- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
esim ben ne dersem yapar ama sorunda bu iste ben dersem yapar. mesela haftaya cocuga ortiopedi randevusu almamiz lazim. ben alirsam alinir yoksa kalir yani. ornegin aidati çekerim cekmeceye koyarim o kalir orda ben 10 kere soylersem verir. sanki baska bir dunyada ben dersem yapar yoksa kalir.Allah yardımcınız olsun.
Eşiniz destek olmuyor mu?
artik tukendim. 8 senedir sabrediyorum sukrediyorum gercekten tukendigimi hissediyorumbunların hepsi imtihan ve gün gelecek hepsi bitecek
eğer sen sabır gösterirsen yine de şükredersen mükafatını alırsın
herkesin sınavı farklı işte arkadaşımartik tukendim. 8 senedir sabrediyorum sukrediyorum gercekten tukendigimi hissediyorum
annemin babamin cok umrunda oldugumuzu sanmiyorum. ikiside kardeslerinin cocuklariyla ugrasiyorlar. nasil olsa biz okiduk isimiz var basimizin caresine bakiyoruz, gucluyuz. esiminkilerse benim kizim kuvezden cikti k.validem o halimle benle kavga etti. ogullari issiz kaldi onlar damatlarina kredi cekti. genede konusuyorum onlarla arayip soruyorum kusluk olmasin diye.bunların hepsi imtihan ve gün gelecek hepsi bitecek
eğer sen sabır gösterirsen yine de şükredersen mükafatını alırsın
yok desem inanir misinherkesin sınavı farklı işte arkadaşım
allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda biter tüm sıkıntıların
ama lütfen aklına ölümü getirme, evladın için yaşamalısın
bu hayatta hiç destekçin yok mu senin?
o daha da zor bir durum tabiyok desem inanir misin
malesef anne babamızı seçemiyoruzannemin babamin cok umrunda oldugumuzu sanmiyorum. ikiside kardeslerinin cocuklariyla ugrasiyorlar. nasil olsa biz okiduk isimiz var basimizin caresine bakiyoruz, gucluyuz. esiminkilerse benim kizim kuvezden cikti k.validem o halimle benle kavga etti. ogullari issiz kaldi onlar damatlarina kredi cekti. genede konusuyorum onlarla arayip soruyorum kusluk olmasin diye.
saka gibiler ya. iki kizimda hasta esimde hic kendine bakmaz kilo aliyorum diye yemek yemez, sabahin altisinda sacini yikar sacim bozuluyor diye sapka takmaz, yatar ustunu ben gorene kadar ortmez falan. haliyle cok hasta olur ve iyilesmez. cocuklara bakarim hasta diye ona bakarim nazlarim zaten asabim bozuk. birde k. validem arayip ogluma iyi bak o kendine bakamaz bende k.babana bakiyorum. sapkasini giydir yemegini yedir demez mi. tamam anne bakmaya calisiyorum dedim. ne diyeyim.malesef anne babamızı seçemiyoruz
bu yüzden de oldukları gibi kabul etmek zorundayız onları
diğerleri içinse, konuş tabi küslük olmasın ama mesafeni de koru
birde k. validem arayip ogluma iyi bak o kendine bakamaz bende k.babana bakiyorum. sapkasini giydir yemegini yedir demez mi. tamam anne bakmaya calisiyorum dedim. ne diyeyim.
ben burda salya sumuk agliyorum sinema bileti almaya gitti arkadasiyla sinemaya gideceklermisEşek kadar adamın yemegini yedir nedir ya,
Mama önlüğü de tak bari..
Yok artık. Akşamları hep böyle mi?ben burda salya sumuk agliyorum sinema bileti almaya gitti arkadasiyla sinemaya gideceklermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?