- 22 Nisan 2015
- 7.357
- 25.436
- 548
- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
ikincide var otistik gerilik. o suruptan bende aldim. premature oldugu icin cok hassa. hisiltili cocuk teshisi koydu doktorlar. sabah aksam fisfisi var. bizim kolay atlattigimiz gribi o cok zor atlatiyor. inanin ikisininde kilosuna takmiyorum. kucuk kizimin otizmli olma ihtimali yikti beni.Geçmiş olsun kuzucuklarınıza. İkinci kızınızda mı gelişim geriliği var?
Prematüre bebeklerin bakımı nasıl olur bilmiyorum ama,biraz fazla mı üstüne titrediniz acaba? Hani hastalanmasın üşütmesin zayıf diye çok mu sarıp sarmalandı,sakınıldı? Benim kızım da akranlarına göre zayıf ama inanın artık umursamıyorum. Hastalanmaması için kendimce önlemler alıyorum.
Mesela doğduğundan beri hiç ter bezi kullanmadım. Dolaptan rahat rahat çıkarıp yiyiyo istediklerini.
Ama çocuklarının etrafında yedek atletle ter beziyle dolaşanlar bütün kışı acilde geçiriyor nedense.
Bilemiyorum biraz alıştırsanız keşke. Tabi bünyesi müsaitse.
Bir de ben bu kış bi ilaca başladım doktorumuzun tavsiyesiyle. Propolis kış şurubu. Doktor doğal yoldan yeterli vitamini alamıyorsa ilaç verilebilir dedi.
Kalça çıkığının çok şükür ki tedavisi var üzülmeyin.
Allah yardımcınız olsun.
eskiden Allah im bana güç ver diye dua ederdim hep ama güçlü olmak coook yordu beni. artik güçlü olmak istemiyorumAllah yardımcınız olsun.En azından tedavilerini aksatmıyorsunuz,desteğiniz olmadığı halde.Allah size güç versin.
ya bir insan hergun hastaneye gidermi biz sabah aksam ayri ayri giderdik simdi daha seyrek.Allah yardımcınız olsun.En azından tedavilerini aksatmıyorsunuz,desteğiniz olmadığı halde.Allah size güç versin.
Öyle demeyin lütfen,sizde güçlü olmazsanız ne olur Onların halieskiden Allah im bana güç ver diye dua ederdim hep ama güçlü olmak coook yordu beni. artik güçlü olmak istemiyorum
sadece icimi dokmek icin yaziyorum yoksa cildiracagim. esasinda guzel bir hayatim vardı. aslinda pozitif bir insandim ama artik o kadar yoruldum ki. gelecegime bakinca kapkaranlik. hersey 2012 de 640 g dogan kizimla basladi. o kadar zordu ki. hala zor. kizimin kalici bir rahatsizligi yok şükür ancak cigerleri o kadar hassas, bunyesi o kadar narinki hep hasta hep oksuruyor. o oksururken ben duvarlari yumrukluyorun artik. dusunebiliyor musunuz 3,5 yasinda ve 10 kilo. simdiye kadar hep onun icin mucadele ettik. hep hastanelerdeyiz. 2. kizimda hersey guzel ne kadar kolay buyuyor derken kalcasi cikikmis. 4.5 aydir alci ve aparatta. hastanelerin bi ortopedi bolumunu ezberlememistik onu da bu sayede ogrendik. buda gececek az kaldi sonu guzel derken kizimda gelisim geriligi farkettim. herkes dalga gecti. ancak bugun dr gel. pediatriye yonlendirdi. buyuk ihtimalle otistik geriligi olan bir kizim var. ayrica yazdan beri kilo almamis aksine vermiş. o kadar yoruldum ki. basimi alip gidesim var ölsem bir kurtuluş sanki. bir insanin hicbirseyimi kolay olmaz, maddi manevi herşey icin mucadele etmek zorunda miyim ben. Allah' im ben ne yapacagim
spora gider sinemaya giderYok artık. Akşamları hep böyle mi?
ama iste o hasta olunca direk buyuk kiz kapiyorAllah size hayırlısıyla sabır, güç kuvvet, dayanma gücü versin, çocuklarınız sağlıklarına kavuşsun, çok güzel günleriniz olsun inşallah.
Bence eşinize de çocuğunuzmuş gibi davranmayın artık. Hasta oluyorsa ilgilenmeyin, üstünü örtmüyorsa örtmeyin, yemek yemiyorsa ye diye ısrar etmeyin. Kendi kendine bakmayı öğrensin bi zahmet.
Zaten tüm kuvvetinizle ilgilenmeniz gereken 2 çocuğunuz var, 3. ye gerek yok!
Eşiniz de büyüsün biraz.
Anladım. Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bizim doktor "otu motu,çorbayı boşver keramet proteinde,et yiyin et yedirin" der hep bana. Ben de kızımı bu ağırlıkta besliyorum. Tabi en iyisini kendi doktorunuz bilir.ikincide var otistik gerilik. o suruptan bende aldim. premature oldugu icin cok hassa. hisiltili cocuk teshisi koydu doktorlar. sabah aksam fisfisi var. bizim kolay atlattigimiz gribi o cok zor atlatiyor. inanin ikisininde kilosuna takmiyorum. kucuk kizimin otizmli olma ihtimali yikti beni.
benim kiz simdiye kadar ağzına et koydu mu acabaAnladım. Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bizim doktor "otu motu,çorbayı boşver keramet proteinde,et yiyin et yedirin" der hep bana. Ben de kızımı bu ağırlıkta besliyorum. Tabi en iyisini kendi doktorunuz bilir.
Otizm umarım ki sadece şüphede kalır. Allah yardımcınız olacaktır inşallah.
ama iste o hasta olunca direk buyuk kiz kapiyor
annesi 400 km uzakta. ya ben neden boyleyim isyerindekilerde hep iyi niyetinden merhametinden kaybediyorsun derler banaarkadaşım, çek bence restini
sen onunla ilgilenme
hasta olunca gitsin annesinde kalsın
alma eve
ne zaman iyileşir, o zaman gelsin
yani baksana, varlığı da yok gibi zaten
kendi keyfinde, sporunda, sinemasında
bir zahmet bakıversin kendine
çok ciddiyim
çocuk hasta oluyor de alma eve, annesine gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?