- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
mona lisa var cnm bnm kuzenim oraya çok sık gider orda dilek var onun söylediği birsey su anda gerçek olmak üzere ben pek naktırmadım birde kadınlar kahvesi var ama orayı pek beğenen yok birde duymuştum biryerden bakırköyde dejavu cafe varmış çok ünlüymüş zaten randevuyla çalışıyormuş isminle falan karsılıyormuş seni
Kadınlar kahvesini ben de beğenmiyorum. Dejavuyu duymadım
benim 1 hafta kaldı:))) bana kabul ediceksin ve evleneceksiniz dedi. Benim gerçekten imkansız:)
benim 1 hafta kaldı:))) bana kabul ediceksin ve evleneceksiniz dedi. Benim gerçekten imkansız:)
senin daha az zaman kalmış:))hbr ver banada merak ettim bende ona göre umutlanayım
bende merak ettim banada haber ver
kızlar ne kadara bakıyo bu kapris cafedekiler ?
kızlar ne kadara bakıyo bu kapris cafedekiler ?
tarot ve kahve 12.5 ama diyolarki su baktırsan daha iyi olur su falı 30 muş bide kısmet açıyolar:)))oda 150 tam bi para tuzağı gidersen sakın aldırış etme söylediklerine kahve baktır
senden niye 12,5 almış, bana 10 dedi :)
aa tavsiye etmiyomusunuz ama bi arkadaş annemin abimin adını bildi falan demiş başka birinden mi bahsediodu =)
bilmem geçen hafta pzt gittim demekki zam gelmiş:))ya ben arkadaşın itmesini önermem ama sen ne düşünüyosun
cnm kafedeki ozan dı sanırım işte kuzenimin baya bişeyini bildi bnm pek bilemedi isim falan söyledi mesela abinin adı mehmetse "mehmet kim onla şöyle şöyle olucak" falan dedi
ya inşallah geleckle ilgili söyledği çıkar :)))
şimdi sen yazınca benim de aklıma geldi, bana da Mustafa diye çok yakın bir arkadaşın var seni çok seviyor dedi.Yani öyle senden hoşlanıyor falan değil arkadaş olarak çok seviyor değer veriyor anlamında. Benim en yakın arkadaşım gerçekten Mustafa:)
Bana bakanın adı İmam ama Ozan diil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?