o beni aradığında herşeyi anlatır bir dahada gitmezdimBazi arkadaslar vardir çat kapi gidersin bazilari vardir musait misin diye ararsin. Bekarken hep giderdim cok da misavirperverdir. Ki evlenip cocugu olduktan sonra cok fazla gitmedim. Musait degildir vs diye. En son bebegini tebrige gittigimde niye haber veriyorsun gel ben musaitim demesine ragmen bugun kapisini caldigimda şok yasadim. Icerden annesinin sesi geliyor bebek de agliyor. Annesi kapiya bak diyor. Sonra muhtemelen delikten bakiyor. Sonra evden çit cikmiyor.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki. Istenmeyen cekilmeyen bir insan gibi hissettim. Ki ben her gittigimde sorarim musait degilsen sonra geleyim diye. Ilk defa boyle birsey basima geliyor. Yani ac kapiyi misafir var de musait degilim de. Nedir bu acmamazlik. Yarin birgun disarda elbet karsilasicaz ve ben nasil davranicam bilmiyorum. Cok kirildim ve cok incindim. Siz olsaniz ne yapardiniz? Anladiginizi belli edermiydiniz?
Ben arkadaşınızın yaptıgının yanlışolduğunu düşünüyorum.sonuçta evin dağınık olması mı önemli arkadaşımı kırmakmı benimde bebeğim var arkadaşlarımı çağramıyorum ev dağınık sürekli diye arkadaşlarımı tembihledim bana çat kapı gelin ben davet edemiyorum evim dağınık haberli gelirseniz iki ayağım bi pabuca girer bebekle ilgilenemem beni böle kabul edin dedim.şimdi sölemeden gelen oldumu onlar bebeği severken ben hemen 5dk ortalıgı toplayıp bebeği yatırıyorum ve kahve keyfi yapıyorz acıkırsak beraber kısır türü yapıyoryz dahasına gerek yok evimi yemeye gelmiyo beni görmeye geliyoEvet aramadim. Fakat 4 gun once ugradigimda annesi gidecegini soyledi. Ben de haftaici gelirim dedim gitmeden goreyim. Annesi de dedi zaten niye gelmiyorsun hic. X i yalniz birakma vs vs.. Anlam veremedim. Ben de çat kapiyi hic sevmem ama ayni apartmandayiz ve samimi idik. Agzimin payini aldim zaten.
Alt komşuna açmayabilirsin hani o oldugunu biliyosan hemen ortalıgı toplar sen iner davet edersin duştaydım kapı çaldu ama açamadm vs bebeği yatıyorum gibi ama uzaksa geldiği yer geri çevirmek çok ayıpBenim alt komsuda cat kapi geliuor ve nasil oluyorsa ev cok daginikken geliuor malum cocukluyum tertemizken kimse gelmez arkadas ben cok mahcup oluyorum ev daginikken zil calinca kafamdan asaga kaynar sular dokuluyor resmen acmadigimda oldu valla ne yalan soyleyim napim rezil olamam saatli gelsin gelen ,konu sahibi sende bole dusun evi cok daginiktir benim gibi mahcup olmamak icin acmamistit cocuklu evde asla toplu ev olmuyot
kesinlikle soyleyin bunu. yaptigi asiri terbiyesizce olmus. siz de yatiya gitmemissiniz. ayni apartman diyorsunuz 10 dakika ugrar kalkardiniz isim var gibi hissettirse. insanlar ne kadar tuhaflasmis yada ben mi deliyim anlamadim. boyle biriyle bir daha asla konusamazdim benEvet aramadim. Fakat 4 gun once ugradigimda annesi gidecegini soyledi. Ben de haftaici gelirim dedim gitmeden goreyim. Annesi de dedi zaten niye gelmiyorsun hic. X i yalniz birakma vs vs.. Anlam veremedim. Ben de çat kapiyi hic sevmem ama ayni apartmandayiz ve samimi idik. Agzimin payini aldim zaten.
Ben olsam bu konuyu acmam. Bebekli eve habersiz gitmek dogru degil. Bebek agliyor, ev muhtemelen dandini. kapiyi acip musait degilim diyememis olmasida ayip. Yani ayiplar karsilikli olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?