Kapriss Cafe

ya fal bakabilen her türlü bakar bnce suya falan gerek yok oyüzden hele ki fiyat farkı varsa=)

aa tavsiye etmiyomusunuz ama bi arkadaş annemin abimin adını bildi falan demiş başka birinden mi bahsediodu =)

aa tavsiye etmiyomusunuz ama bi arkadaş annemin abimin adını bildi falan demiş başka birinden mi bahsediodu =)

cnm kafedeki ozan dı sanırım işte kuzenimin baya bişeyini bildi bnm pek bilemedi isim falan söyledi mesela abinin adı mehmetse "mehmet kim onla şöyle şöyle olucak" falan dedi

ben teyzemle gittim bana iranlı birisi baktı isim bildi evt ama saçmaladı diğer konularda eski erkek arkadaşımın adını söyledi sadece ya oda a e harfi var kim dedi bilmem dedi sonra o u var dedi ben atladım hemen oda tahmin etti onun dışında hep kısmetin kapalı yok kısmetin kapalı su falı bakalım dedi elle tutulur sadece barışacaksınız dedi o kadar teyzemede kapalı bi kadın baktı oda beğenmedi sen bilirsin bu benim yorumum ben daha önce izmirde baktırdım kadın hayatımı dökmüştü geçmiş gelecek hiçbirşey bırakmadı belki ondan beğenmedim:)))

bilmem geçen hafta pzt gittim demekki zam gelmiş:))ya ben arkadaşın itmesini önermem ama sen ne düşünüyosun

olabilir:))

Bana İmam güzel baktı yazdığım gibi.. Sallanıpta tutulamayacak şeyler söyledi;ama gelecek için bilemiyorum tabi, benim eski erkek arkadaşımla barışmam olanaksız bişey, hem de 1 hafta içinde :))) o yüzden gelecek için bişey diyemiyorum, geçmiş ve şu an için çok güzel baktı

cnm kafedeki ozan dı sanırım işte kuzenimin baya bişeyini bildi bnm pek bilemedi isim falan söyledi mesela abinin adı mehmetse "mehmet kim onla şöyle şöyle olucak" falan dedi

şimdi sen yazınca benim de aklıma geldi, bana da Mustafa diye çok yakın bir arkadaşın var seni çok seviyor dedi.Yani öyle senden hoşlanıyor falan değil arkadaş olarak çok seviyor değer veriyor anlamında. Benim en yakın arkadaşım gerçekten Mustafa:)

Bana bakanın adı İmam ama Ozan diil.

banada öyle dedi geri dönecek ama sen istemeyeceksn dedi geri çevireceksin dedi ben imkansız dedim ben dört gözle bekliyorum gelsin diye:))hemde 1 ay içinde hani deseki 6 ay falan neyse belki araya başkaları girer derim ama bakalım göreceğiz bekliyorum

ismini yanlış da hatırlıyo olabilirim cnm esmer kısa boylu genç biriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…