öyle mi dersiniz.. zamanında çok beğendiğini söylüyordu benim gibi. hemen unutup kenara atması garip geldi çünkü insan anahtarlığını kolay kolay çıkarıp sık sık değiştirmez çünkü en azından ben böyleyimSavunmaya geçmemiş ki, hatırlamamış sadece. Erkekler bizim gibi ayrıntılara ve hediyelere önem vermezler genelde. Gereksiz nesnelere gereksiz anlamları biz yükleriz. Erkekler yapmaz bunu.
Sen öylesin işte cicim. Erkek beyni farklı çalışıyor.öyle mi dersiniz.. zamanında çok beğendiğini söylüyordu benim gibi. hemen unutup kenara atması garip geldi çünkü insan anahtarlığını kolay kolay çıkarıp sık sık değiştirmez çünkü en azından ben böyleyim
mecburen boşverdim sağolsun tek kelime ettirmedi. sanırım ona aldığım kaplumbağalı yeni anahtarlık da bende kalacakAmaaan bin yıllık olay boşverin
Yok sana anahtarlık diye mesaj atmecburen boşverdim sağolsun tek kelime ettirmedi. sanırım ona aldığım kaplumbağalı yeni anahtarlık da bende kalacak
ahahahh çok güldüm bunasen de gidip özel başka birşey alaydın.. adam kaplumbağa terbiyecisi gibi 10 tane kaplumbağa anahtarlıkla gezecek
ama eğer komplo teorim doğruysa çok zoruma gider.. bir de aylarca her anahtarlığı çıkardığında hülyalı hülyalı bakıp bana versin diye beklemiştimYok sana anahtarlık diye mesaj at
resmen anahtarlığa aşık olmuşsun yaama eğer komplo teorim doğruysa çok zoruma gider.. bir de aylarca her anahtarlığı çıkardığında hülyalı hülyalı bakıp bana versin diye beklemiştim
yoooook hiç bilmez düşünmez öyle şeyleriresmen anahtarlığa aşık olmuşsun ya
sevgilin de bi verememiş yani
düşüncesizyoooook hiç bilmez düşünmez öyle şeyleri
düşüncesiz
baksana o kadar içerlemişsin ki taa buralara konu açmışsın , utansın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?