kapkaranlıgım

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
sadece icimi dokmek icin yaziyorum yoksa cildiracagim. esasinda guzel bir hayatim vardı. aslinda pozitif bir insandim ama artik o kadar yoruldum ki. gelecegime bakinca kapkaranlik. hersey 2012 de 640 g dogan kizimla basladi. o kadar zordu ki. hala zor. kizimin kalici bir rahatsizligi yok şükür ancak cigerleri o kadar hassas, bunyesi o kadar narinki hep hasta hep oksuruyor. o oksururken ben duvarlari yumrukluyorun artik. dusunebiliyor musunuz 3,5 yasinda ve 10 kilo. simdiye kadar hep onun icin mucadele ettik. hep hastanelerdeyiz. 2. kizimda hersey guzel ne kadar kolay buyuyor derken kalcasi cikikmis. 4.5 aydir alci ve aparatta. hastanelerin bi ortopedi bolumunu ezberlememistik onu da bu sayede ogrendik. buda gececek az kaldi sonu guzel derken kizimda gelisim geriligi farkettim. herkes dalga gecti. ancak bugun dr gel. pediatriye yonlendirdi. buyuk ihtimalle otistik geriligi olan bir kizim var. ayrica yazdan beri kilo almamis aksine vermiş. o kadar yoruldum ki. basimi alip gidesim var ölsem bir kurtuluş sanki. bir insanin hicbirseyimi kolay olmaz, maddi manevi herşey icin mucadele etmek zorunda miyim ben. Allah' im ben ne yapacagim

Herkesin imtihanı farklı işte arkadaşım.
Yaşarken eminim çok zordur. Dua etmekten güçlü olmaktan başka çaren yok. Sana muhtaç eline bakan iki yavru var.
Sabrın ve sevginin üstesinden gelmediği bir şey yok.
Dualarımız seninle.

Allah yardımcınız olsun.
Eşiniz destek olmuyor mu?
esim ben ne dersem yapar ama sorunda bu iste ben dersem yapar. mesela haftaya cocuga ortiopedi randevusu almamiz lazim. ben alirsam alinir yoksa kalir yani. ornegin aidati çekerim cekmeceye koyarim o kalir orda ben 10 kere soylersem verir. sanki baska bir dunyada ben dersem yapar yoksa kalir.

artik tukendim. 8 senedir sabrediyorum sukrediyorum gercekten tukendigimi hissediyorum
herkesin sınavı farklı işte arkadaşım
allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda biter tüm sıkıntıların
ama lütfen aklına ölümü getirme, evladın için yaşamalısın
bu hayatta hiç destekçin yok mu senin?

bunların hepsi imtihan ve gün gelecek hepsi bitecek
eğer sen sabır gösterirsen yine de şükredersen mükafatını alırsın
annemin babamin cok umrunda oldugumuzu sanmiyorum. ikiside kardeslerinin cocuklariyla ugrasiyorlar. nasil olsa biz okiduk isimiz var basimizin caresine bakiyoruz, gucluyuz. esiminkilerse benim kizim kuvezden cikti k.validem o halimle benle kavga etti. ogullari issiz kaldi onlar damatlarina kredi cekti. genede konusuyorum onlarla arayip soruyorum kusluk olmasin diye.

malesef anne babamızı seçemiyoruz
bu yüzden de oldukları gibi kabul etmek zorundayız onları
diğerleri içinse, konuş tabi küslük olmasın ama mesafeni de koru

malesef anne babamızı seçemiyoruz
bu yüzden de oldukları gibi kabul etmek zorundayız onları
diğerleri içinse, konuş tabi küslük olmasın ama mesafeni de koru
saka gibiler ya. iki kizimda hasta esimde hic kendine bakmaz kilo aliyorum diye yemek yemez, sabahin altisinda sacini yikar sacim bozuluyor diye sapka takmaz, yatar ustunu ben gorene kadar ortmez falan. haliyle cok hasta olur ve iyilesmez. cocuklara bakarim hasta diye ona bakarim nazlarim zaten asabim bozuk. birde k. validem arayip ogluma iyi bak o kendine bakamaz bende k.babana bakiyorum. sapkasini giydir yemegini yedir demez mi. tamam anne bakmaya calisiyorum dedim. ne diyeyim.

birde k. validem arayip ogluma iyi bak o kendine bakamaz bende k.babana bakiyorum. sapkasini giydir yemegini yedir demez mi. tamam anne bakmaya calisiyorum dedim. ne diyeyim.

Eşek kadar adamın yemegini yedir nedir ya,
Mama önlüğü de tak bari..

Geçmiş olsun kuzucuklarınıza. İkinci kızınızda mı gelişim geriliği var?
Prematüre bebeklerin bakımı nasıl olur bilmiyorum ama,biraz fazla mı üstüne titrediniz acaba? Hani hastalanmasın üşütmesin zayıf diye çok mu sarıp sarmalandı,sakınıldı? Benim kızım da akranlarına göre zayıf ama inanın artık umursamıyorum. Hastalanmaması için kendimce önlemler alıyorum.
Mesela doğduğundan beri hiç ter bezi kullanmadım. Dolaptan rahat rahat çıkarıp yiyiyo istediklerini.
Ama çocuklarının etrafında yedek atletle ter beziyle dolaşanlar bütün kışı acilde geçiriyor nedense.
Bilemiyorum biraz alıştırsanız keşke. Tabi bünyesi müsaitse.
Bir de ben bu kış bi ilaca başladım doktorumuzun tavsiyesiyle. Propolis kış şurubu. Doktor doğal yoldan yeterli vitamini alamıyorsa ilaç verilebilir dedi.
Kalça çıkığının çok şükür ki tedavisi var üzülmeyin.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…