Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak şimdi senin uykun gelmiş sanırım algılamıyorsun. biraz sakin olmaya calış. şimdi bu anlattıklarınla senmi dunyayı kurtaran kadın oldun peki. :) ben sana sen nesin diye bir soru sormadım. sen neden mak. muh. en firmalar vs. söleme gereği duydun ne alakası var cözemedim.
adam yapmak istese zaten su microdalga naıl calııyo dşye sorar seni kaldırmaz . işte 2 cocuk neden peşlerinden ayrlmadın.
ben ev hnm boş boş oturup koca parası yiyorum seni tatmin ettimi canımcım. ama sendende allah razı olsun bunu da demeden gecemicem. anne gbi oldun işte diğer annelerde senin gibi hayat savaşı veriyo
Öncelikle herkez değil herkes yazılır bilgine..... ve öksüz yetim iki çocuğu mükemmel yetiştiren biri olarak senden çoook daha fazla dünya kurtardığım ortada:))ve bu yorumu yapacağına kısaca eğitim ve mesleğini yazsan yeterdi canım:))neyse anladım ben sana kolay gelsin unutmadan mesleğimi yazma sebebim ben 18 yaşında üniversiteyi yeni kazanmış bir çocukken hem eğitimi hem çocuk bakımını dört dörtlük yaptımsa o arkadaşın eşi üç saat kendi çocuklarına bakabilmeli!!!!!!!o açıdan yazdım güzelimmm
ben senin nasıl cocuk baktığını sorgulamam. beni ilgilendirmez senin gibi okuyan binlerce insan var. senin komplekslerini yenmen lazım. bi laf vardır ya okumakla adam olunmaz.ii geceler turk dil kurumu
bye diyosun ii geceler diyosun bi turlu gidemiyorsun teşekkur ederim sana benim gibi ev hanm. muhatap olduğun için. :)
Bazen susmak bir insana verilecek en güzel cevaptır ama algılanmayacağını hissettiğim için bu cevabı yazıyorum....... sen çocuk büyütüyorsun diye dünyayı kurtaran kadın mı oldun:)))çocğum yok ama 1999 depreminde kaybettiğim ablamın 3 aylık bebeği ile 2 yaşındaki kızını ben büyüttüm... 18 yaşındaydım ve makina mühendisliği okuyup işletmede yüksek lisans yaparak..... ve yalnız büyüttüm... anlayacağın şimdi 7. sınıf ve 9. sınıfta tüm sorumlulukları bana ait yalnız büyüttüğüm 2 koskoca dünyam var....... hem de izmir de en iyi firmalardan birinin önemli pozisyonunda bir mühendisim.... ben de seni merak ettim sen nesin????????????*
bir dogum gunune gitmek luksmu oluyor sizin gözünüzde. anne lerin daha verimli olmaları için arada kendilerine özel vakit ayırmalarının gerektiğini düşünüyorumtamam sinirlenme yaa pardon . seni bilmemde benimde 1 tane kızım var ve 1 yaşındaki cocuğu babasna bırakıp gidemezdim. gideceğim yer enfazla pazar olurdu oda uyurken bi uyandımı aman allah koşa koşa eve gelirdim. çunku babanın susturma şansı az. 2 kucuk cocuğu olan bi annenin doğumgunu gibi bi luksu olamaz en azından benim olmadı. o yaşlardaki cocuğun karnnı doyurmak bi o kadar zordur. (konu sahibi seni uzmek istemem) ben böle düşünyorum
suan evlat özlemi ile öyle konusuyorsunuzevet evlat bakmak cok zor helede ikiz bakma daha zor sanrim
anlamiyorum ben burda evlat hasreti ile yanip tutusurken nasil olurda insana cocuguna bakmak zulum gelir
dayimlarin da tup bebekle ikizleri oldu 9 yildan sonra sanki bebelerle yakan top oynuyolardi uyanik olan topu digerine atiyodu
bebelerden kacack delik ariyolardi
ne olacak sanki biraz hayatinizdan odun verin
ben su ana hicbiseyin tadini cikaramiyorum cunku
evlat sahibi olabilmek icin gezmlerden tozmalardan tatillerden feragat ediyorum
sizde edin...