Kaprislerimden ben bıktı

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Arkadaşlar artık bunu kendime itiraf ediyorum. Geçen gün açtığım başlıkta da kaprisli olduğumu söylediniz aslında haklıydınız. Kocama sürekli kapris yapıyorum. Açıkçası kocam da bi garip ama o konuya girmeyeceğim. Öyle ya da böyle adam bana karşı epey sabırlı. Kızınca bağırır falan ama hakaret etmez , kızana kadar da epey sabreder ki normalde sinirlenme eşiği çok düşüktür. Ama bir gün küs bir gün barışığım adamla. Resmen çocuk gibi er şeye küsüyorum. 3 günümüz huzurlu geçmiyor. Bir de eşimden çekiniyorum, öyle sinirlenip atar gider yapamıyorum. Yapsam belki sorunumuz olmayacak. Kendi diyor sinirlendiğin bişey varsa adam gibi söyle ama nedense çekiyorum. Genelde çok çekingenim herkese karşı. O yüzden o un yerine küsüp hiç konuşmuyorum susuyorum neye küstüğümü bile bazen söyleyemiyorum kocam da deliriyor artık sinirden. Kocam otoriter bi insan ama bana resmen sabrediyor ama sabrının gittikçe azaldığını hissediyorum. Bir de eskiden ağlamamdan çok etkilenirdi şimdi ağlayınca sinirleniyor her şeye de ağlanmaz ki biraz güçlü olur insan vs daha çok söyleniyor. Ben her gün yeni bi sorun çıkardıkça onun da sabır eşiği düşüyor farkındayım ama bilmiyorum sonunun kötü olacağını bilsem de kendimi o an durduramıyorum. Kocamı çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama böyle giderse benden soğuyacak. O çok otoriter ve sert karakterli ben çok mızmız kalıyorum onun yanında. Cidden napsam bilemiyorum kendimi bi şekilde meşgul edip kafama taktığım şeyleri umursamamayı başarmam lazım. Mesela bana diyor "persephone sana tamam uzatmayalım diyorsam tamam, o konuyu kapatalım olmamış gibi davranalım." diyor ama ben o tamam dedikten sonra akşama kadar 845748 mesaj atıyorum whatsaptan çalışırken milletle mi uğraşsın benle mi uğraşsın kontrol edemiyorum kendimi. Eve geldiğinde de hiç konuşmuyorum dönüp yatıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu huyumdan eskiden böyle olup kendini frenleyen var mı ?

Farkindalikta guzel. Bazi erkekler taviri sevmez net olacaksin. Sende oyle ol. Zaten sabirliymis adam kusecegine yuzyuze bas kalayi. Kusmek vakit kaybi bide evin icinde daha kotu.

Dışarı çıkmama izin vermiyo sadece kendisi vakti olduğunda götürür biyere

dışarı çıktığınızda başınıza bir iş gelebilecek bir yerdemi yaşıyorsunuz ,hangi sebeple karışıyor dışarı çıkmanıza
Başka bi yerde yaşasak tavrı ne olurdu bilmiyorum ama şuan izin vermemesini yaşadığımız semtin tekin olmamasıyla açıklıyor

Back
X