• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıyı vurdu gitti..

benim iki erkek evladım var.....valla evde baba yaparsa çocukda onu görüyor......

eşim benim evde toplar yemekte yapar çocukta bakar.......

evdeyim işimi yaparım zaten.....dün aksam keyfim yoktu yemeğimi yedim tabağımı aldım tezgaha attım....eşimle çocukları sofrada bıraktım......o toplamış masayı çocukları yedirmiş...bide çay demleştim onu dökmüş ocağa...ben kızmayım diye gizliden temizlemiş....çayı tekrar demlemiş...koymuş bardaklara getirmiş.....ben hiççç çay koymam o gelince çocklarada o bakar....

bencillik değil bu .....ruhumun dinlenme saati......şikayet etmez...o seyhatteyken ben tek başıma kalırım çocuklarla.....

ama annem erkek kardeşimi çok fena yetiştiriyor....çok afedersiniz pijamasını kıçından nası yere çıkarıyorsa öle bırakır...
o kadar bencilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ev temizleyeceğiz annemle....biiriniz kalın çay servisi yapın diyor bize.....bi ton misafir gelecek....

eşim kızdı ben servis ederim dedi.............benim çocuklarımda kendi işlerini yapacak ...öle yetiştirmeyi düşünüyorum en basiti ütüsünü yapacaklar uğraşamam ....yemekti vs. zorunlu olmadıkca girmesinler............çok küçükler ama annesine yardımcı olan erkek karısınada yapar....................

seni alnının ortasından kocaman öpüyorum :42:

Belki yorumum bu sitedeki genel "erkeği yücelten" profilin çok dışında olacak ama eşimden, babamdan, kardeşimden ve çevremdeki birçok erkekten gördüğüm şeylere dayanarak yazıyorum. Ben senin yerinde olsaydım, kocan kapıyı çarpıp çıktıktan sonra kapıyı kilitler, çocuklarımı uyutur, ben de vurup kafayı yatardım. Hepi topu birkaç saatcik kendi çocuklarına tahammül edemeyecek bir adamın benim çocuklarıma babalık yapmaya hakkı yok derdim. Çünkü ben öyle gördüm, öyle yetiştim. Kimi yorumlarda "erkek bakamaz, yapamaz" denmiş. Ben daha bebeğim bir haftalıkken eşime bırakıp arkadaşlarımla dolaşmaya çıktım. Geldiğimde eğim evi toplamış, yemek yapmıştı, ben de hemen bir salata pilav yaptım, ikimiz de mutlu mesut.. Bebeğim 4 aylık olacak yakında, h.sonları ya eşim bizi alıp biryerlere götürür, ya bebeğe o bakar, ben arkadaşlarımla çıkarım. Eğer o da arkadaşlarıyla maç izlemek istiyorsa ben bebeğe bakarım, o gider. Eşimin abileri de aynı şekilde, ev temizlerler, çocuk bakarlar, yemek yaparlar. Eşler nasıl para kazanıyorsa kocalar da ev işlerindeki yükü alacak. Anneleri böyle yetiştirmiş. Hatta bir abisi 3 yaşındaki kızını alıp ş.dışına gider, memlekete. Hiç de öyle kapıyı çarpıp çıkılacak bir durum olmaz ortada, hem ne saygısızlıktır o? Sınav çıkışı biraz kafa dağıtmak isteyen ikiz annesine aldığı bütün temiz havayı, enerjiyi kusturan bir saygısızlık.

Neyse, uzatmayım, gördüm ki erkekleri böyle "kendini beğenmiş, ukala, kibirli ve hiçbir işten anlamaz" hale getiren bizzat kadınlar, anneleri. Burada sana kızan kadınlar erkek çocuklarını da bu algıyla yetiştirirse 20 yıl sonra da sırf kendi çocuğuna birkaç saat baktı diye kapıyı vurup giden erkek çok olur. Bilmiyorum, çocukların kız mı erkek mi? Eğer erkekse onları adil ve hakkaniyetli yetiştir. Çocuk bakmanın, yemek yapmanın, ütü yapmanın "kadın işi" olmadığını öğret onlara.

Kendi hayatımdan örnek vereyim yapı olarak sinirliyim aklıma ilk geleni genelde söylerim..Herşey için eşimden izin almam ama haber ederim bil diye ..

Ailem kendi ailem bana çok kızıyor ''kocana çok yükleniyorsun o bir erkek :))) sakın inadına gitme ters teper yok öyle eder, yok böyle eder, hizmette kusur etme, onu etme, bunu etme'' imdaaaaaaaaaaaaat !!!!

Sen annesin neden çocuğunu babasına sürekli atıyorsun diyen maalesef benim kendi ailem yahu :))
Ben de dönüp diyorum ki ; siz atmanızı da ne oldu maldaya mı taktılar ? hem ben tek başıma yapmadım ki bu çocuğu elbette babası da ilgilenecek..Ben kızımı eğlendirirken geçip kanepede uzanıp elinde kumanda kanal kanal gezmeyecek..Dinlenmek benim de hakkım !

Ben de çalışıyorum hem iş, hem ev, hem çocuk, hem koca yetmeye uğraşıp bin parçaya bölünüyorum tabiri caizse..Kadınım diye o oturup köşesinde benden hizmet beklemeyecek içimden geldiği vakitler zaten yapıyorum :))

Bu hafta sonu uni. arkadaşlarımla görüşmeye gideceğim anneme söyledim ilk dediği şu '' Eşinden izin aldın mı ne der ? ''

Yahu anne ne diyecek ? ne demeye hakkı var elbette gideceğim izin almadım ki hem :))) gideceğim bilgin olsun dedim bu tip birşey için izin almaya gerek görmem ben..

Sadece kararsız kaldığım bir konuda fikrini alırım ya da ortak yaşamımız üzere bir eylemde bulunacagım zaman evime meblagı muhim bir eşya ya da ne bileyim maddi konularda birşeyler icra etmek istedigimde..Ondan öte ben de bir bireyim aklım fikrim var

kızlar bende sizin gibi düşünüyorum ve oğlumu paşa gibi yetiştiremem bir oğlum bir kızım varr erkek kadından üstündür mantığına hiç bi zaman ılımlı olamadımm ama yorumlardanda gördüğünüz gibi bir kadın bir kadına hatta bir ane bir anneye yani bana çocuklarımdan bıkmışım babasına atmışım yok anne çocuğu babaya baba çocuğu anne üzerine atıyormuşş bir başka arkadaş bakamayacaksan niye doğurdun diye yorum yapmışş

yani maalesef bu erkeklere bu cesareti bziler veriyoruzz benimde eşim hakkında kendimi suçladığım yerler var ama kapıyı vurdu gitti diye boşanamam diğer tarafımda onun bazı yaptıklarını hoşgörmemi sağlayan bi aşk var bazen bu aşk için sesimi çıkarmıyorum ama ertesi gün hesabını sordum yumuşak bi dille mantıklıda bi açıklama getirdi uzatmadım konuyuu mesela bu günde o geç kaldı gelir gelmez söylendim nerdesin sen dedim niye bana haber vermiyosun şimdi bende kapıyı vurup gideyimmi dedim fena bozuldu kısacası hatasını anladı bencee

benim iki erkek evladım var.....valla evde baba yaparsa çocukda onu görüyor......

eşim benim evde toplar yemekte yapar çocukta bakar.......

evdeyim işimi yaparım zaten.....dün aksam keyfim yoktu yemeğimi yedim tabağımı aldım tezgaha attım....eşimle çocukları sofrada bıraktım......o toplamış masayı çocukları yedirmiş...bide çay demleştim onu dökmüş ocağa...ben kızmayım diye gizliden temizlemiş....çayı tekrar demlemiş...koymuş bardaklara getirmiş.....ben hiççç çay koymam o gelince çocklarada o bakar....

bencillik değil bu .....ruhumun dinlenme saati......şikayet etmez...o seyhatteyken ben tek başıma kalırım çocuklarla.....

ama annem erkek kardeşimi çok fena yetiştiriyor....çok afedersiniz pijamasını kıçından nası yere çıkarıyorsa öle bırakır...
o kadar bencilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ev temizleyeceğiz annemle....biiriniz kalın çay servisi yapın diyor bize.....bi ton misafir gelecek....

eşim kızdı ben servis ederim dedi.............benim çocuklarımda kendi işlerini yapacak ...öle yetiştirmeyi düşünüyorum en basiti ütüsünü yapacaklar uğraşamam ....yemekti vs. zorunlu olmadıkca girmesinler............çok küçükler ama annesine yardımcı olan erkek karısınada yapar....................

4,5 yaşında oğlum var.Şimdiden onu geleceğe hazırlıyorum valla.
Sofrayı hazırlarken yardım eder,gırgır yapar.
Haftasonu temizliğinde anne banada bir bez verirmisin der,eline bir alır bez yardım eder.
Anneciğim sana nasıl yardım edebilirim diye sorar sürekli.
Babası da yardımcı olur bana her konuda.
Bazen yapma oğlum bak ben yaptım sen yapma diye şaka yapar güya..
Ben hep derim,bak annen seni ne güzel yetiştirmiş,ben hep ona dua ediyorum.
İlerde gelinim de bana dua eder,eşimi ne güzel yetiştirmişler diye..

Şuda var ki eşimin bana yardımcı olması tamamen kendisinden kaynaklanıyor.
Bir babası var daha mutfağa gidip bir bardak su almayı bilmiyor,küçük erkek kardeşi de
öyle.Yani anneden kaynaklı bir durum değil eşimin ki.Çok şükür kendi farkında yardım etmesi
gerektiğinin.

Vee maalesef aynı erkek kardeşten bir tane de ben de var.
Anneme söylüyorum ona iyilik yapmıyorsun diye ama yok anlamıyor.
23 yaşında ki koskoca adamı hala elleriyle besliyor,kardeşiminde işine
geliyor.Yakında askere gidecek hala küçük çocuk gibi anne eline bakıyor.
Ben hep seninle evlenecek olana yazık valla diyorum.

Back
X