kapkaranlıgım

Canım öncelikle allah sabrını arttırsın, sana bol güç, sabır ve hoş görü versin inşallah.
Çünkü senin iyi hissetmen lazım, hem kendin hemde çocukların için..

Evet zor zamanlardan geçiyorsun,
ama şöyle düşün hepsi geçici.. Gelişim geriligi için henüz koyulmuş bir teşhis yok anladığım kadarıyla.
kalça çıkıklığı için zaten tedavi sürüyor.
Normal bir anneye oranla X2 yıpranıyorsun,

kolay değil ama geçecek.

ikincide var otistik gerilik. o suruptan bende aldim. premature oldugu icin cok hassa. hisiltili cocuk teshisi koydu doktorlar. sabah aksam fisfisi var. bizim kolay atlattigimiz gribi o cok zor atlatiyor. inanin ikisininde kilosuna takmiyorum. kucuk kizimin otizmli olma ihtimali yikti beni.

dr bugun ben cok tedirgin degilim ama soylediginiz gerilikler onemli dedi ve gel. pediatriye yonlendirdi. alkis baybay yok, sadece anne diyor, adini soyleyince bakiyordu artik bakmiyor yani kesin gibi.

Allah size hayırlısıyla sabır, güç kuvvet, dayanma gücü versin, çocuklarınız sağlıklarına kavuşsun, çok güzel günleriniz olsun inşallah.

Bence eşinize de çocuğunuzmuş gibi davranmayın artık. Hasta oluyorsa ilgilenmeyin, üstünü örtmüyorsa örtmeyin, yemek yemiyorsa ye diye ısrar etmeyin. Kendi kendine bakmayı öğrensin bi zahmet.
Zaten tüm kuvvetinizle ilgilenmeniz gereken 2 çocuğunuz var, 3. ye gerek yok!
Eşiniz de büyüsün biraz.

ama iste o hasta olunca direk buyuk kiz kapiyor

Anladım. Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bizim doktor "otu motu,çorbayı boşver keramet proteinde,et yiyin et yedirin" der hep bana. Ben de kızımı bu ağırlıkta besliyorum. Tabi en iyisini kendi doktorunuz bilir.
Otizm umarım ki sadece şüphede kalır. Allah yardımcınız olacaktır inşallah.

benim kiz simdiye kadar ağzına et koydu mu acaba

ama iste o hasta olunca direk buyuk kiz kapiyor

arkadaşım, çek bence restini
sen onunla ilgilenme
hasta olunca gitsin annesinde kalsın
alma eve
ne zaman iyileşir, o zaman gelsin

yani baksana, varlığı da yok gibi zaten
kendi keyfinde, sporunda, sinemasında
bir zahmet bakıversin kendine

çok ciddiyim
çocuk hasta oluyor de alma eve, annesine gitsin

annesi 400 km uzakta. ya ben neden boyleyim isyerindekilerde hep iyi niyetinden merhametinden kaybediyorsun derler bana

esim cocuklara cok duskun dunya bir yana inlar bir yana ama cocuk telefon ister hemen verir, marketten abur cubur doldurur, cocuk cikolata ister hemen verir. acisini hep ben çekerim

Çok geçmiş olsun , demek ki çok özel bir annesiniz , o sebeple Rabbim size özel bakıma ihtiyacı olan evlatlar verdi . Bu sizin sınavınız ve bu sınavı geçiyorsunuz inşallah...

Ancak yıpranmamanız tabi ki mümkün değil , eşinizin sorumsuzluğu ve nazlanmasına karşın , biraz dinlenebilmeniz için yardımcı olamayacaksa en azından evinizin işleri için yardımcı talep edin , yok öyle üç kuruşa beş köfte, ya kıysın paraya yardımcı alsın yada size yardımcı olsun ...

Dualarım kızlarınız ve sizin için , sabır huzur , güç, kuvvet ve sağlık dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…