Kaprislerimden ben bıktı

Cidden sırf kapris olarak dünyaya gelmiş gibisin
Bilmediğim bikaç konu daha açmışsın yeni gördüm

Kayınvalidemlerin mutfağına giremem o kadar samimi değiliz diyosun ama evinde yatıya kalıp eşli okey oynayabiliyosunuz onlarla
Neyse kocanı gece dürtmüşsün açım git bana mutfaktan bişeyler getir diye o da uykusu bölündü diye kem küm edip bi çikolatalı gofret kapmış. Sen hala ay nasıl bana patates kızartmaz eskiden kızartırdı deyip düşün düşün sabah etmiş 07:30 da evden firar etmişsin. Sobelemece mi oynuyosunuz hayır yani bi sorununuz varsa ranızda halledin bi uyanıyo millet gelin firar etmiş.

Ya sende bir sorun var ya bende
Her konun ayrı ayrı çelişki ve şaşkınlık oluşturuyo benim için

Zaten muştayı senden öğrenmiştim, nickini görünce aklıma muştalı eşin geliyo

işte olunca çok fark etmiyorum ama bir kiki gun evdeysem bende gergin oluyorum ve çok şükür iyiki bir işimiz var ve çalşıyoruz

bir an önce kendine bir iş bul yoksa delirecen gibi

Cidden sırf kapris olarak dünyaya gelmiş gibisin
Bilmediğim bikaç konu daha açmışsın yeni gördüm

Kayınvalidemlerin mutfağına giremem o kadar samimi değiliz diyosun ama evinde yatıya kalıp eşli okey oynayabiliyosunuz onlarla
Neyse kocanı gece dürtmüşsün açım git bana mutfaktan bişeyler getir diye o da uykusu bölündü diye kem küm edip bi çikolatalı gofret kapmış. Sen hala ay nasıl bana patates kızartmaz eskiden kızartırdı deyip düşün düşün sabah etmiş 07:30 da evden firar etmişsin. Sobelemece mi oynuyosunuz hayır yani bi sorununuz varsa ranızda halledin bi uyanıyo millet gelin firar etmiş.

Ya sende bir sorun var ya bende
Her konun ayrı ayrı çelişki ve şaşkınlık oluşturuyo benim için

Zaten muştayı senden öğrenmiştim, nickini görünce aklıma muştalı eşin geliyo
Ablacım her seferinde çokmağır gömüyosun ama seviyorum seni konuma yorum yapmadığında eksik hissediyorum :D

Bu arada arkadaşlar eşim beni kursa vs göndermez önceki konularımdan bilenler bilir. Evde yapabileceğim bir hobi bulmalıyım.

Ablacım her seferinde çokmağır gömüyosun ama seviyorum seni konuma yorum yapmadığında eksik hissediyorum :KK70:
Sağ ol ablası
Eksik hissetme diye geliyorum bende
Geçenkiler gözümden kaçmış, sen özele link at ben görür gelirim müsait olunca emi

Şaka bi yana cidden ağır olsun diye yazmıyorum
Düşüncelerim bunlar
Hatta hayretler içinde okuyorum
Demek sende benim düşüncelerime hayret ediyosun
Yetiştirme tarzı ve çevrelerimiz değişik olmalı bi hayli

Bu arada arkadaşlar eşim beni kursa vs göndermez önceki konularımdan bilenler bilir. Evde yapabileceğim bir hobi bulmalıyım.
Örgü ör
Çiçek büyüt
Ne bilim bunlar ne kadar oyalar ki insanı
Çıkıp iki insan yüzü görsen iyiydi iş ya da kurs gibi ama yasak diyorsun
Ben hiç yasak tanımam sana da tavsiye etsem olay çıkarsa vicdan yaparım, sustum tamam

11401456_10205746019304264_652914483202994640_n.webp

Böyle bişey sever misin
Öncesi - sonrası

Back
X