• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıyı vurdu gitti..

ben ev hnm boş boş oturup koca parası yiyorum seni tatmin ettimi canımcım. ama sendende allah razı olsun bunu da demeden gecemicem. anne gbi oldun işte diğer annelerde senin gibi hayat savaşı veriyo

bak şimdi senin uykun gelmiş sanırım algılamıyorsun. biraz sakin olmaya calış. şimdi bu anlattıklarınla senmi dunyayı kurtaran kadın oldun peki. :) ben sana sen nesin diye bir soru sormadım. sen neden mak. muh. en firmalar vs. söleme gereği duydun ne alakası var cözemedim.

Öncelikle herkez değil herkes yazılır bilgine..... ve öksüz yetim iki çocuğu mükemmel yetiştiren biri olarak senden çoook daha fazla dünya kurtardığım ortada:))ve bu yorumu yapacağına kısaca eğitim ve mesleğini yazsan yeterdi canım:))neyse anladım ben sana kolay gelsin unutmadan mesleğimi yazma sebebim ben 18 yaşında üniversiteyi yeni kazanmış bir çocukken hem eğitimi hem çocuk bakımını dört dörtlük yaptımsa o arkadaşın eşi üç saat kendi çocuklarına bakabilmeli!!!!!!!o açıdan yazdım güzelimmm

adam yapmak istese zaten su microdalga naıl calııyo dşye sorar seni kaldırmaz . işte 2 cocuk neden peşlerinden ayrlmadın.

başka hiçkimseye veremem sorumluluklarını,ben bakarım çocuklarıma diye.onlar ilkokula başlayıncaya kadar işe bile girmedim.eşimde çok alıştı tabii hazıra,hala herşeyi benden bekler.

ben ev hnm boş boş oturup koca parası yiyorum seni tatmin ettimi canımcım. ama sendende allah razı olsun bunu da demeden gecemicem. anne gbi oldun işte diğer annelerde senin gibi hayat savaşı veriyo

O senin sorunun benim değil ne diyeyim otur koca parası ye:))iyi geceler

Öncelikle herkez değil herkes yazılır bilgine..... ve öksüz yetim iki çocuğu mükemmel yetiştiren biri olarak senden çoook daha fazla dünya kurtardığım ortada:))ve bu yorumu yapacağına kısaca eğitim ve mesleğini yazsan yeterdi canım:))neyse anladım ben sana kolay gelsin unutmadan mesleğimi yazma sebebim ben 18 yaşında üniversiteyi yeni kazanmış bir çocukken hem eğitimi hem çocuk bakımını dört dörtlük yaptımsa o arkadaşın eşi üç saat kendi çocuklarına bakabilmeli!!!!!!!o açıdan yazdım güzelimmm

ben senin nasıl cocuk baktığını sorgulamam. beni ilgilendirmez senin gibi okuyan binlerce insan var. senin komplekslerini yenmen lazım. bi laf vardır ya okumakla adam olunmaz.ii geceler turk dil kurumu

bence hiçbir hatan yok.Merak ediyorsa arasaymış.Seninde nefes almaya ihtiyacın var.seninde yalnız kalmaya arkadaşlarınla olmaya ihtiyacın var.Sen anneysen oda baba.

bu cvp ilk ben vermişdim merak ettiyse arasaymış hesap soracağına dye ama insanlar nerden baktıysa biturlu göremediler.

ben senin nasıl cocuk baktığını sorgulamam. beni ilgilendirmez senin gibi okuyan binlerce insan var. senin komplekslerini yenmen lazım. bi laf vardır ya okumakla adam olunmaz.ii geceler turk dil kurumu

Üzgünüm ama bana akıl vermen için çok yolun var canımcım:)) komplekslerim olduğu sonucuna varman da güldürdü:)))bir düşünelim koca parası yiyorsun,anında eve koşup çocuk bakıyorsun ne güzel ne güzel....... senin dünyan başka benimkisi bambaşka... hem öyle kolay değil öyle bir bölümü okurken 2 çocuk bakmak ve inan koca parası yiyerek çocuk bakan zaten bunu anlayamaz boşver sen:))zatem koca parası yiyorum evde diyen biri bana uzak... Allah daaim etsin ye ye yecnm b yeeeeeee:))

bye diyosun ii geceler diyosun bi turlu gidemiyorsun teşekkur ederim sana benim gibi ev hanm. muhatap olduğun için. :)

bye diyosun ii geceler diyosun bi turlu gidemiyorsun teşekkur ederim sana benim gibi ev hanm. muhatap olduğun için. :)

Sen cevap yazınca okumuş,kibar bir bayan olarak cevap vermem farz oluyor canımcım... hem ben ev kadınlarına laf etmedim annem de ev kadını dünyanın en mükemmel kadını ki kimseye laf etmek haddim değil... cevap yazma uzatma konuyu bana laf ettiğin sürece cevabını alırsın. Canan çoktan uyudu ben onun savaşçısı gibi kendimi tükettim yaa:)))

canım öncelikle annene böyle şeyleri söyleme bence zira bize yapılan yanlış da olsa biz unutuyoruz ama aileler unutmuyor nacizane oraya ordan oraya derken oyalanmışsın maalesefama bu karşılaştığın tavrı haklı göstermez erkekler sıkıntıya gelemio maalesef 2 kere 2 4 eder derecesinde bişey bu nefes almaya eşbet hakkımız var ama biz anneyiz canım maalesef herşeyi düşünüp hesap etmemiz gerekio :)

Bazen susmak bir insana verilecek en güzel cevaptır ama algılanmayacağını hissettiğim için bu cevabı yazıyorum....... sen çocuk büyütüyorsun diye dünyayı kurtaran kadın mı oldun:)))çocğum yok ama 1999 depreminde kaybettiğim ablamın 3 aylık bebeği ile 2 yaşındaki kızını ben büyüttüm... 18 yaşındaydım ve makina mühendisliği okuyup işletmede yüksek lisans yaparak..... ve yalnız büyüttüm... anlayacağın şimdi 7. sınıf ve 9. sınıfta tüm sorumlulukları bana ait yalnız büyüttüğüm 2 koskoca dünyam var....... hem de izmir de en iyi firmalardan birinin önemli pozisyonunda bir mühendisim.... ben de seni merak ettim sen nesin????????????*

Bayan size kötü bir şey dememiş ki, neden agresifleştiniz merak ettim? Alt tarafı "nasıl büyüttün" demiş, sanırım yanlış anlamışsınız.

Bu aralar herkeste bir agresifliktir gidiyor.
İkili tartışmalar yasaktır, uyarı alma sebebidir, devam etmeniz halinde haklı haksız gözetmeksizin uyarı alırsınız...

evet evlat bakmak cok zor helede ikiz bakma daha zor sanrim
anlamiyorum ben burda evlat hasreti ile yanip tutusurken nasil olurda insana cocuguna bakmak zulum gelir
dayimlarin da tup bebekle ikizleri oldu 9 yildan sonra sanki bebelerle yakan top oynuyolardi uyanik olan topu digerine atiyodu
bebelerden kacack delik ariyolardi
ne olacak sanki biraz hayatinizdan odun verin
ben su ana hicbiseyin tadini cikaramiyorum cunku
evlat sahibi olabilmek icin gezmlerden tozmalardan tatillerden feragat ediyorum
sizde edin...

canım elbette sızın de gezmeye eglenmeye kendınıze vakıt ayrımanıza
ıhtıyacınız var .boyle bır ıstegınızın olması cok dogal .sonuc da sız de bır canlısınız
sadece cocuk bakmaya kurulmus bır robot degılsınız yanı .
ama ,esınıze sınava gıdıyorum dıye cıkıp ,dogumgunune de katılmanız yanlıs olmus gercekten .
hanı karsındakını hıc adam yerıne koymamak gıbı bırsey olmus .
esınız ıle telefonla ıletısım kurup haber verseydınız ,ben sanmıyorum kı esınızın boyle bır tepkısı olsun .

canancım kırkyıllda bir eğlenmeye calısmıssın oda burnundan gelmiş ne diyeyim:ssz: insallah esin hatasını anlar
tamam sinirlenme yaa pardon . seni bilmemde benimde 1 tane kızım var ve 1 yaşındaki cocuğu babasna bırakıp gidemezdim. gideceğim yer enfazla pazar olurdu oda uyurken bi uyandımı aman allah koşa koşa eve gelirdim. çunku babanın susturma şansı az. 2 kucuk cocuğu olan bi annenin doğumgunu gibi bi luksu olamaz en azından benim olmadı. o yaşlardaki cocuğun karnnı doyurmak bi o kadar zordur. (konu sahibi seni uzmek istemem) ben böle düşünyorum
bir dogum gunune gitmek luksmu oluyor sizin gözünüzde. anne lerin daha verimli olmaları için arada kendilerine özel vakit ayırmalarının gerektiğini düşünüyorum:19:
mutlu anne baba mutlu cocuklar :16:
evet evlat bakmak cok zor helede ikiz bakma daha zor sanrim
anlamiyorum ben burda evlat hasreti ile yanip tutusurken nasil olurda insana cocuguna bakmak zulum gelir
dayimlarin da tup bebekle ikizleri oldu 9 yildan sonra sanki bebelerle yakan top oynuyolardi uyanik olan topu digerine atiyodu
bebelerden kacack delik ariyolardi
ne olacak sanki biraz hayatinizdan odun verin
ben su ana hicbiseyin tadini cikaramiyorum cunku
evlat sahibi olabilmek icin gezmlerden tozmalardan tatillerden feragat ediyorum
sizde edin...
suan evlat özlemi ile öyle konusuyorsunuz
rabbim insallah sizede nasip ederde sizide görürüz. kendinizie bir iki saat vakit ayırmak istemeyecekmisiniz

konu nerden nere gelmisssss
corba gibi olmus yavvv
yurt disinda yasiyorum alman erkeklerde ev temizleyip cocuk bakiyorlar
hemde öyle her kadinin yaptigi temizlikten kiyili köseli tertemiz
kücükken erkekdir yapmasin büyüyünce erkekdir cocuk temizlik yapmasin
varmi böyle bizim kadinlar bu akilla giderse cok ezilir cokkkk
her sey esitse erkeklerde cocuk bakar
erkeklerde temizlik yapar
biz kadinlar bir birimizi yiyelim
erkekler bildigini okurrrrrr

rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın ama

bız annelerde robot degılız..nefes alamay ıhtıyacımız var
erkeklerın dusunmesı gerek.kadın sureklı evde klaınca ıster ıstemez sınırlenebılıyor yorgun oluyor

cocuga bakmak ıcın tum hayatından fedekarlık yapacak sağlıgından olacak..

eşinin tepkisi çok abartılı.birkaç saat çocuk bakınca ne oluyormuş yani:19:ama erkek milleti böyle işte çok benciller.kadın yedi gün 24 saat bakar evde her işe koşturur erkek takdir etmez birgün erkek çocuklara bakacak olsa böyle suratları düşer:19:

Nasıl sonuca bağlandı bilemiyorum ama ben olsam eşimin sinirinin geçmesini bekleyip haklısın canım aramam lazımdı ama keşke kızacağına sen beni arasaydın derdim.

Gerçi ben olsam,on kere aramış olurdum :) Yemek yediler mi,uyudular mı,uyandılar mı,ne yapıyorlar vs...

Sen de haklısın,kırk yılda bir dışarı çıkmışsın,biraz kafan rahat olsun istemişsin.

Annelerin de herkes gibi sosyalleşmeye ve kendilerine zaman ayırmaya ihtiyaçları var elbette.

Back
X