kaplumbağalı anahtarlık...

bg_bk

üvercinka*
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
387
235
53
kızlar biliyorum birçoğunuza oldukça saçma gelecek..
2 yıl kadar önce erkek arkadaşımla dışarıda biraz alkol aldık ve ben sarhoş olmadım ama çakırkeyiftim. neyse o sırada sevgilimin arkadaşı geldi aynı zamanda benim de arkadaşım oluyor çocuk. biraz şakalaştık gülüştük o sırada sevgilim cebinden anahtarını çıkardı. kaplumbağalı çok güzel bir anahtarlıktı. biz o zamanlar yeni çıkıyorduk. neyse bu anahtarlığa bakınca ben, sevgilimin arkadaşı da dedi ki "bak bg_bk, bu anahtarlığı ona ben aldım". neyse çok güzel falan dedim öyle geçti. aradan biraz zaman geçince sevgilim bu anahtarlığı ne zaman çıkarsa hep gözüm kaldı çünkü çok beğenmiştim.
aradan 2 yıl geçti ben geçen gün hediyelik eşya dükkanında bu anahtarlığa benzer bir tane buldum ve sevgilime aldım. ama henüz veremedim yanına gidince vereceğim. ama arkadaşının ona aldığı anahtarlık kaplumbağalı mıydı emin olamadım ve sevgilime sordum "x'in sana aldğı anahtarlık kaplumbağa mıydı" dedim. neden soruyosun dedi savunmaya geçti. yok bende öyle bir anahtarlık varsa da kutuya atmışımdır dedi hatırlamadı .
aklıma takılan şu. bu anahtarlığı ona eskiden özel olan biri mi aldı da, kullanmak istedi atamadı ve arkadaşına böyle söyletti.. hemen savunmaya geçmesi bana böyle hissettirdi.. bilemiyorum dediğim gibi sizin fikrinizi merak ediyorum. paranoyakça olabilir lütfen bana kızmayın sadece dışarıdan bakan birinin bakış açısına ihtiyacım var

Savunmaya geçmemiş ki, hatırlamamış sadece. Erkekler bizim gibi ayrıntılara ve hediyelere önem vermezler genelde. Gereksiz nesnelere gereksiz anlamları biz yükleriz. Erkekler yapmaz bunu.

Savunmaya geçmemiş ki, hatırlamamış sadece. Erkekler bizim gibi ayrıntılara ve hediyelere önem vermezler genelde. Gereksiz nesnelere gereksiz anlamları biz yükleriz. Erkekler yapmaz bunu.
öyle mi dersiniz.. zamanında çok beğendiğini söylüyordu benim gibi. hemen unutup kenara atması garip geldi çünkü insan anahtarlığını kolay kolay çıkarıp sık sık değiştirmez çünkü en azından ben böyleyim

Sen öylesin işte cicim. Erkek beyni farklı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…