Kapris

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm postlarinizda aynı şey. Ben konuşmadan, kırılacak diye...Konuşun azcik.
Halanin anne konusunda haklılığı var ama sizin derdiniz tek anne konusu değil. Hala kendi yasayamadigi hayat üzerinden size baskı kuruyor. Ben sizin yerinizde olsam biyolojik anne ve babama sinir koyarım. Gece kalmak ne demek ya? Tabi torunu simartirlar. Vicdan rahatlatma...Yemeyin bunları.
Hala ve babaanneyi rahatlatirdim. O ikisi sizin yerinizde asla geçemez. Ama küs olmak istemiyorum derdim. Çok da sık biyolojik anne gitmezdim. Hele hele beni büyüten insanlara asla laf ettirmezdim.
Hala ile anne konusu dışında sinir koymaya çalışırdım. Çok baskıcı anladım.
Siz hala sizi anneniz sarıp sarmalasin istiyorsunuz ama gerçek sarmalayan hala ve babaanne.

Eşim askeri personel 4 gün nöbeti vardı.Evde yoktu ben de her izin de kızımı babannemler gorsun diye götürüyorum
Siz oradan oraya savruluyorsunuz da çocuğunuzu niye sürüklüyorsunuz? Eşinizin nöbeti olduğunda niye evinizde kalmıyorsunuz? Odasında oyuncağıyla oynaması, annesinin koynunda uyuması gereken çocuk bir annenizde bir babanızda bir babaanne-halanızın evinde. Her yerde de huzursuzluk var, çocuk niye bunlara maruz kalıyor? Siz artık annesiniz sorumlu olduğunuz çocuğunuz var. Babaanemler görsün diyorsunuz da çocuk memnun mu devamlı gezmekten? Babaannenizle dedeniz ara sıra veya eşiniz nöbetteyken gelip kalsın ama çocuk da evini yurdunu bilsin. Bunu en iyi sizin bilmeniz lazım.

Anne babanızla bir geçmişiniz olmamış, biri bebekken bırakıp gitmiş diğeri evlenince ilgiyi kesmiş. Ne diye ille de gidip kalıyorsunuz? Annenizin maddi talepleri var mı, belki halanız kullanıldığınızı düşünüyordur. Bebekken terk edip eli ekmek tutunca kızım yavrum oluyor genelde. Sınır çizemediğiniz net olmadığınız için halanız gönül koyuyor size.

Babannem açmıyor telefon.Halam tembihledigi için eminim.Ona kızamıyorum bu yüzden.Sadece çocukluktan beri halamın baskıcı tavrı 31 yaşına geldiğimde ağır gelmeye basladi.Asagilayarak kırarak kıymetini bildirmeye çalışıyor

Haklılar.
El kadar çocuğu bırak git. Yıllar sonra annelik iddiasında bulun.
Babanız için de aynı şey geçerli.
Emeklerine ihanet gibi görüyor olabilirler bunu. Dengeyi sağlamak zorundasınız. Halanız ebeveyn rolü üstlenmiş elbette bir takım tavırlar içinde olacaktır.

Babanne ve hala hakli ama bukadar tepki gostermeleri yanlis annenizle iletisimde mutluysaniz gorusun kimse karisamaz buna kizinizda dedesiyle mutluysa onlada gorusun yanliz sizin her yaptiginizdan nasil haberleri oluyor? Haber vermeyin evli degilmisiniz biraz mesafe koyup habersiz gidin gorusun aciklama yapmak zorunda degilsiniz

Siz oradan oraya savruluyorsunuz da çocuğunuzu niye sürüklüyorsunuz? Eşinizin nöbeti olduğunda niye evinizde kalmıyorsunuz? Odasında oyuncağıyla oynaması, annesinin koynunda uyuması gereken çocuk bir annenizde bir babanızda bir babaanne-halanızın evinde. Her yerde de huzursuzluk var, çocuk niye bunlara maruz kalıyor? Siz artık annesiniz sorumlu olduğunuz çocuğunuz var. Babaanemler görsün diyorsunuz da çocuk memnun mu devamlı gezmekten? Babaannenizle dedeniz ara sıra veya eşiniz nöbetteyken gelip kalsın ama çocuk da evini yurdunu bilsin. Bunu en iyi sizin bilmeniz lazım.

Anne babanızla bir geçmişiniz olmamış, biri bebekken bırakıp gitmiş diğeri evlenince ilgiyi kesmiş. Ne diye ille de gidip kalıyorsunuz? Annenizin maddi talepleri var mı, belki halanız kullanıldığınızı düşünüyordur. Bebekken terk edip eli ekmek tutunca kızım yavrum oluyor genelde. Sınır çizemediğiniz net olmadığınız için halanız gönül koyuyor size.
2 ayda bir gidiyorum.3 günlüğüne babannemler gorsun diye,sevinsin diye,onun harici kızım yarım gün okulda zaten bu yıl.Genelde evdeyiz beraber.İs yüzünden 3 yıl görüşemedik ailemle onlar da gelemedi pandemi vs. O yüzden eşim nöbetteyken o zamanları telafi edelim istedim

Zaten gizli gizli gidip anne babama soylemeden babaannemlerde kalıyordum haftasonlari ama bayramda görüştüm ikisiyle de.Anne ve babamla yani.Zaten. 5 gün onlarda kaldım birer gün anne babamda
Neden anne babanızdan gizli? Bir anda ne oldu da anne ve babanız sizde bu kadar önemli bir yere geldi merak ettim doğrusu.

Haklılar.
El kadar çocuğu bırak git. Yıllar sonra annelik iddiasında bulun.
Babanız için de aynı şey geçerli.
Emeklerine ihanet gibi görüyor olabilirler bunu. Dengeyi sağlamak zorundasınız. Halanız ebeveyn rolü üstlenmiş elbette bir takım tavırlar içinde olacaktır.
Zaten aksini düşünmüyoruz.Benim önceliğim hep onlar oldu.Kendileri de görüşüyor annemle,babannemle dertlesirler kızı gibi sever annemi babaannem ama halam istemiyor,istemeyince de babaannemi dolduruyor, çünkü ben doğmadan önce gelin görümce epey kıskançlık durumu yaşamışlar,onları unutamiyorlar,o yüzden gorusmemi istemiyor.Babaannem birşey demiyor yarın öbür gün bana birşey olursa annen ilgilenir diyor,halam evlilik olaylarından pek anlamıyor boşanma odaklı yorum yapıyor çoğu şeyde.🙂 Bu yüzden eşim de tamamen gitmememi istiyor.Senin suçun yok kendi problemleriyle seni uzmesinler diyor.

10 sene görüşmedik annemle çünkü mesajlarına aramalarına cevap vermedim.O zaman zarfında iyiydi herşey görüşmeye başlayınca halam gerildi stres yapıp beni de strese soktu

Neden anne babanızdan gizli? Bir anda ne oldu da anne ve babanız sizde bu kadar önemli bir yere geldi merak ettim doğrusu.
Babamla zaten görüşüyorduk bu derece ekstra birşey olmadi.Babam biraz daha oturaklasti.Yasi dolayısıyla olabilir veya vicdan.Bu sıklıkla hep görüşüyorduk.Annem ise seker hastası olmuş çok zayıflamış 10 sene cevap vermedim.Babaannem görüş kızım Dünya hali dedi ama halam istemedi.Benim taşınma olaylarimda yardım edecek kimse yoktu eşim de yoktu çalışıyordum hem de.Annem geldi tek başına evimi temizledi toparladı taşıdı öbür evi yerleştirdi temizledi baya yoruldu o olmasaydı da epey sıkıntı çekerdim.Babannem de biz yapamadık annesisin sana emanet diyince,annem herşeyimi sorar oldu telafi etmeye çalıştığını söyledi özür dilerim kızım dedi.Ama psikolojim iyi değil kardeşine de anne olamadım vs dedi.
Ama yine de mesafem var halen

Babanne ve hala hakli ama bukadar tepki gostermeleri yanlis annenizle iletisimde mutluysaniz gorusun kimse karisamaz buna kizinizda dedesiyle mutluysa onlada gorusun yanliz sizin her yaptiginizdan nasil haberleri oluyor? Haber vermeyin evli degilmisiniz biraz mesafe koyup habersiz gidin gorusun aciklama yapmak zorunda degilsiniz
Annemle babannem hergun görüşüyor telefonda anne kız gibi zaten.Anneme habersiz gitme durumum yok ama babanneme gittiğimde anneme söylemiyoruz.Darilacaklar diye anneme haber vermeden 2 gün durup geliyorum.

İyi geceler hanımlar,sinirimi bozan bir durum var.Kısa ve net anlatıyım.Empati kurma huyum yüzünden artık herkesi haklı görmeye doğruyu yanlışı ayırt edememeye başladım.

Annemle babam ben 1 yaşındayken ayrılmış ve velayet babamda olduğu için beni babaannem büyüttü, evlenmemiş ve çalışan bir halam vardı.O da maddi olarak eksiklerimi tamamladı babannem anne gibi baktı üstüme titredi.Annem ise hastalığım vs. Hiçbir zaman maddi manevi yanımda olmadı haftada bir giderdim anneme,komşu gibi kalır gelirdim.Babam ise ben 13 yaşındayken evlendi ve o günden sonra. İlgisiz oldu.Cok olaylar yaşadım cici anneden dolayı.Neyseki öyle veya böyle 22 yaşında evlendim.Evlendikten sonra sınav vs derken mali müşavir oldum.Esimin de destekleriyle maddi ve manevi.Bu dönemde annemin ilgisizliğinden dolayı 10 yıl annemle görüşmedim rest çektim,sonrasında kovid vs. Ölüm kalım diye dayanamadım yazdım.Fakat halam annemle artık samimi olmamı istemiyor.Mesafeli davran diyor.Aksine annem de çok arıyor.Ayni şekilde babam da kızıma çok düşkün bu yüzden ilgili oldu biraz daha.Bu durumdan dolayı halam biraz yönlendirme yapıyor gibi davranıyor.Anneni eve alma en fazla 2 gün dursun yoksa evliliğin biter seni rezil eder orda burda diye.Ben farkındayım fakat sürekli yönlendirmesi her konuda beni ona karşı asi yapıyor.Ve patliyorum.31 yaşındayım katlanamiyorum.Guzellikle anlatamıyorum çünkü her konuda kendi haklı aksi yok.
Son olayda bayramda babannemlere gittim orda kaldım.1 gün annemde kaldım ertesi gün babannem tekrar gidip ev temizliği ve bayram alışverişi yapacağımı söyledim.Zaten anneme aksam 7 gibi gittim iftara sabah kızım 10 gibi uyandı 11 gibi doyurdum falan halam aradi açtım."Saatin kaç olduğundan haberin var mı dedi" Ben de yeni doyurdugumu söyledim kızımı yarım saate evdeyim dedim.yuzume kapadı.Eve gittim yüzüme bakmadı,tersledi daha sonra ben de patladım.
Küçük olmadığımı söyledim,gelmekte hata ettiğimi söyledim.Halam da bayılma numaraları yaptı falan sonra bana sesini yükseltme derken kendi bağırdı.Babannemi strese soktu.
Babaannem de sen annene gittin diye degistin dedi 1 günde.Ben de telefon konuşmasından imali davranmasindan dolayı böyle davrandığını söyledim.Simdi evime döndüm.Babannem telefonumu açmıyor,dün açtı soğuk konuştu.Dedemi aradım meşgule attılar.Artik bu durumlardan memleketime gidesim gelmiyor.Annenle babanla görüş ama sen bu evin insanısın onlara git ama akşam bu eve gel kal diyor halam.Aksi halde tersliyor laf sokuyor.
Kızım da babamı çok seviyor ondan ayrılınca ağlıyor,bu yüzden kızıma terbiyesini vermen lazım şimdiden gibi lafllar kullandı 4.5 yaşındaki kızım için.Yanlışım nedir söyleyin.
Ben halamı ve babaannemi kırmazdim sanirim. Anne baba kutsaldır benim için ama bu durum başka. Söyle düşünün bir arkadaşınız var siz her anınızda destek olmuşsunuz tek başına kalmış okulda ama her teneffüs yanında olmussunuz. Harcliginizi buluşup okul çıkışları onu istemeseniz bile yorgun da olsanız gezmelere götürmüşsunuz. Derdi olmuş omzunuzda ağlamış. O sırada sınıfta başka başka iki kız varmış bunlar da arada selam verip o arkadasiniza umursamamislar derdi olduğunda gülüp eglenmisler hatta başka arkadaşlarını dogumgunlerine çağırıp bu arkadasinizi yok saymislar. Sonra lise bitip üniversite başlamış arkadaşınız iyi bir bolum kazanmış ve birden arkadasiniz bu iki kızla samimi olup sizi arka plana atmis. Muhtemelen tepkili olurdunuz hareketlerinde terslik ararsınız kavga eder trip atardiniz. çünkü kirilirsiniz. Onlar da kırılmış size.

Annemle babannem hergun görüşüyor telefonda anne kız gibi zaten.Anneme habersiz gitme durumum yok ama babanneme gittiğimde anneme söylemiyoruz.Darilacaklar diye anneme haber vermeden 2 gün durup geliyorum.
Halan haklı. Hiç hoşlanmam kendine iyilik edenle kötülük edeni aynı terazide tutani. Keşke halaniz da yapmasaydi. Madem yapmayanin sözü daha kıymetli oluyor.
Halaniz konusunda evlenmeyene karı bosamak kolay. Forumda da bekar olanlarin da yorumları keskin olabiliyor. Ama ben kıymet veriyorum bekar insanların yorumlarına çünkü bazen abartılı olsa da evlilik adı altında gereksiz toleransı net gorebiliyorlar. Halaniz muhtemelen doğruları söylüyordur ama dozu fazladır, baskicidir.
Sizi en iyi babaanne çözümlemis. Sizin yönlendirmeye ve onaylanmaya açık olduğunuzu görüyor. Benden sonra annesi başında olsun diyor.

Kaç yaşındasınız siz? Lise koridorlarındaki kız grupları gibi. Ona söylemeyelim, buna duyurmayalım, o gelsin bu gelmesin... Net olsanıza, kiminle görüşmek istiyorsanız görüşün niye yalan söylüyorsunuz? Haber vermemek yalan değil ama sorulunca da gerçeği söyleyecek misiniz? Anne kız gibi her gün telefonda konuşanlar sizin için kavga mı edecekler? Halanızdan gizli annenizle, annenizden gizli babaannenizle görüşüyorsunuz.

Açık olun; geçmişi arkamda bıraktım, çocuğuma yansıtmak istemiyorum, çocuğum anneannesini babaannesini teyzesini halasını dedelerini bilsin tanısın istiyorum desenize. Benim yaşadığımı o yaşamasın herkes tarafından sevilsin büyük ailesi olsun istiyorum, halacım bende emeğin büyük bana annelik yaptın ama kararlarıma karışma lütfen deyin.

Onu kırmayayım buna belli etmeyeyim diye ortamı geriyorsunuz.

Ben halamı ve babaannemi kırmazdim sanirim. Anne baba kutsaldır benim için ama bu durum başka. Söyle düşünün bir arkadaşınız var siz her anınızda destek olmuşsunuz tek başına kalmış okulda ama her teneffüs yanında olmussunuz. Harcliginizi buluşup okul çıkışları onu istemeseniz bile yorgun da olsanız gezmelere götürmüşsunuz. Derdi olmuş omzunuzda ağlamış. O sırada sınıfta başka başka iki kız varmış bunlar da arada selam verip o arkadasiniza umursamamislar derdi olduğunda gülüp eglenmisler hatta başka arkadaşlarını dogumgunlerine çağırıp bu arkadasinizi yok saymislar. Sonra lise bitip üniversite başlamış arkadaşınız iyi bir bolum kazanmış ve birden arkadasiniz bu iki kızla samimi olup sizi arka plana atmis. Muhtemelen tepkili olurdunuz hareketlerinde terslik ararsınız kavga eder trip atardiniz. çünkü kirilirsiniz. Onlar da kırılmış size.
Bayramda görüştüm diye de bu kadar kırılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.Surekli telefonla görüşüyoruz zaten halam babannemle.Gidip en çok da orda kalıyorum.Onun harici annem de evime pek gelmez bir taşınmaya yardım için geldi.Annem çalışırken ben kizima bakabilecegini söyledi ama zaten kabul etmedim bunu da.Gereksiz panik olduklarını hissediyorum.Ayni yönlendirmeyi halam babama karşı da yapıyor,eşinin tarafıyla görüşmesini pek istemiyordu ama ters tepiyor bu şekilde baskısı.Halamla görüşmeyip eşinin tarafıyla daha samimi babam.Baski kurmasa bu kadar kendiyle de aramıza mesafe acmazdi diye düşünüyorum.Buyuyene kadar ilgilendi ama kendi tatilinden arkadaş eglencelerinden geri kalmadı babannem baktı bana.O erkeklerden darbe yiyince eve yöneldi 50 yaşından sonra eş.cocuk olmayınca baskıyı üstüme kurdu.Surekli yaptığı şeyleri başıma kakti.Herseye hirgür çıkarıp yasaklar koydu bana o yüzden de erken evlendim biraz.Baskidan kurtulmuş oldum.Sinavlarimi verdim,meslek sahibi oldum sonrasında.Babamin ikinci evliliğinden olan kardeşime de baskı kurdu biraz.Hakliydi ama anne babası dusunsun boşver hala kötü olursun dedim.Kotu de oldu.Artik görüşmüyor kardeşim halamla.

Halan haklı. Hiç hoşlanmam kendine iyilik edenle kötülük edeni aynı terazide tutani. Keşke halaniz da yapmasaydi. Madem yapmayanin sözü daha kıymetli oluyor.
Halaniz konusunda evlenmeyene karı bosamak kolay. Forumda da bekar olanlarin da yorumları keskin olabiliyor. Ama ben kıymet veriyorum bekar insanların yorumlarına çünkü bazen abartılı olsa da evlilik adı altında gereksiz toleransı net gorebiliyorlar. Halaniz muhtemelen doğruları söylüyordur ama dozu fazladır, baskicidir.
Sizi en iyi babaanne çözümlemis. Sizin yönlendirmeye ve onaylanmaya açık olduğunuzu görüyor. Benden sonra annesi başında olsun diyor.
Babannemle dertlesiyorum zaten ondan iyi kimse anlayamaz.Annem çok saf doğru yanlısı dusunemiyor yönlendirecek biri değil.Halam diren boşan diyor.Nisanliyken ayrilmam için uğraştı biraz ama bu baskılar daha evliliğe itti.Farkli bir şehire gitmek iyi geldi bana.Halam evlenseydi bunları tabiki yapamazdı ama benim yüzümden evlenmedigini dile getiriyordu.Ben de hep kendimi eksikli gördüm.Ama sevgilisiyle olmayınca unutamadığı için evlenmedi.Okuldaki öğretmenimle konuştuğumda da evleneceği kişi olsa dakika durmaz evlenirdi,seni bu şekilde üzmemeli,kendinde suç arama sakın dedi.

Kaç yaşındasınız siz? Lise koridorlarındaki kız grupları gibi. Ona söylemeyelim, buna duyurmayalım, o gelsin bu gelmesin... Net olsanıza, kiminle görüşmek istiyorsanız görüşün niye yalan söylüyorsunuz? Haber vermemek yalan değil ama sorulunca da gerçeği söyleyecek misiniz? Anne kız gibi her gün telefonda konuşanlar sizin için kavga mı edecekler? Halanızdan gizli annenizle, annenizden gizli babaannenizle görüşüyorsunuz.

Açık olun; geçmişi arkamda bıraktım, çocuğuma yansıtmak istemiyorum, çocuğum anneannesini babaannesini teyzesini halasını dedelerini bilsin tanısın istiyorum desenize. Benim yaşadığımı o yaşamasın herkes tarafından sevilsin büyük ailesi olsun istiyorum, halacım bende emeğin büyük bana annelik yaptın ama kararlarıma karışma lütfen deyin.

Onu kırmayayım buna belli etmeyeyim diye ortamı geriyorsunuz.
Babaannem de böyle düşünüyor.Ben de memnun değilim bu durumdan.Gelmek istemiyorum her geldiğimde olay oluyor diyorum.Babaannem.tatli dilli anlatırken,halam surat asıp odasına gidiyor,hakaretvari konuşuyor,bana kızdığı için kızıma terbiye veremedigimi ağladığı da susturmam gerektigini söylüyor.Kizima da öfkem yansıyor sonra çocuğumun suçu yokken,senin bu annen şöyle böyle gibi laflar kullanıyor.Kizim hissediyor o sinirlilik halini.Sonra.babaannemi.doldurup telefonları açtırmıyor,dedemi arıyorum meşgul babannemi arıyorum meşgul.Kimse uzulmesin diye idare etmekten 30 senedir yoruldum.Babamla 2 yıl konuşmadım.Gorus konuş diye zorladı ama anneme gelince istemedi.Bana küstü.

ya ne kadar zor bi süreç, anne baba durumu farketmiş, babanne durumun farkında (bence baksada büyütsede onu da yok saymadığın müddetçe anne babanla da iyi ol ister eminim)

burada sıkıntı hala da, bi hobi bulmasına ya da psikolojik bi tedavi almasına yardım edemez misiniz? kabul etmez mi?

en çokta hiç suçu olmayan siz üzülüyorsunuz bu durumda.

Senin halan baski
Babannemle dertlesiyorum zaten ondan iyi kimse anlayamaz.Annem çok saf doğru yanlısı dusunemiyor yönlendirecek biri değil.Halam diren boşan diyor.Nisanliyken ayrilmam için uğraştı biraz ama bu baskılar daha evliliğe itti.Farkli bir şehire gitmek iyi geldi bana.Halam evlenseydi bunları tabiki yapamazdı ama benim yüzümden evlenmedigini dile getiriyordu.Ben de hep kendimi eksikli gördüm.Ama sevgilisiyle olmayınca unutamadığı için evlenmedi.Okuldaki öğretmenimle konuştuğumda da evleneceği kişi olsa dakika durmaz evlenirdi,seni bu şekilde üzmemeli,kendinde suç arama sakın dedi.
Halan sütümü helal etmem diyen kayinvalidelere dönmüş. Oğlu okurken öğrenci evinin yerini bilmeyen kadinlar oğlu iş güç sahibi olup evlenince birden yaptığını besle çarpıp terör estiriyor.
Annen bu hayatta en gıcık olduğum tıp. Sorumluluk yok ama herşeye müdahil. Kimse de yaydıkları enerjiden dolayı sorumluluk beklemiyor.
Sizin de ergen kafasından çıkıp halayla yuzlesmeniz gerekiyor. Çünkü babaanneniz kıymetli. Ve her babaaanneyi görmeye gidince onu goreceksiniz.

Senin halan baski

Halan sütümü helal etmem diyen kayinvalidelere dönmüş. Oğlu okurken öğrenci evinin yerini bilmeyen kadinlar oğlu iş güç sahibi olup evlenince birden yaptığını besle çarpıp terör estiriyor.
Annen bu hayatta en gıcık olduğum tıp. Sorumluluk yok ama herşeye müdahil. Kimse de yaydıkları enerjiden dolayı sorumluluk beklemiyor.
Sizin de ergen kafasından çıkıp halayla yuzlesmeniz gerekiyor. Çünkü babaanneniz kıymetli. Ve her babaaanneyi görmeye gidince onu goreceksiniz.
Halamla konuşuyorum.Ama karşıdakine söz hakkı vermiyor senin aklın ermez deyip zaten konuşurken daha yüksek sesle beni bastırıyor.En son tartışma çıkıp küsüyor.Küstü şimdi babannem de konuşamıyor benimle onu çiğnemiş olmamak için.Maddi beklentisi yok halamın fakat anne babamı silip babamla arada gorusmemi annemle gerekirse.hic gorusmemi istiyor.Yarin öbür gün birşey olsa birine ne yüzle yanlarına gideceğim düşüncesinden anne babamla bağını koparamiyorum.Halam da tartışma olursa bayılma numarası yapıyor.Ortam geriliyor.Keske gelmeseydim deyip toparlanıyor im bu sefer hicbirsey olmamış gibi ortamı yumuşatıyor hadi gel plan yapalım diye.

ya ne kadar zor bi süreç, anne baba durumu farketmiş, babanne durumun farkında (bence baksada büyütsede onu da yok saymadığın müddetçe anne babanla da iyi ol ister eminim)

burada sıkıntı hala da, bi hobi bulmasına ya da psikolojik bi tedavi almasına yardım edemez misiniz? kabul etmez mi?

en çokta hiç suçu olmayan siz üzülüyorsunuz bu durumda.
Yok sayma durumum yok doğum günlerini uzaktan kutlar hediyesini gönderirim kaçırmam hergun 1 saat konuşuruz sohbet eder dertlesiriz.Halama dert yanamıyorum eşimi kotuluyor sülalesini kotuluyor.Evlenme dönemimde de karıştırdı biraz ortalığı babam müsade etmedi.Evlenme diye biraz sıkıntı çektirdim dedi.Ama.beni daha çok itti evde.Hergun kavga kıyafet kavgasi lambayı açtın kapadin kavgası,şunun çocuğu burayı kazanmış vs kavgası.Ben AÖF okumaya mahkum edildim zaten sehirdisinda okuma durumu yok bizlerde kız çocuklarında.Ona rağmen SMMM lige yonelebildim bu kafayla.

Halamla konuşuyorum.Ama karşıdakine söz hakkı vermiyor senin aklın ermez deyip zaten konuşurken daha yüksek sesle beni bastırıyor.En son tartışma çıkıp küsüyor.Küstü şimdi babannem de konuşamıyor benimle onu çiğnemiş olmamak için.Maddi beklentisi yok halamın fakat anne babamı silip babamla arada gorusmemi annemle gerekirse.hic gorusmemi istiyor.Yarin öbür gün birşey olsa birine ne yüzle yanlarına gideceğim düşüncesinden anne babamla bağını koparamiyorum.Halam da tartışma olursa bayılma numarası yapıyor.Ortam geriliyor.Keske gelmeseydim deyip toparlanıyor im bu sefer hicbirsey olmamış gibi ortamı yumuşatıyor hadi gel plan yapalım diye.
Oooooo basetmesi zor. Ben basederim de😂Durum bu kadar fenaysa dalga geçip baskılarım halayı. Da bu biraz ileri teknik😂Sen yapabilir misin bilmiyorum. Senin için en mantıklısı mesafe koymak dediklerini umursamamak galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X