapıyorum.Öğrenicekler haber vermeden öyle çat kapı oturmaya gelinmez bende ona göre hazırlığımı temizliğimi yaparım bir planım varsa iptal ederim belki hastayım o yüzden hiç renk verme ya evde değildim dersin yada ilaç almış yatıyordum dersin olur biter .

Back
X