- 30 Aralık 2009
- 23.412
- 92.920
- 1.123
benim iki erkek evladım var.....valla evde baba yaparsa çocukda onu görüyor......
eşim benim evde toplar yemekte yapar çocukta bakar.......
evdeyim işimi yaparım zaten.....dün aksam keyfim yoktu yemeğimi yedim tabağımı aldım tezgaha attım....eşimle çocukları sofrada bıraktım......o toplamış masayı çocukları yedirmiş...bide çay demleştim onu dökmüş ocağa...ben kızmayım diye gizliden temizlemiş....çayı tekrar demlemiş...koymuş bardaklara getirmiş.....ben hiççç çay koymam o gelince çocklarada o bakar....
bencillik değil bu .....ruhumun dinlenme saati......şikayet etmez...o seyhatteyken ben tek başıma kalırım çocuklarla.....
ama annem erkek kardeşimi çok fena yetiştiriyor....çok afedersiniz pijamasını kıçından nası yere çıkarıyorsa öle bırakır...
o kadar bencilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ev temizleyeceğiz annemle....biiriniz kalın çay servisi yapın diyor bize.....bi ton misafir gelecek....
eşim kızdı ben servis ederim dedi.............benim çocuklarımda kendi işlerini yapacak ...öle yetiştirmeyi düşünüyorum en basiti ütüsünü yapacaklar uğraşamam ....yemekti vs. zorunlu olmadıkca girmesinler............çok küçükler ama annesine yardımcı olan erkek karısınada yapar....................
seni alnının ortasından kocaman öpüyorum